Bebek kayınvalde sorunu

Banyo saatlerime kadar karışacağından eminim. Mesele dayanabilir miyim?

Seninkiler olmuş mu diyeyim ben :))

Valla net koyun tavrınızı. Görümce için de öyle. Siz konuşmayabilirsiniz ama gelip görmeli yiğenini. Bu bebeğinizin sevgi içinde büyümesi için öyle düşünün. Eşinize de bahsetseniz, yiğenini görmeyeck mi diye belki bi orta yol bulursunuz huzursuzluk olmadan. Kv için de acaba diyorum annenizi çağırsanız bebek bakımı için 15 gün 1 ay en azından lohusayken kafanızı dinlersiniz.

KV görümce sinirini bozarsa daha kötü olursun. Zaten lohusa olacaksın. Hiç çekilmez. Her şeye karışır falan. Eşin yardım etsin. Kimseyi çağırma o zaman.

Burda relaks olacak kişi benim. Eşimin ailesi komple histerik insanlar. Bebek hıçkırsa kıyameti koparıp hastanelere taşınırlar eminim buna. Sorun bu zıtlıktan kaynaklanıyor zaten. Bebeği kucağından indirmeyip koruyucısı kesilecek ihtiyaç anında değil sürekli her olayon ortasında olmak isteyecek ve bunla başetmem lazım

Bende de öyle olur inşallah

Ilk hamileligimde sizinle ayniydim , resmen hamileligimi zehir etmistim kafamda kura kura
Dogurunca da inanilmaz despot biri oldum etrafima karsi , kimse cocuga dokunmaya cesaret bile edemiyordu
Simdi ikinci bebegim var , yoldan gecen adamin kucagina bile veriyorum o kadar rahatim yani

Demem o ki siz bunlari simdiden dusunmeyin , doguma az bi zaman kala oturtun kocanizi karsiniza dogumdan sonra hassas olacaginizi , lohusalik diye birsey oldugunu , uzulur stres olursaniz sutunuzun gelmeyebilecegini ve stresinizin bebege yansiyacagini anlatin , her daim sizin yaninizda olmasi gerektigini beyninin icine sokun

Kimse uzulmesin diye de kimseyi alttan almayin , o bebek sizin , siz ne derseniz o olur , saygisizlik olmasin aman o uzulmesin falan diye dusunmeyin istediginiz gibi bakin bebeginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…