Bebek kayınvalde sorunu

Ben de senin kafandanim ama cocuk deneyimin var mi ilk 4 ay cocuk cok sikintili allahim birisi baksa da birazcik uyusam dedigim gumler oldu

4 ay mı? Aman allahım! Hayır ilk çocuğum olacak kısmetse
Canim ben de kayinvalide sorunu ceken bir insanim ogretmenim her gun oglumu bakiciya birakirken kalbimi sikistiriyorlarmis gibi oluyor gep derdim esime annemi getireyim derdi istemezdim gecen hafta ogullarini gonderirken oyle agladi ki aklima oglumu bakiciya birakirken ki hali geldi sonra kendi kendime dedim ki birak ugrasmayi ne yasatirsan onu yasarsin gelsin baksin sevsin hem yorulmazsin ama anneligini hic bir zaman ona birakma duracaği yeri bilsin

Yok kardeşim onunla alakali degil, yapı meselesi. Gayet kucakta sevilerek büyüdüm ama asiri soğuk kanliyimdir. Heyecanli bir anda bile dizginliyimdir. Büyük gösteriler sevmem. Ondan ki beni doğum degil, bebek degil, çat pat gelen misafirler mahvetti dogum zamani

Dünya huzurlu sağlam ve mutlu bir yer mi de ailede ili kadınla sorunlusunuz diye çoçuğun yetişme tarzına şimdiden kafayı taktınız? Siz istediğiniz kadar yetiştirme prensibi belirleyin kv olmasa da gelir başkası içine eder. O yüzden çok da takmayın kafaya duruma göre tavır alırsınız kv ile eşini konuşur 15 gün kalma yeter diye ama Yeni Doğum yaptığınız için genelde başkalarının varlığı iyi gelir. Sürece alıştıkça daha rahat idare edersiniz.

Benim açıklayamadığım sorunu siz çok güzel açıklamışsınız. Benim çocuğuma analık yapmaya kalkacak diye endişe ediyorum tam olarak. Uyutacak yıkayacak giydirecek geceleri yanında yatacak ben de süt veren inek gibi kalacağım. Daraldım şimdi

Ilk zamanlar bilmiyosun ya izin ver yapsin ogren bir hafta gecti anne sen gidersen ben ne yapicam ben yikayayim ben yapayim de elinden al ben oyle yaptim uc ay anne yikadi esim bana kopurdu o gidince sen ne yapicaksun al elinden yika cocugunu diye

Ay niye öyle dediniz ilk iki sene ne kadar önemli çocuk yetiştirmekte. Aslında ben orda terbiye etmeyi değil de büyütmeyi kastettim. Bebeğin ilk doğduğu zamanları daha çok

Ilk zamanlar bilmiyosun ya izin ver yapsin ogren bir hafta gecti anne sen gidersen ben ne yapicam ben yikayayim ben yapayim de elinden al ben oyle yaptim uc ay anne yikadi esim bana kopurdu o gidince sen ne yapicaksun al elinden yika cocugunu diye
Yorulduğunda birak yapsin sevsin anne sen yorulursun ben alayim bebegimi de zaten o yasli zavalli dayanamaz her zaman tatli dil o cok onemli

Gelebilirse kendi annen gelsin. Lohusayken ilk zamanlar insan sıkıntılı yorgun uykusuz oluyor. Kendi annen olursa daha rahat olursun. Görümceni de boşver.

Insan dogum gunu gelip catip bebegini kucagina aldigi gunu iple cekip sevinc icinde olmasi gerekirken, aklina ilk dogumda kvnin yasattigi travmali olaylari hatirlayip dogum gunu sevinci kursaginda kalir mi yahu. Allah rizasi icin rahat birakin su gelinleri ve sizden yardim talep edilmeden gitmeyin evlerine. Off icim sisti gece gece.. Gozume de uyku girmez simdi. Efkar basti. Bu konu gelinlerin kanayan yarasidir.

İlk bebekte öyle ihtiyaç duyuluyor ki birinin yanında olmasına..
Bebekle anne arası alışma evresi o, öyle bir şey yapmasınlar da olsunlar psikolojik rahatlama oluşuyor resmen..
Anne veya kv fark etmez lahusalıkta biri olmalı..

Ne iyi kv varmis :) benimkide geldi mutfaktan cikmadim.. bide gidince anlatiyo su kadar kilo almisim diye.. elini sag olsun biseye surmezdide

Gelip yardım edecekse, yardımdan kastım lohusa insana bir tas çorba yapıp çocuğun kıyafetlerini makineye atıp çalıştırmak, eve bi süpürge tutmak gibi bunları yapacaksa ne ala. Ama gelip çocuğu kucağına alıp sana öğüt verip sütüne bilmem neyine yorum yapacaksa o kötü işte. Annen hayattaysa anneni çağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…