Bebek konusu açılınca kaçıyor

Bence eğer erkek kendiliğinden açmıyorsa bebek konusu evlenmeden önce açılmamalıdır. Çünkü erkekler kadınlardaki annelik içgüdüsünden haberdardır ve kendilerini bu içgüdüyü yerine getirecek birey olarak görmek istemezler. Bence sadece takılın hayata zaten ciddi düşünen erkek bebek konusunu kendi açıyor çoğu zaman sana benzeyen bir kızım olsun diyor. Evlilik tekliflerinin çoğu böyle bile yapılabiliyor. Kimi erkek de ciddidir de bebek konusuna uzun süre yaklaşmaz hatta evlendikten sonra bile uzak durur. Şimdi bence siz biraz fazla bu konu üzerinde durmuşsunuz bir isteme söz olurda konu buraya gelir seninle ciddiyim demek ciddiyet olmaz alır yüzüğü takar parmağına gönderir ailesini o zaman ciddi olur.

bu arada arkadaşlar ''kafeslemek'' konusuna taktınız ama benim sorunum bu değil. Yukarıdaki arkadaşa acıklama yaptım, anlatamadım galiba, bildiğim evliliğe sıkıştırmaktan bahsediyor kafeslemek olarak, ben yukarıdaki cümlemde biraz yanlıs yazdım o yuzden yukarıdaki arkadasa acıklama yaptım. Evlenelim diye ısrar etmek sürekli birileriyle tanıstırmak istemek, bak millet evleniyor imaları yapmak kafeslemektir tabi. Benim yaptıgım şey bu, değil. Ben birşey yapmıyorum zaten .

kafeslemek erkeği kandırarak evliliği ikna etmektir

sevgilinin ve senın kafeslemek tabirini yanlış bildiğinizi düşündüm
ayrıca 21 yaşında olman ilişkinin 1.5 yıllık olması adamın 27 yaşında olması gibi sebeplerden dolayı bu mevzulara girmiyor olabilir

belkı de sevglisinin daha cool olmasını ıstıyor olabilir bebek fotosu paylaşan ay ne tatlı demii diyen kucağına yakıştı bebeğimiz nasıl olur acaba diyen bı kız istemiyor olabilir senı kırmamak için birşey demiyor olabilir

çünkü son dönemde artık bu muhabbetlerı yapan kızlara hemen kezban diyorlar

onun için bu mevzulara çok girme derim tabı yıne de en ıyısını sen bılırsın

bu arada ne okuyorsun?

daha önce cocuk ve evlilik mevzusu yüzünden ayrilmis sevgililerinden
bu hareketine niye sasiriyorsun ki?
adam basbaya sevmiyor bu muabbetleri, hem bunu söylüyorsun ve ayni msjin icinde
bana neden böyle davraniyor diye sorguluyorsun.
O kizlara benzetmis seni belli ki...
Üstüne gitme derim ben.

yok artık gitmeyeceğim ama o kadar üstüne gidecek birşey yaptıgımı düşünmemiştim ben, çünkü biz 1-2 aylık bir çift değiliz bir arkadaşlık geçmişimiz ve ilişki geçmişimiz var. Ama haklısınız, en azından uzun bir süre lafı açılsa bile(çünkü her zaman ben acmıyorum) sessiz kalmak mantıklı olacak..

evet, şunu da belirteyim belki bir faydası olur, erkek arkadaşım çocuk bağırışından pek hoşlanmıyor, yani bende bebek çığlığını sevmem mesela, ama aşırı rahatsız edecek kadar olmadıgı sürece dayanırım. Çocukları çok sevmiyor galiba :/ ama çocuk hayali var, öyle de birşey var şimdi. Yani çocuk sahibi olmayı istiyor ileride kızı olsun istiyor.

O zaman yapacaginiz olay belli canim,erkek arkadasinizin yaninda cocuk muhabbeti acmayin demekki bu tur sohbetleri sevmiyor.Kismet olurda evlenir ve cocugunuz olursa cocuk gurultusu sevmeyen adam cocuk gurultusunu bile sever.!

Bence eğer erkek kendiliğinden açmıyorsa bebek konusu evlenmeden önce açılmamalıdır. Çünkü erkekler kadınlardaki annelik içgüdüsünden haberdardır ve kendilerini bu içgüdüyü yerine getirecek birey olarak görmek istemezler. Bence sadece takılın hayata zaten ciddi düşünen erkek bebek konusunu kendi açıyor çoğu zaman sana benzeyen bir kızım olsun diyor. Evlilik tekliflerinin çoğu böyle bile yapılabiliyor. Kimi erkek de ciddidir de bebek konusuna uzun süre yaklaşmaz hatta evlendikten sonra bile uzak durur. Şimdi bence siz biraz fazla bu konu üzerinde durmuşsunuz bir isteme söz olurda konu buraya gelir seninle ciddiyim demek ciddiyet olmaz alır yüzüğü takar parmağına gönderir ailesini o zaman ciddi olur.

haklısınız şuan söylediklerinize katılmamak elde degil.

kafeslemek erkeği kandırarak evliliği ikna etmektir

sevgilinin ve senın kafeslemek tabirini yanlış bildiğinizi düşündüm
ayrıca 21 yaşında olman ilişkinin 1.5 yıllık olması adamın 27 yaşında olması gibi sebeplerden dolayı bu mevzulara girmiyor olabilir

belkı de sevglisinin daha cool olmasını ıstıyor olabilir bebek fotosu paylaşan ay ne tatlı demii diyen kucağına yakıştı bebeğimiz nasıl olur acaba diyen bı kız istemiyor olabilir senı kırmamak için birşey demiyor olabilir

çünkü son dönemde artık bu muhabbetlerı yapan kızlara hemen kezban diyorlar

onun için bu mevzulara çok girme derim tabı yıne de en ıyısını sen bılırsın

bu arada ne okuyorsun?

sağolun yorumunuz için, sizde haklı olabilirsiniz. psikoloji okuyorum ben.

O zaman yapacaginiz olay belli canim,erkek arkadasinizin yaninda cocuk muhabbeti acmayin demekki bu tur sohbetleri sevmiyor.Kismet olurda evlenir ve cocugunuz olursa cocuk gurultusu sevmeyen adam cocuk gurultusunu bile sever.!

evet teşekkür ederim, 1-2 arkadaşta aynı seyi söyledi, çocuk muhabbetini acmamayı düşünüyordum artık zaten, gerçi kasti olarak 1 kere açtım. Onun dısında gelişi güzel veya onun acmasıyla konusuldu. Ama yine de çocuk mevzusunda sessiz kalmalıyım artık.

konunun çözüme kavuşmuş olmasına sevindim. işinize gelen yorumlara onay verirken başka açılardan bakanları önyargılı,olumsuz falan diye eleştirmenizi anlayamadım. diğerlerini bilmem ama şahsen sizden on yaş kadar büyük ve evli bir bayanım. şimdiye kadar gördüm yazdıklarımı yapan erkekleri, size de bir düşünün dedim hepsi bu.

Back
X