Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

Testin yanlış çıkma ihtimali yok gibi bir şey ama tam anlamıyla emin olmak istiyorsan kan testi yaptır..

kadın aldırayım mı dememiş testin yanlış çıkma ihtimalini falan sormuş. anlaşılmadıysa demek.
Ama istemiyor ve büyük ihtimalle hamile yanliş bişey yapsın istemiyorum tabi herşey onun kararı bişey diyemeyiz ama o ona moral vermek istedim annelik çok güzel bişey ve evlat sevgisi de çok güzel yoksa anladım cnm sorusunu merak etme

Testin yanlış çıkma ihtimali yok gibi bir şey ama tam anlamıyla emin olmak istiyorsan kan testi yaptır..
Doktor kan testi yapmadi, eczaneden test al dedi. Bende indim aldim. Maalesef yurtdisinda hadi bir kan testi yapin denilmiyor. Kadin doguma gidecegim doktorum yokmus.

Sprillalin takılmadıgınıda nerden çıkardınız

yanlış bi şey yapsın istemiyorum derken?
belki konu sahibine göre anne olmak yanlış?
doğru yanlış ayrımını nasıl böyle kolay yapabiliyorsunuz ben gerçekten hayret ediyorum.

Doktor kan testi yapmadi, eczaneden test al dedi. Bende indim aldim. Maalesef yurtdisinda hadi bir kan testi yapin denilmiyor. Kadin doguma gidecegim doktorum yokmus.

ne zaman gelecek tarihi belli mi? istersen başka bir kadın doğumcuyla konuş öyle bir imkanın varsa.. negatif yanlış çıkanlar oluyor ama pozitif hiç duymadım..

Yıne yanılıyorsunuz ev Dr kan testı yapıyor kadın dogum uzmanınız yoksa
Dahada olmadı hastaneler yapıyor

Taşlanacak bir şey yok ki.
İstemek zorunda değilsiniz. Hamileyseniz doğurmak zorunda da değilsiniz.
Yazıldı mı görmedim ama "bizim olmuyor millet istemiyor!!!!"cular geldiyse ciddiye almayın. Milletin olan olmayan bebesinden kimse sorumlu değil.
Testin yanılma payı evet var, ama durumunuzda yanıldığını pek sanmıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzden geçen doğru çıkar umarım.

yani kızlar bir acayipsiniz.. herkes anne olmasın diye bas bas bağırıyoruz siz anneliği hiçbir şekilde istemeyen kadını anne yapmaya uğraşıyorsunuz.. kadın yalnız başına bir ülkede başı sıkıştığında siz mi gideceksiniz yardıma? bunalıma girdiğinde psikolojik desteği siz mi sağlayacaksınız? Aldırsın-aldırmasın ama bırakın da kadın kendi kararını versin yahu ben okurken daraldım..

ya bi de gerçekten çok bilgili değilim bu konuda ama regli gecikmiş 7 gün, o yüzden pozitif çıkma ihtimali yok mu? malum regl geciktikçe idrarın içeriği değişiyor.

Insallah yanilma payi bana vursun, isteyenlere nasip etsin diyorum.

Seçim senin, istersen korunmayı ihmal ettigin için hamile kalmış ol, bu yüzden doğurmak zorunda değilsin. İleride pişman olur musun bunu dusun. Kimi kendini katil görüyor mesela? Yalnız şu da var buraya konu aciyorsa bir kadın aldırmayacak demektir. Ben pozitif aldıktan sonra giderim hastaneye aldırırım kimseye sormam. O testler de yanılmıyorsam %99.99 doğru sonuç üzgünüm.

Bu arada durumunuz icin en uygun yontemin vasectomy oldugunu dusunuyorum. Tekrar gozden gecirin hem iciniz de rahat olur. Geri donusu de yapilabiliyor vasectomynin ve bildigim kadariyla yan etkisi vs de yok. Sadece tekrar geri donduruldugunde duzgun yapilamazsa cocuk sahibi olamama riski var ama iyi yerlerde yapilirsa sorun olacagini sanmiyorum

Yıne yanılıyorsunuz ev Dr kan testı yapıyor kadın dogum uzmanınız yoksa
Dahada olmadı hastaneler yapıyor
Burda hastaneye aile hekiminiz yonlendirmeden gidemezsiniz. Aile hekimim iki hafta once baska bir durumdan kan almisti. Bugunde ac gittim eczaneden test al dedi. Kadin doktorum tatilde suan.

ne zaman gelecek tarihi belli mi? istersen başka bir kadın doğumcuyla konuş öyle bir imkanın varsa.. negatif yanlış çıkanlar oluyor ama pozitif hiç duymadım..
Burda yabanci bir doktor var iletisim kurabilir miyim bilmiyorum, dilim yeterli degil. Olmazsa yarin ona gidecegim. 3-4 gun daha bekleyemem gibi hissediyorum.

yanlış bi şey yapsın istemiyorum derken?
belki konu sahibine göre anne olmak yanlış?
doğru yanlış ayrımını nasıl böyle kolay yapabiliyorsunuz ben gerçekten hayret ediyorum.
tm anne olmak istemiyor olabilir iyi korunmalıydı tabi. Ama artık çok geç ve aldırmak günah ve yanlış bişey. Buna kimsenin doğru diyeceginide zannetmiyorum.

tm anne olmak istemiyor olabilir iyi korunmalıydı tabi. Ama artık çok geç ve aldırmak günah ve yanlış bişey. Buna kimsenin doğru diyeceginide zannetmiyorum.

hala yanlış diyorsunuz, kime göre neye göre? sizin şu an yaptığınız da dinen günah mesela.

Insallah yanilma payi bana vursun, isteyenlere nasip etsin diyorum.

Ya içini ferahlatır mı bilmiyorum ama.
Gebelik varsa bile kimyasal olabilir, boş olabilir, dış olabilir, mol olabilir, sağlıksız olabilir...
Aslını istersen sağlıklı gebeliği yakalamak bayağı zor.
Çevrede ve kendimde gördüğüm şey ilk gebeliklerin bir şekilde sağlıksız olmasıydı. Tabi genel kural değil. İlk mi senin?
Gebelik varsa da kimyasaldır umarım operasyona bile gerek kalmaz.
Ama işin doğrusu gecikmen itibari ile ultrasonda bakılması en doğrusu görünüyor, netleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…