Ama istemiyor ve büyük ihtimalle hamile yanliş bişey yapsın istemiyorum tabi herşey onun kararı bişey diyemeyiz ama o ona moral vermek istedim annelik çok güzel bişey ve evlat sevgisi de çok güzel yoksa anladım cnm sorusunu merak etmekadın aldırayım mı dememiş testin yanlış çıkma ihtimalini falan sormuş. anlaşılmadıysa demek.
Doktor kan testi yapmadi, eczaneden test al dedi. Bende indim aldim. Maalesef yurtdisinda hadi bir kan testi yapin denilmiyor. Kadin doguma gidecegim doktorum yokmus.Testin yanlış çıkma ihtimali yok gibi bir şey ama tam anlamıyla emin olmak istiyorsan kan testi yaptır..
Sprillalin takılmadıgınıda nerden çıkardınızBende insallah yoktur diyorum. Maalesef tup baglatma yontemini cocuk sahibi olmayanlara yapmiyorlar esimde desteklemiyordu dunyanin binbir turlu hali var benden ayrilsan ve anne olmak istesen donusu yok diye.
Spirali (yurtdisindayim) de yine takmiyorlardi bu sene takmays basladilar cocuksuz kadinlara. Oda yok kaydi yok su bu hepsinde bir yan etki ya da dezavantaj bulmustum. Olur gozuyle cok bakmadigim icin.
Ama istemiyor ve büyük ihtimalle hamile yanliş bişey yapsın istemiyorum tabi herşey onun kararı bişey diyemeyiz ama o ona moral vermek istedim annelik çok güzel bişey ve evlat sevgisi de çok güzel yoksa anladım cnm sorusunu merak etme
Doktor kan testi yapmadi, eczaneden test al dedi. Bende indim aldim. Maalesef yurtdisinda hadi bir kan testi yapin denilmiyor. Kadin doguma gidecegim doktorum yokmus.
Yıne yanılıyorsunuz ev Dr kan testı yapıyor kadın dogum uzmanınız yoksaDoktor kan testi yapmadi, eczaneden test al dedi. Bende indim aldim. Maalesef yurtdisinda hadi bir kan testi yapin denilmiyor. Kadin doguma gidecegim doktorum yokmus.
Doktorum dedi. devlet yasa mi ne cikarmis 14-16 yasindaki kizlar kurtaj yaptirdigi icin cocuk sahibi olmayanlara da spiral takiliyormus. Elime brosur vermisti ordan biliyorum.Sprillalin takılmadıgınıda nerden çıkardınız
Insallah yanilma payi bana vursun, isteyenlere nasip etsin diyorum.Taşlanacak bir şey yok ki.
İstemek zorunda değilsiniz. Hamileyseniz doğurmak zorunda da değilsiniz.
Yazıldı mı görmedim ama "bizim olmuyor millet istemiyor!!!!"cular geldiyse ciddiye almayın. Milletin olan olmayan bebesinden kimse sorumlu değil.
Testin yanılma payı evet var, ama durumunuzda yanıldığını pek sanmıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzden geçen doğru çıkar umarım.
Burda hastaneye aile hekiminiz yonlendirmeden gidemezsiniz. Aile hekimim iki hafta once baska bir durumdan kan almisti. Bugunde ac gittim eczaneden test al dedi. Kadin doktorum tatilde suan.Yıne yanılıyorsunuz ev Dr kan testı yapıyor kadın dogum uzmanınız yoksa
Dahada olmadı hastaneler yapıyor
Burda yabanci bir doktor var iletisim kurabilir miyim bilmiyorum, dilim yeterli degil. Olmazsa yarin ona gidecegim. 3-4 gun daha bekleyemem gibi hissediyorum.ne zaman gelecek tarihi belli mi? istersen başka bir kadın doğumcuyla konuş öyle bir imkanın varsa.. negatif yanlış çıkanlar oluyor ama pozitif hiç duymadım..
tm anne olmak istemiyor olabilir iyi korunmalıydı tabi. Ama artık çok geç ve aldırmak günah ve yanlış bişey. Buna kimsenin doğru diyeceginide zannetmiyorum.yanlış bi şey yapsın istemiyorum derken?
belki konu sahibine göre anne olmak yanlış?
doğru yanlış ayrımını nasıl böyle kolay yapabiliyorsunuz ben gerçekten hayret ediyorum.
tm anne olmak istemiyor olabilir iyi korunmalıydı tabi. Ama artık çok geç ve aldırmak günah ve yanlış bişey. Buna kimsenin doğru diyeceginide zannetmiyorum.
Insallah yanilma payi bana vursun, isteyenlere nasip etsin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?