Hakkı'nda hayırlısı olsunYasim 30 a yakin, cocugum yok. Konu maddi yeterlilik kismet, meselesi degil. Ilaclar o kadar agir ilaclar degil icerikleri bir bebege zararli mi bilmiyorum tabii ki.
Dusundum acaba bu kadar seye ragmen bebek orda durur mu, yani ben bir sey yapmadan kendiliginden dusmez miydi?Loverdose ilk mesajınızdaki şu cümle dikkatimi çekti
"Ağır temizlikler falan yapmıştım" duymak istediğiniz bu değil belki ama bu cümle bebeği için endişe eden bir annenin cümlesi. Bence siz bebeğine kıyabilecek biri değilsiniz, ben mesajlarınızdan hep bunu anladım.
Evet endişelisiniz, korkuyorsunuz, istemiyorsunuz, bunlar çok normal. Niye istemiyorunuz diyemem size. Ama artık o içinizde, istediğiniz kararı vermekte elbette özgürsünüz.
Size tek söyleyebileceğim kalbinizi dinleyin, eşinizin ya da herhangi bir kişinin fikrinin etkisinde kalmayın.
Ben sizin ilidkinizden bise anlamadim dost kacak cocuk yapmis gibi tepkilisiniz bence siz evli degilsiniz sevgilinizden hamile kaldiniz
Cocugu maddiyat yuzunden mi istemiyorsun anlamadim ben.. umarim testlerde yanlislik vardir. Eger hamileysen, hala istemiyorsan ve aldirmayi dusunuyorsan cok bekleme derim. Psikolojik olarak alisirsin cunku istemesen de. Hakkinda hayirlisi olsunYasim 30 a yakin, cocugum yok. Konu maddi yeterlilik kismet, meselesi degil. Ilaclar o kadar agir ilaclar degil icerikleri bir bebege zararli mi bilmiyorum tabii ki.
Hemen hemen oyle denilebilir, uzun uzun yazacak hem gucum yok hem de karsi tarafta okurken sikiliyor kendimden biliyorum.Hanımefendi ben sizde bir korku görüyorum yani aslında o çocuğu iyi yetiştiremezsem yeterli olamazsam korkusu gibi. Yanlış anlamayın ama bir sağlık probleminiz var mı psikolojik veya değil yani tekrarlama ihtimali olan?Yani bebek olur da hastalanırsam ilgisiz kalırsa gibi bir düşünceniz var mı
Hassas olanlar okumasin diyince dahaMerhaba KK hatunlari,
moralim cok bozuk sabah baska bir sebepten doktora gittim. Konusurken bana reglimi sordu bende hep geciktigini bunun normal oldugunu falan soyledim (7gun gecikti zaten duzenli degil)
Kari-koca doktorlar esi yaklasik 10 gun once ultrasonda bakmisti ve bebek yok dedi (diger hastaligimdan oturu gitmisken belirtiler hamilelik olabilir diye bakmisti) . Onuda soylememe ragmen once eczaneden test al negatifse su ilaci kullan dedi. Eve geldim. Test pozitif. Aglamaktan helak oldum. Ben anne olmayi hic istemedim, istemiyorum.
Esimde bende ilac kullaniyoruz, sacimi daha 3-4 gun once boyadim. Agir temizlikler falan yaptim. Sorum su bu testlerin yanlislikla pozitif gosterdigi olmus mudur hep aksini okudum. Bu durumda bebek dogurulmali mi . Bir uye ilac kullandigi icin aldirmis. Nasil oluyor hic bilmiyorum?
Kadin doktorum bu hafta yok. Esim isten gelirken birkac test daha getirecek, onca bebek sahibi olmak isteyen insanlarin olsun. Benimkinde hata olsun kizlar dua edin lutfen.
Yooo cnm benim bişiy çık olmaz ..Merhaba KK hatunlari,
moralim cok bozuk sabah baska bir sebepten doktora gittim. Konusurken bana reglimi sordu bende hep geciktigini bunun normal oldugunu falan soyledim (7gun gecikti zaten duzenli degil)
Kari-koca doktorlar esi yaklasik 10 gun once ultrasonda bakmisti ve bebek yok dedi (diger hastaligimdan oturu gitmisken belirtiler hamilelik olabilir diye bakmisti) . Onuda soylememe ragmen once eczaneden test al negatifse su ilaci kullan dedi. Eve geldim. Test pozitif. Aglamaktan helak oldum. Ben anne olmayi hic istemedim, istemiyorum.
Esimde bende ilac kullaniyoruz, sacimi daha 3-4 gun once boyadim. Agir temizlikler falan yaptim. Sorum su bu testlerin yanlislikla pozitif gosterdigi olmus mudur hep aksini okudum. Bu durumda bebek dogurulmali mi . Bir uye ilac kullandigi icin aldirmis. Nasil oluyor hic bilmiyorum?
Kadin doktorum bu hafta yok. Esim isten gelirken birkac test daha getirecek, onca bebek sahibi olmak isteyen insanlarin olsun. Benimkinde hata olsun kizlar dua edin lutfen.
Bunun icin yardim alabilirsiniz yurtdisindasiniz yaHemen hemen oyle denilebilir, uzun uzun yazacak hem gucum yok hem de karsi tarafta okurken sikiliyor kendimden biliyorum.
Ben cok hassas bir insanim, aman sende diyerek yasayamam. Cocuk sahibi olmak istemiyorum cunku anneye bagli/bagimli bir varlik.
Dunyadaki en iyi evlat benim evladim olmayacak ama ben onu prens/prenses gorecegim falan bu zihniyette degilim.
Nasil dogacak acisi sancisi, dogdu atesiydi, gaziydi, az buyudu egitimi vs bunlar ciddi psikoloji gerektiriyor.
Normalde bir rahatsizligim olmadi ama bunlari dusununce olacakmis gibi oluyor.
Ben ailemden uzakta dilini bile zor konusup, anladigim bir yerde yasiyorum. Cocuk, benim ve minik ailem icin ekstra zorluk kendinden once onu dusunmek gerek, ben anne olmak icin fazla bencilim.
Ve tabii ki dahasi da var.
Canım böyle şeylerle bebek düşse emin ol dünyada bebek kalmazdıDusundum acaba bu kadar seye ragmen bebek orda durur mu, yani ben bir sey yapmadan kendiliginden dusmez miydi?
Yakin zamanda bir arkadasim dusuk yapti, agladi sizladi bebegim vs diye garip geldi. Gormedi etmedi neyine bu diye. Sadece siyah beyaz bir foto nokta bile degil dedim. Suanda hic kendimi anne modunda hissetmiyorum.Canım böyle şeylerle bebek düşse emin ol dünyada bebek kalmazdı
Ben de bilmeden saçımı boyadım, seyahate çıktım, ağır taşıdım vs vs.
Bebekler çok güçlü, hele seninki bak korunmana rağmen gelmiş yerleşmiş.
Adet tarihinden önce ya hep ya hiç ilkesi vardır. İlaç vs bebeği etkilerse zaten bebek yerleşemez sen farketmeden düşer. Ama tutunmuşsa demek ki etkilenmemiştir.
Dediğim gibi tek tavsiyem kocana falan bakma hiç. Erkekler bebek doğana kadar anlamaz bebeği ve babalığı. O etkilenmez bile belki aldırılmasından, nasıl olsa bir hücre yığını şu an onlara göre.
Ama sen çok etkilenebilirsin, bir sıkıntıdan kaçayım derken kendini daha büyük bir buhranın içinde bulabilirsin. Sadece kendi kalbini dinle kimseyi takma istediğin kararı al, ama kararı kendin verdiğinden emin olarak al lütfen canım.
Ben erken yaptığım düşüklerde hep derlerdi ki, üzülme daha çok küçük sadece bir hücre yığını. Ben de 'ama benim hücre yığınım' der ağlardım.
Umarım herşey istediğin gibi gelişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?