Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

Dusundum acaba bu kadar seye ragmen bebek orda durur mu, yani ben bir sey yapmadan kendiliginden dusmez miydi?

Ben sizin ilidkinizden bise anlamadim dost kacak cocuk yapmis gibi tepkilisiniz bence siz evli degilsiniz sevgilinizden hamile kaldiniz

Bu mudur yani?

Bir kadin evliyde cocuk istememezlik yapamaz mi? Kendini hazir hissetmeyebilir. Evlilik cocuk icin mi yapiliyor.

Kaldi ki sevgilisinden hamile adam esi degil, size ne? Sizi ne ilgilendiriyor? Konu kiminle cocuk sahibi olacagi degil.

Hanımefendi ben sizde bir korku görüyorum yani aslında o çocuğu iyi yetiştiremezsem yeterli olamazsam korkusu gibi. Yanlış anlamayın ama bir sağlık probleminiz var mı psikolojik veya değil yani tekrarlama ihtimali olan?Yani bebek olur da hastalanırsam ilgisiz kalırsa gibi bir düşünceniz var mı

Korunma yönteminin yanlış bikere nerdeye 30 yaşına yaklaş misin. Ayrıca arkadaşlar modern olursanız olun yok aldırmak gÜnah değil kafalarını bırakın tabiki günah. Kafanıza göre günah değil neyin kafası? Ayrıca kürtaj bal gibide cinayettir parçalayarak aliyorlar bebeği araştırın ,nasılsa görmüyoruz hücre virt zırt diyerek kendinizi kandırmayın. Hicbirsey sebebsiz değil bu sizin için bir sınav .size değil burdaki arkadaşlara söylüyorum sozum meclis disi olsun herkes anne olmak zorunda değil diyen arkadaşlar uckurunuza sahip çıkıp bir zahmet korunuversinler... aldır nasıl denir !!!insanin fikri o olsa bile vicdanı rahat etmez sanki kaş aldırıyor. Hayret birşey . Allah yardimcin olsun insallah doğru karar verirsin çünkü yanlış yanlıştır. Ziraaa Kime göre neye göre bi yanlis durumu değildir bu. Anne olupta pişman olan yok ayrıca inşallah bu guzel duyguyu tadarsıniz.

Yasim 30 a yakin, cocugum yok. Konu maddi yeterlilik kismet, meselesi degil. Ilaclar o kadar agir ilaclar degil icerikleri bir bebege zararli mi bilmiyorum tabii ki.
Cocugu maddiyat yuzunden mi istemiyorsun anlamadim ben.. umarim testlerde yanlislik vardir. Eger hamileysen, hala istemiyorsan ve aldirmayi dusunuyorsan cok bekleme derim. Psikolojik olarak alisirsin cunku istemesen de. Hakkinda hayirlisi olsun

Hemen hemen oyle denilebilir, uzun uzun yazacak hem gucum yok hem de karsi tarafta okurken sikiliyor kendimden biliyorum.
Ben cok hassas bir insanim, aman sende diyerek yasayamam. Cocuk sahibi olmak istemiyorum cunku anneye bagli/bagimli bir varlik.
Dunyadaki en iyi evlat benim evladim olmayacak ama ben onu prens/prenses gorecegim falan bu zihniyette degilim.
Nasil dogacak acisi sancisi, dogdu atesiydi, gaziydi, az buyudu egitimi vs bunlar ciddi psikoloji gerektiriyor.
Normalde bir rahatsizligim olmadi ama bunlari dusununce olacakmis gibi oluyor.

Ben ailemden uzakta dilini bile zor konusup, anladigim bir yerde yasiyorum. Cocuk, benim ve minik ailem icin ekstra zorluk kendinden once onu dusunmek gerek, ben anne olmak icin fazla bencilim.
Ve tabii ki dahasi da var.

.sadece durumunuza uzuldum.okudukca daha neler duyup nelere uzulecegiz.ruyamda esim telefonda aldatiyordu.kk da aldatma olaylarini okuya okuya

Hassas olanlar okumasin diyince daha

teşvik edici oluyo ayrica gayet yoruma

açık bi konu bu bebek istememeniz

normal eywallah ama bunun için

gerekeni yapmiyorsaniz korunmuyosaniz önleminizi

almıyosaniz ve hamile kaliyosaniz o bebegi öldürmeye hakkınız yok

cinayettir bu rahminize düştügu

andan itibaren o yaşıyo ve her gün biraz daha büyüyo kullandiginiz

ilaclar ciddi seyler degil saçımi bende boyatmştim bu bahanede degil ve taktiri allaha birakin size düşmez, onu veren Allah ve alacak olanda yanlızca odur bana göre.bahane aramayin...

Tedbirinizi almalıydiniz¿

Yooo cnm benim bişiy çık olmaz ..
Aldırmayın düşünme bile ..birde kimse anne olmaya hazır olmuyor emin ol ..buna anne olmak isteyenlerde dahil

Bunun icin yardim alabilirsiniz yurtdisindasiniz ya

Dusundum acaba bu kadar seye ragmen bebek orda durur mu, yani ben bir sey yapmadan kendiliginden dusmez miydi?
Canım böyle şeylerle bebek düşse emin ol dünyada bebek kalmazdı
Ben de bilmeden saçımı boyadım, seyahate çıktım, ağır taşıdım vs vs.
Bebekler çok güçlü, hele seninki bak korunmana rağmen gelmiş yerleşmiş.
Adet tarihinden önce ya hep ya hiç ilkesi vardır. İlaç vs bebeği etkilerse zaten bebek yerleşemez sen farketmeden düşer. Ama tutunmuşsa demek ki etkilenmemiştir.

Dediğim gibi tek tavsiyem kocana falan bakma hiç. Erkekler bebek doğana kadar anlamaz bebeği ve babalığı. O etkilenmez bile belki aldırılmasından, nasıl olsa bir hücre yığını şu an onlara göre.
Ama sen çok etkilenebilirsin, bir sıkıntıdan kaçayım derken kendini daha büyük bir buhranın içinde bulabilirsin. Sadece kendi kalbini dinle kimseyi takma istediğin kararı al, ama kararı kendin verdiğinden emin olarak al lütfen canım.
Ben erken yaptığım düşüklerde hep derlerdi ki, üzülme daha çok küçük sadece bir hücre yığını. Ben de 'ama benim hücre yığınım' der ağlardım.
Umarım herşey istediğin gibi gelişir.

Sakın aldırma, bebişler kürtaj sırasında o kaşık gibi şeyden o hangi aletse işte kaçmaya çalışıyormuş, kalp atış hızları artıyormuş. Bir yakınım da bebiş sakat olduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştı. Bize anlatılan bebeği çok zor almışlar bebiş çok direnmiş bunu duyunca çok ağlamıştım.

Inş bebeğin kendiliğinden düşer.

Ama öyle bir şey olmazsa sevmeye çalış. Allah sana anneliği layık görmüş. Her türlü korunmaya rağmen oluşmuş büyümüş karnında, çok güçlü bir bebek o.

Ben şok kadın fikrini söylemiş dini kullanmamis dinimizdeki yerini belirtmiş . Dinimiz aldır deseydi aldirmaa derdiniz herhalde

Yakin zamanda bir arkadasim dusuk yapti, agladi sizladi bebegim vs diye garip geldi. Gormedi etmedi neyine bu diye. Sadece siyah beyaz bir foto nokta bile degil dedim. Suanda hic kendimi anne modunda hissetmiyorum.

Bu ulkenin neden bu halde olsugunu 2 gun Kk okudugumda anliyorum.

Konu sahibesi rica ediyorum cahil cahil yorumlara bakma. Belli ki dusunen bir kadinsin, keske olmasaymis bu hamilelik, seni cok iyi anliyorum bebek aldirmak bir kadin icin yikim olabilir, Allah kimsrye yasatmasin Ama eger ki kalbinden beyninden bedeninden yapamayacagin geciyorsa aldir. O cocuk mutsuz, sevgi anlaminda tatminsiz bir hayat yasayacagina yasamasin daha iyi. Kurtajin yasaklanmasi mevzusunun konusuldugu donem bir kadin bir yazi yazmisti. Anne olmaya hazir olmadigim bir donem hamileydim, eger aldirmasaydim o cocuk hergun aglayan mutsuz bir anne ile buyuyup mutsuz bir birey olacakti, aldirdim cok zordu, kabuslarim oldu ama simdi anne olmaya hazir oldugumu hissettigim an tekrar hamileyim ve bebegimin mutlu bir annesi dolayisiyla mutlu bir hayati olacak diye. Bulursaniz okumanizi tavsiye ederim. Ben cok etkilenmistim.

Ayrica kurtaj cinayet olsa 10.haftaya kadar serbest birakilmaz. Biraz bilgi, biraz dusunce iste. Kimse kimseye zorla cocugunu aldirtmiyor ama her durumu kendi icinde dusunmek lazim. Bunu da herkes yapamiyor. Lutfen iyi dusun konu sahibesi, umarim hamile degilsindir veya umarim yarin farkli bir gun dogar sizin icin.

Yazıldı mı bilmiyorum ama kan testi yaptırmadan heyecanlanmayın. Kullandığınız ilaçlar da bazı hormonları tetiklemiş olabilir. Ve hamilelikte idrarda gelen o madde ilaç yüzünden gelmiş olabilir.

Bence hemen kürtaj konusunda karar vermeden 2-3 hafta bu konuyu düşünmek için kendinize fırsat tanıyın.Emin ol ki dünyanın en güzel şeyi.Doğunca hergün iyiki dersin.Muhtemelen eşin önceden babalığı tattı ve onun icin istemiyor.Ama sen bi daha istesen bile anne olabilirmisin garantisi yok.Mutlaka bir müddet düşün derim.Bide genelde korunuyormuşsunuz bu kadar kısıtlı zamanda Allah verdiyse bir bildiği vardır.

Yazmamak icin cok direndim fakat, baslik okadar carpici olmus ki gel bana diyor.

Neyse konuya geleyim insallah hamile degilsinizdir de kurtaj yaptirmak zorunda kalmazsiniz. Neden dikkat etmediniz niye ozen gostermediniz korunurken demeyecegim. Olan olmus.

Bundan sonra cok dikkat edin. Nasilsa anne olma hissiyati tasimiyorsunuz. Esinizle veya ayrilirsaniz baskasiyla. Tuplerinizi baglatmak iyi bir cozum olabilir mi bilemiyorum.

Yani dusunun ki baglatin bile diyemiyorum. Sanki vebal alacakmisim hissi uyaniyor bende.

Ayrica ben yalanci pozitif oldugunu duymustum bazi testlerde. Bazi kullanilan ilaclar hcg de artis saglayabiliyor. Veya adete yakin hcg yukselebiliyor tabiki cok degil 5-10 ml kadar bu da gunumuz testleri cok hassaslasti ve cizgi cikma olasiligini artiriyor.
Orneklemek gerekirse benim hcg 2 ydi yani tibben negatif. Ama testte silik cizgi vardi. Ama hamile degildim.

Dilerim ki kimsayal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…