Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

tek noktayı düzelteyim, günahlar kişiden kişiye değişmez, önem sırası değişir. allahın emanetine layığıyla bakamamak kürtajdan daha günah bana göre. umarım anlatabildim.

Saygım var düşüncene.. Mesela bana göre de yoktan bir sebeple masum bir cana bile isteye kıymak daha büyük günah.. Üstelik dedim ya, sebebi "konu sahibine bağımlı bir bebek olacağı için"
Yani elle tutulur, bir açıdan bakıldığında haklı bulunacak bir yönü bile yok istenmeme sebebinin bence..

ama işte "sizce"...

Zaten ben istemiyor olmanıza asla laf etmiyorum.. Bu en ama en doğal hakkınız.. İlle anne baba olunacak diye bir kuralda yok elbet.. Ama nacizane yazmak isterim ki, madem olan oldu ve istememe sebebiniz elle tutulur ciddi bişey değil O zaman hemen kestirip atmadan artısı eksisiyle iyice düşünün derim.. Her boyutuyla

Hanimefendi, yok esinden degil sevgilisinden bebek yoksa niye istemesin diyenler mi yoksa uzun uzun yazacak sebeplerimi yazacak enerjim yok ondan mi bilmiyorum ama iyi niyetli yorum yaptiginiza inanmak istiyorum.

denedin mi diğer testlerden sonuç ne
Biri daha pozitif cikti, diger ikisini yapmadim, yaslandim bir gunde.
Bir arkadas akil vermisti acile gidin bahaneyle baktirin diye. Gercekten acil durumda olan insanlarin haklarini gasp etmeyelim dedik.
Doktorumuz pazartesi geliyor o gune kadar bekleyecegiz.

Hanimefendi, yok esinden degil sevgilisinden bebek yoksa niye istemesin diyenler mi yoksa uzun uzun yazacak sebeplerimi yazacak enerjim yok ondan mi bilmiyorum ama iyi niyetli yorum yaptiginiza inanmak istiyorum.

Kesinlikle iyi niyetli yazıyorum..
Başka başka birsürü sebebiniz olabilir ama sonuçta buraya ne yazdıysan o kadarını bilip onun üzerinden yorumlayabiliriz.. Başka ciddi elle tutulur sebeplerin varsa yazarsın, o zaman belki ona göre daha ılımlı yanıtlarda gelir..

diğer ikisini de yap bence. biri negatif çıksa belki diğerlerinde hata vardır diye düşünürsün. bence devlet hastanesinin aciline değil de özel hastaneninkine git. bi kan alınacak çok tutar mı acaba

Ilimli yanit beklemiyorum tek bekledigim pozitif cikan sonucun beni yaniltmis olabilecegiydi.
Daha once bi tecrubem olsa yazmazdim. En son 2009 da basina gelen olmus. Pozitif cikmis kanda negatifmis falan. Boyle bir yasanmislik aradim.

diğer ikisini de yap bence. biri negatif çıksa belki diğerlerinde hata vardır diye düşünürsün. bence devlet hastanesinin aciline değil de özel hastaneninkine git. bi kan alınacak çok tutar mı acaba
Burda ozel hastane yok, yurtdisindayiz.

Insallah hamile degilsindir ve hsmileysende aldirirsin belki bilemem o ayri bir konu.lakin...bebek aldirmak gunah haram bunu Allah ayetleriyle anlatiyor ve bu gercegi o veya bu degistiremez.cocuk olayins bukadar kati bakan birisiniz dilerim Allah sizi cok cetin bir imtihandan gecirmesin bu kadar buyuk konusmak hep tehlikelidir.zaman ne saklar bilinmez...Ey guzel Rabbim evlat diye tutusan kullarins ver o mis kokulu yavrulari aglamaktan gozunde yas kalmayan anne olmak icin cirpinan o cileli kullarina Rabbbim..
Anne olmadan anneligi anlayamaz kimse baska kadinlarin cocuklarini gorupte o duyguyu hissedemez ancak anne olman lazim bebeginu kucagina alman lazim bu anlatilmaz yasanir...

Tekrardan test yapmdnmi hala ?
Yani kesin sonuc bellimi
Umarm.hakknizda hayrlisi olur

Loverdose ilk mesajınızdaki şu cümle dikkatimi çekti
"Ağır temizlikler falan yapmıştım" duymak istediğiniz bu değil belki ama bu cümle bebeği için endişe eden bir annenin cümlesi. Bence siz bebeğine kıyabilecek biri değilsiniz, ben mesajlarınızdan hep bunu anladım.
Evet endişelisiniz, korkuyorsunuz, istemiyorsunuz, bunlar çok normal. Niye istemiyorunuz diyemem size. Ama artık o içinizde, istediğiniz kararı vermekte elbette özgürsünüz.
Size tek söyleyebileceğim kalbinizi dinleyin, eşinizin ya da herhangi bir kişinin fikrinin etkisinde kalmayın.

Yaşınız kaç acaba kaç çoçuğunuz var .. gelen kısmetiyle gelir mani olmayın günahtır saç boyamak ilacınız ağır ilaç değilse kemoterapi ve kortizon içerikli ilaç değilse Rabbim korur ve daha yeni gününuz geçmiş birşey olmaz

Yasim 30 a yakin, cocugum yok. Konu maddi yeterlilik kismet, meselesi degil. Ilaclar o kadar agir ilaclar degil icerikleri bir bebege zararli mi bilmiyorum tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…