tek noktayı düzelteyim, günahlar kişiden kişiye değişmez, önem sırası değişir. allahın emanetine layığıyla bakamamak kürtajdan daha günah bana göre. umarım anlatabildim.
Saygım var düşüncene.. Mesela bana göre de yoktan bir sebeple masum bir cana bile isteye kıymak daha büyük günah.. Üstelik dedim ya, sebebi "konu sahibine bağımlı bir bebek olacağı için"
Yani elle tutulur, bir açıdan bakıldığında haklı bulunacak bir yönü bile yok istenmeme sebebinin bence..
Kendimizce korundugumuzu dusunduk bunca yil idare edince oyle devam eder sandik, yanildigimizi gormus olduk.
Bazi uyelerde size bu nimet herkese verilmiyor diyor ama verilmemeside bir nimet bana gore.
Kendimizce bir karara vardik, doktor testlerine bir bakalim, gebelik yoktur insallah demekten baska carem yok suan.
Hanimefendi, yok esinden degil sevgilisinden bebek yoksa niye istemesin diyenler mi yoksa uzun uzun yazacak sebeplerimi yazacak enerjim yok ondan mi bilmiyorum ama iyi niyetli yorum yaptiginiza inanmak istiyorum.Saygım var düşüncene.. Mesela bana göre de yoktan bir sebeple masum bir cana bile isteye kıymak daha büyük günah.. Üstelik dedim ya, sebebi "konu sahibine bağımlı bir bebek olacağı için"
Yani elle tutulur, bir açıdan bakıldığında haklı bulunacak bir yönü bile yok istenmeme sebebinin bence..
o değil de oha reglliyken sevişiyorlarmış ya.
Biri daha pozitif cikti, diger ikisini yapmadim, yaslandim bir gunde.denedin mi diğer testlerden sonuç ne
Hanimefendi, yok esinden degil sevgilisinden bebek yoksa niye istemesin diyenler mi yoksa uzun uzun yazacak sebeplerimi yazacak enerjim yok ondan mi bilmiyorum ama iyi niyetli yorum yaptiginiza inanmak istiyorum.
Ya sen hayırdır?
Abes olan ne bunda herkesin kendi midesi kendi hayatı sinir oluyorum sizin gibilere bir kaç gündür okuyorum. Ayyy anal sex mi iğrenç... oha regl ken mi kuscam..
Bu ne ya üff.
diğer ikisini de yap bence. biri negatif çıksa belki diğerlerinde hata vardır diye düşünürsün. bence devlet hastanesinin aciline değil de özel hastaneninkine git. bi kan alınacak çok tutar mı acabaBiri daha pozitif cikti, diger ikisini yapmadim, yaslandim bir gunde.
Bir arkadas akil vermisti acile gidin bahaneyle baktirin diye. Gercekten acil durumda olan insanlarin haklarini gasp etmeyelim dedik.
Doktorumuz pazartesi geliyor o gune kadar bekleyecegiz.
Ilimli yanit beklemiyorum tek bekledigim pozitif cikan sonucun beni yaniltmis olabilecegiydi.Kesinlikle iyi niyetli yazıyorum..
Başka başka birsürü sebebiniz olabilir ama sonuçta buraya ne yazdıysan o kadarını bilip onun üzerinden yorumlayabiliriz.. Başka ciddi elle tutulur sebeplerin varsa yazarsın, o zaman belki ona göre daha ılımlı yanıtlarda gelir..
Burda ozel hastane yok, yurtdisindayiz.diğer ikisini de yap bence. biri negatif çıksa belki diğerlerinde hata vardır diye düşünürsün. bence devlet hastanesinin aciline değil de özel hastaneninkine git. bi kan alınacak çok tutar mı acaba
Yaptim ikincide pozitif suan bos gebelik vs gibi bir sey olmasini diliyorum.Tekrardan test yapmdnmi hala ?
Yani kesin sonuc bellimi
Umarm.hakknizda hayrlisi olur
zor durum üzüldüm bayaBurda ozel hastane yok, yurtdisindayiz.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hamileliğimi bu düşüncelerle geçirdimYaptim ikincide pozitif suan bos gebelik vs gibi bir sey olmasini diliyorum.
Yaşınız kaç acaba kaç çoçuğunuz var .. gelen kısmetiyle gelir mani olmayın günahtır saç boyamak ilacınız ağır ilaç değilse kemoterapi ve kortizon içerikli ilaç değilse Rabbim korur ve daha yeni gününuz geçmiş birşey olmazMerhaba KK hatunlari,
moralim cok bozuk sabah baska bir sebepten doktora gittim. Konusurken bana reglimi sordu bende hep geciktigini bunun normal oldugunu falan soyledim (7gun gecikti zaten duzenli degil)
Kari-koca doktorlar esi yaklasik 10 gun once ultrasonda bakmisti ve bebek yok dedi (diger hastaligimdan oturu gitmisken belirtiler hamilelik olabilir diye bakmisti) . Onuda soylememe ragmen once eczaneden test al negatifse su ilaci kullan dedi. Eve geldim. Test pozitif. Aglamaktan helak oldum. Ben anne olmayi hic istemedim, istemiyorum.
Esimde bende ilac kullaniyoruz, sacimi daha 3-4 gun once boyadim. Agir temizlikler falan yaptim. Sorum su bu testlerin yanlislikla pozitif gosterdigi olmus mudur hep aksini okudum. Bu durumda bebek dogurulmali mi . Bir uye ilac kullandigi icin aldirmis. Nasil oluyor hic bilmiyorum?
Kadin doktorum bu hafta yok. Esim isten gelirken birkac test daha getirecek, onca bebek sahibi olmak isteyen insanlarin olsun. Benimkinde hata olsun kizlar dua edin lutfen.
Yasim 30 a yakin, cocugum yok. Konu maddi yeterlilik kismet, meselesi degil. Ilaclar o kadar agir ilaclar degil icerikleri bir bebege zararli mi bilmiyorum tabii ki.Yaşınız kaç acaba kaç çoçuğunuz var .. gelen kısmetiyle gelir mani olmayın günahtır saç boyamak ilacınız ağır ilaç değilse kemoterapi ve kortizon içerikli ilaç değilse Rabbim korur ve daha yeni gününuz geçmiş birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?