bu ne kadar yanlıs ne kadar hatalı bı yorumBence de inşallah hamile değilsindir. İhtimali bile seni buraya konu açacak kadar korkuttu ve gerdiyse kızma ama O temiz masum yavruyu hakettigini nedense düşünmüyorum. Ki dünyaya gelse bile onu en baştan istemeyen bir annenin çocuğu olacak kendisi.
hakkında hayırlısı olsun. Umarım test yanlıştir
Ne yapacagimi bilmiyorum, esimin gelmesini bekliyorum.
Yani ben kendimi koltuga, yataga pat diye atarim canimin kiymetini bilmem nasil hamileligin devam ettigine sasirdim.
Yok yuksege uzanma, agir kaldirma derler ya hepsini yaptim dusmez miydi anlaminda yazdim.
Öfff bile bile ladesSimdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
E iyi de saglikli bi kadinin yumurtlama zamani zaten regl bitiminin 3-5 gun sonrasina gelebilir ki. Ya da o ay erken yumurtalayabilirsiniz gec yumurtlayabilirsiniz vs.Regl baslamadan onceki ve sonraki 3-5 gun korunmasiz demek istedim. Bende sagliksiz buluyorum.
Ella nin ne oldugunu bilmiyorum.Neden ella kullanmadin
Saglikli bir kadin olmadigim icin boyle dusundum. Kendimizce dikkat ettik ama dikkatimiz dikkat degilmis.E iyi de saglikli bi kadinin yumurtlama zamani zaten regl bitiminin 3-5 gun sonrasina gelebilir ki. Ya da o ay erken yumurtalayabilirsiniz gec yumurtlayabilirsiniz vs.
Madem bu kadar istemiyorsunuz dogru duzgun arastirip ona gore korunsaniz ya.
Sac boyasi kullanilan ilaclar vs hamilelik ogrenilene kadar "ya hep ya hic" kuralindadir.
Ya dusuk yaparsin ya da gebelik devam eder. Onemli olan adetin gectikten sonra dikkat etmen
Ella nin ne oldugunu bilmiyorum.
Ertesi gün hapıElla nin ne oldugunu bilmiyorum.
Regllerin duzenli degilse zaten onda daha iyi korunmalisin. Cunku ne zaman yumurtlayacagin belli degil.Saglikli bir kadin olmadigim icin boyle dusundum. Kendimizce dikkat ettik ama dikkatimiz dikkat degilmis.
Özellikle konu sahibinin olmak üzere bütün yorumları okudum.. Doğru kelimeleri seçmek ve yanlış bir şey yazmamak adına..
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki, bir arkadaşta yazmış hatta : Başlık resmen bende de ters tepti, bebek konusu benim için önemlidir ama bende direk tıkladım valla
Benim takıldığım 2 nokta var..
Birincisi bu denli çocuk istemeyen bir çift o zaman bir çok korunma yöntemi ile korunuyor olmalıydılar.. Ufacık bir riski bile göze almazdım ben bu kadar istemiyor olsam..
İkincisi ve asıl önemlisi ise, konu sahibi "bana muhtaç bir bebeğin düşüncesi beni ürpertiyor" demiş.. Yani istememe sebebi bu.. Maddi olanak, hayat şartları vs değil yani.. Kaldı ki öyle bile olsa hangi açıdan bakarsan bak "günah" Bu tartışmaya açık değildir.. Bazı arkadaşlar yazmış ya "asıl siz anne olmaya zorluyor, günaha giriyorsunuz" diye.. Olayı çarpıtmayalım bence.. Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır.. Nettir.. Hatta denir ki "o bebek size Allah'ın emanetidir, sizin bile değildir"
Yazmamak için çok engellemeye çalıştım kendimi ama duramadım.. Burda kimse kimseye şunu yap bunu yap diye ısrar edemez zaten.. Ve hiç kimsede tanımadığı biri dedi diye onu yapmaz.. Ama binlerce üyesi olan bir yere yazılıyorsa gelicek olan her türlü cevaba da hazırlıklı olmak gerek.. Herkeste doğru bir uslüp ile yazarsa problem olmaz.. Sonuçta herkesin doğrusu kendinedir ama günahlar sevaplar kişiden kişiye, olaydan olaya değişmez.. Tektir..
Tabiki bende inşallah hamile değilsindir diyorum sevgili @LoverdoseAma hazır olmadığın için falan değil bu düşüncelerin için.. (Cümlelerimi mümkün olduğunca yumuşattım)
Sevgiler..
Kendimizce korundugumuzu dusunduk bunca yil idare edince oyle devam eder sandik, yanildigimizi gormus olduk.Özellikle konu sahibinin olmak üzere bütün yorumları okudum.. Doğru kelimeleri seçmek ve yanlış bir şey yazmamak adına..
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki, bir arkadaşta yazmış hatta : Başlık resmen bende de ters tepti, bebek konusu benim için önemlidir ama bende direk tıkladım valla
Benim takıldığım 2 nokta var..
Birincisi bu denli çocuk istemeyen bir çift o zaman bir çok korunma yöntemi ile korunuyor olmalıydılar.. Ufacık bir riski bile göze almazdım ben bu kadar istemiyor olsam..
İkincisi ve asıl önemlisi ise, konu sahibi "bana muhtaç bir bebeğin düşüncesi beni ürpertiyor" demiş.. Yani istememe sebebi bu.. Maddi olanak, hayat şartları vs değil yani.. Kaldı ki öyle bile olsa hangi açıdan bakarsan bak "günah" Bu tartışmaya açık değildir.. Bazı arkadaşlar yazmış ya "asıl siz anne olmaya zorluyor, günaha giriyorsunuz" diye.. Olayı çarpıtmayalım bence.. Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır.. Nettir.. Hatta denir ki "o bebek size Allah'ın emanetidir, sizin bile değildir"
Yazmamak için çok engellemeye çalıştım kendimi ama duramadım.. Burda kimse kimseye şunu yap bunu yap diye ısrar edemez zaten.. Ve hiç kimsede tanımadığı biri dedi diye onu yapmaz.. Ama binlerce üyesi olan bir yere yazılıyorsa gelicek olan her türlü cevaba da hazırlıklı olmak gerek.. Herkeste doğru bir uslüp ile yazarsa problem olmaz.. Sonuçta herkesin doğrusu kendinedir ama günahlar sevaplar kişiden kişiye, olaydan olaya değişmez.. Tektir..
Tabiki bende inşallah hamile değilsindir diyorum sevgili @LoverdoseAma hazır olmadığın için falan değil bu düşüncelerin için.. (Cümlelerimi mümkün olduğunca yumuşattım)
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?