Evet bence de planlamak ve konuşmak lazım ama sanki bana bu konuyu konuşmaktan kaçıyor gibi geliyor. Her şeyi konuşabiliriz onunla ama bu konu olunca bişeyler beni duruyor sanki beni üzecek bişeyler söyleyecek falan gibi hissediyorumnet cevaplar istiyorsan, net bir şekilde sormalısın canım, çocuk cıddı bır karar olduğu gıbı oncesınde anne baba adayının planlarını konuşması kadar normal bır sey olabılır mı?
Mesleğim var hukuk okudum ama burda is yok o alanda. Dilini falan biliyorum zaten türkçe konuşan bir ailede büyüdüm. Teşekkür ederim yine de cevap içindaha 21 yasindasin yahu, cocuk düsünecegine bir meslek yapsana cocugum. Daha sen cocksun, hele bir dilini ögren yasadigin yerin, ayaklari üzerinde durmaya Calis, cocuk her Zaman olur be güzelim.
Teşekkür ederim, evet 1.5 yıl oldu ama suan hemen yapalım desin demiyorum ama bunu kafamızda şekillendirmek istiyorum 1 sene sonra olur, 2 sene sonra olur.. bana bunu hiç konuşmamamız garip geliyorGerçekten henüz çok gençsiniz biraz evliliğinizin keyfini çıkarın belki eşiniz de bu şekilde düşündüğü için lafı değiştiriyordur. Çünkü çok geç sayılmaz hem yaşınız genç hem 1.5 yıl olmuş evleneli.
Teşekkür ederim :)Esinle acik acik konusmalisin canim..
Cevabi o verecektir sana
Çocuk istemenden doğal birsey yok cnm
İnsallah hayirlisi olsun
Haklısınız, aileler istiyor diye tabi ki yapılmaz benim demek istediğim onlar da hiç konusunu açmıyor, bir heves yok benden başka kimse de, ya da belli edilmiyor. . Eşim evden çalışıyor ve ev temizliğini bile beraber yaparız. Bir gün bebek olursa bana destek olacağını düşünüyorum bakımında. Teşekkür ederim cevabınız için:)şunu söyleyeyim aileler torun istiyo diye çocuk yapılmaz en büyük yanlış onlar sevecek diye bir ömür o sorumluluğu siz alacaksınız sizin istemeniz en önemlisi benim 8 aylık bi kızım var ev hanımıyım ve sabah akşam ilgilenen benim eşim bile işten gelir sever bana geri verir. Bence eşinizle konuşun ve niyetinizi belli edin ciddi olduğunuzu söyleyin ve korunmayı bırakıp nasip deyip bekleyin. Sonuçta korunmayı bıraktıktan sonra pat diye olacak bişey yok. Herşeye rağmen evlat güzel şey ki aranızdaki yaş farkı az olduğu zaman daha güzel olur. Sizin için hayırlısını diliyorum
canım hukuk okudum ama iş bulma imkanım sıfır diyorsun, hukuk okuyan birisinin iş bulması çok zor değil. mesleğine yoğunlaş, bebeği 2-3 yıl sonra düşün benceMesleğim var hukuk okudum ama burda is yok o alanda. Dilini falan biliyorum zaten türkçe konuşan bir ailede büyüdüm. Teşekkür ederim yine de cevap için
21 yasindasin, 1,5 yillik evlisin ve hukuk bitirdin. Cok mu erken basladin okula ? Bu yasta ne zaman bitiriverdin universiteyi ?Mesleğim var hukuk okudum ama burda is yok o alanda. Dilini falan biliyorum zaten türkçe konuşan bir ailede büyüdüm. Teşekkür ederim yine de cevap için
Çünkü eskiden yaşadığım ülkenin ceza hukuku üzerine okudum okudum çalıştım evlenmeden önce. Türkiye hukuku hakkında bilgim 0, diplomaları neler yapabilirim diye çok araştırdım ama malesef bir değeri yok doğal olarak. Teşekkür ederim cevabınız için :)canım hukuk okudum ama iş bulma imkanım sıfır diyorsun, hukuk okuyan birisinin iş bulması çok zor değil. mesleğine yoğunlaş, bebeği 2-3 yıl sonra düşün bence
21 yasindasin, 1,5 yillik evlisin ve hukuk bitirdin. Cok mu erken basladin okula ? Bu yasta ne zaman bitiriverdin universiteyi ?
Erken bitirdiysen cok zekisin demek. Ve buna ragmen iste tutunamiyorsun, bu da ilginc. Bence yasin cok kucuk, bebekten once buna yogunlasmani oneririm.
Niye calismayi dusunmuyorsun ?Avrupa da doğdum büyüdüm burda eğitim sistemi nasıl bilmiyorum tam olarak, 17 yaşımda başladım üniversiteye, ilk üç seneyi yurt dışında okudum son 1 senesini de Türkiyede evde çalıştım, tezimi falan hazırladım ve mezun oldum, böyle yani :) o yüzden de 21 yaşında mezun oldum
Rica ederim. Bende 26 yaşındayım keşke daha önce anne olsaydım diyorum sma nasip 1,5 sene sonra aldım kucağıma kızımı.Haklısınız, aileler istiyor diye tabi ki yapılmaz benim demek istediğim onlar da hiç konusunu açmıyor, bir heves yok benden başka kimse de, ya da belli edilmiyor. . Eşim evden çalışıyor ve ev temizliğini bile beraber yaparız. Bir gün bebek olursa bana destek olacağını düşünüyorum bakımında. Teşekkür ederim cevabınız için:)
Niye calismayi dusunmuyorsun ?
Bebek olayi icin cok erken.
Once hayati yasasan daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?