Çok haklısınız. Evet ailem yurt dışında. Kaynanam bize yakın oturuyor sayılır ama baktırma gibi bir durum yok, bebek benim sonuçta kimseye yük olmak istemem. Bebek olursa zaten evde olurum, tamamen bebeğe ve eşime yoğunlaşmak isterim.Rica ederim. Bende 26 yaşındayım keşke daha önce anne olsaydım diyorum sma nasip 1,5 sene sonra aldım kucağıma kızımı.
Aileler her zaman torun ister ama bu konuda kararı size bırakmak istiyolardır. Sanırım sizin aileniz yırtdışında eşinizin ailesi nerde yanınızda mı? Çocuk çok büyük sorumluluk düzeni tamamen değiştiriyorsun ama kokusu bambaşka. Benim fikrim anne evde olmalı her zaman çalışmamalı (geçinme zorluğu yoksa). Hiçbişey çocuk yetiştirmekten önemli değil çünkü bende üni mezunuyum ama çalışmak için okumadım bunun için okunmaz diye düşünüyorum yoksa lise mezunu ne kariyer sahibi insanlar var. Bana göre bi çocuğun anneye ihtiyacı var. Tabi yinede karar sizin ben sadece taze bir anne olarak düşüncemi dile getirdim
Baktırma noktasına bende karşıyım bebek benim. Ama yardımları olmadan da olmuyor. Hakkınızda hayırlısı.Çok haklısınız. Evet ailem yurt dışında. Kaynanam bize yakın oturuyor sayılır ama baktırma gibi bir durum yok, bebek benim sonuçta kimseye yük olmak istemem. Bebek olursa zaten evde olurum, tamamen bebeğe ve eşime yoğunlaşmak isterim.
Okuduğunuz üniversitenin diploması Türkiye'de geçmiyorsa fark derslerini vererek denklik alabilirsiniz,denkliği aldıktan sonra avukatlık yapabilirsiniz.Hukuk mezunuyum demişsiniz ona istinaden yazıyorum.Çok haklısınız. Evet ailem yurt dışında. Kaynanam bize yakın oturuyor sayılır ama baktırma gibi bir durum yok, bebek benim sonuçta kimseye yük olmak istemem. Bebek olursa zaten evde olurum, tamamen bebeğe ve eşime yoğunlaşmak isterim.
Yaza kadar çalışıyordum sezonluk bir işti, haftada 6 gün çalışmak çok bana göre değil. Türkiyede is hayatı zormuş üniversitede part time olarak aldığım parayı burda haftada 6 güne alınca içimde pek bir çalışma hevesi kalmıyor. Bebek olayında belirsizlik devam ederse yaza doğru çalışmaya başlarım zaten heralde.
Avukat değilim, ceza hukuku okudum. Yurt dışında stajımı ve tezimi sorunlu, uyuşturucu bağımlısı gençlerin kaldığı bir klinikte hukuk danışmanı olarak yaptım. Türkiye de nasıl bilmiyorum gerçekten ama avukat değilim.Simdi 21 yasinda ve avukatmisin ?
Teşekkür ederim düşünceleriniz için ama sanırım yeterli bilgiyi ve hislerini aktardım. Ve dediğim gibi 17 yaşımda lise mezunu oldum ve üni ye başladım Teşekkürler :)Insan nasil meslegi olmadan, birde yurtidisindan gelmis güya, cocuk yapmayi düsünür hemen ?
Yani ayaklari yere basmadan, hayati tanimadan, akil erdiremiyorum ?
Avukat değilim, ceza hukuku okudum. Yurt dışında stajımı ve tezimi sorunlu, uyuşturucu bağımlısı gençlerin kaldığı bir klinikte hukuk danışmanı olarak yaptım. Türkiye de nasıl bilmiyorum gerçekten ama avukat değilim.
Sevindim :) uluslar arası hukuk okusaydim evet geçiş hakkım oluyordu benim bölümü ve tezim çok spesifik bir konu üzerine olduğu için burda devam ettirme ya da ona bağlı yüksek lisans şansım yok diye biliyorum (internetten zamanında araştırdigim kadariyla). Illa ki işim hukukla ilgili olsun demiyorum artık o yüzden okumayı düşünmüyorum artık. Haftada 5 günlük bir iş bulabilmek yeter aslında, ve inanin çok aradım yakın zamana kadar, marketler için bile forum bırakıp doldurdum sadece bir tanesi geri dönüş yaptı ama günde 12 saat olduğu için kabul etmedim tabiBen ne olduğunuzu anladım diyeyim.Yaşınız genç, burda bir hukuk bölümüne geçiş yapma hakkınız olabilir mi acaba ? Hukukta veya ekonomide yüksek lisans yapabiliyor musunuz?
Teşekkürler.Gercekten lise bitirmis ve üniversite`de okumus bir insan 21 yasinda cocuk yapayim aklina gelemz genelde. Daha cok is yerimi kurayim, bir yerde calisayim, is kadini olayim tarzinda olur. Cok sasirdim.
Esin senden daha olgun ve simdilik cocuk istememesi cok mantikli.
Bilmem, sınıf arkadaşlarımın çoğu sevgilisiyle aynı evi paylaşıyordu, e bizim aileler de öyle bişeye müsade etmeyeceklerini için nikah kıyalım dedik çünkü aynı evi paylaşmak istiyorduk artık. Evliliği okula ya da iş hayatına engel olarak görmüyorum o yüzden de evlendim. Böyle bir düşünce yok ama suan ikinci uni okumak istesem evlilik bir engel değilyaşın daha çocuk için küçük..neden bu kadar erken evlendin?
Ay teşekkür ederim :) normal tabi aslında sormaları, kötü bir niyet asla yoktur sadece şaşırdım biraz bu kadar kişi sorunca.Neden erken evlendin, neden yasin kucuk cocuk istiyorsun, niye calismiyorsun, niye okumuyorsun?
Yahu sizin hayatinizi mi yasiyor konu sahibi, kendi istedigi hayati yasar. Resit olmus bir insan.
Benim sorum da niye insanimiz herkesin hayatina karismaya bu kadar merakli???
Masallah cok sabirlisin, yazilan cevaplar benim bile sinirimi ziplatti.
Bunda utanacak bir sey yok. Esinle mutluysan, acikca cocuk istedigini belirt.
Onun da aklina yerlessin.
Ama sadece evliliginden eminsen yap bunu.
Neden erken evlendin, neden yasin kucuk cocuk istiyorsun, niye calismiyorsun, niye okumuyorsun?
Yahu sizin hayatinizi mi yasiyor konu sahibi, kendi istedigi hayati yasar. Resit olmus bir insan.
Benim sorum da niye insanimiz herkesin hayatina karismaya bu kadar merakli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?