Bebek malzemeleri tavsiye

Ben de 2 tane beşik düşünüyorum bir tane park yatak bir tane de normak beşik salonda vs takılırken kullanır diye daha küçük bi beşik olabilir belki yoksa odaya mı alışsın bilmiyorum bebek odası da yapacağım çünkü

Mesela kocamın böyle beşiği duruyor ama beşiği daha küçük onu bebek odasına koyacağım ama tshta kurusu vs olur mu bilmiyorum bir de bu arslıklı şeylere kafa sokar mı

Eklentiler

• 1000000500.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 31
Evet canım mutlaka gümüş kapak da alacağım , hamilelikten başlayacağım kullanmaya.
Dilerim bende de işe yarar.

Ay dilerim ikizlerin çok uyumlu olurlar da beraber kalırlar hep

Ben iki tane kullandım o da wc gittikce değistirdim diyeyim. En coskun kanamam bitmisti kalkana kadar. Belki yurürkem birden gelir mi dedim bilemediğimden bir süre kullandım ama sonrasında normal pedler bana yetti. Al bulunsun tabi. Benden çok kullanan da vardı.

Hastaneden de veriyorlar diyen var da , dediğin gibi ne olur ne olmaz o vakit gelince yanımda dursun

Buna da maydonoz olcam. Bence baştan para verme sadece sağımla ilerlersen gerek kalmaz ben emzirdim hiç kullanmadım kapak.

Hastaneden de veriyorlar diyen var da , dediğin gibi ne olur ne olmaz o vakit gelince yanımda dursun
Hastaneye sorabilirsin servise. Hastanelere göre değişebilir. Belki veriyodur o an o bitmis denk gelir cırtlı bez filan verir uğraştırabilir. Marka da sart değil herhangi bi külot bez olur.

Buna da maydonoz olcam. Bence baştan para verme sadece sağımla ilerlersen gerek kalmaz ben emzirdim hiç kullanmadım kapak.
Mantıklı aslında da hastaneden erkenden çıkarsak Allah ın izniyle o zaman yara olacağını hissedince hemen gönderirim eşime aldırırım doğru diyorsunuz acele etmeyeyim

Evet canım mutlaka gümüş kapak da alacağım , hamilelikten başlayacağım kullanmaya.
Dilerim bende de işe yarar.

Ay dilerim ikizlerin çok uyumlu olurlar da beraber kalırlar hep
Bilmiorum hep etraftan alimden zalim zalimden alim doğar espirisini yapıp duruyorlar biz kendı halinde baya bi sessiz çiftiz korkutuyorlar yani komiklik zannedip

Mesela kocamın böyle beşiği duruyor ama beşiği daha küçük onu bebek odasına koyacağım ama tshta kurusu vs olur mu bilmiyorum bir de bu arslıklı şeylere kafa sokar mı
Tahta kurusuna dikkat et Allah esirgesin ev sattırır valla eşyaları da arkada bırakıp öylece kendınızı alıp çıkarsınız evden

Ben 1 aydan bi tık fazla süre sağarak besledim, sonrasında da yara olmadı. Lansinoh kremden ziyade balmını tavsiye ederim.

O zaman sen şöyle birini portatif bisey alacaksın gezdirip duracaksın yanında mutfağa odaya :)

Eklentiler

• IMG_9693.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 30
Bilmiorum hep etraftan alimden zalim zalimden alim doğar espirisini yapıp duruyorlar biz kendı halinde baya bi sessiz çiftiz korkutuyorlar yani komiklik zannedip
Bence ilk yıllar zorlukları olur sizin için ama sonra dönüp bakınca aynı anda 2 evlat büyütmüş olacaksınız , doğmadan bilemezsiniz bu arada nasıl olacaklarını hatta kimse bilemez hiç korkmayın, peki cinsiyetleri ne bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…