- 25 Aralık 2024
- 4.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.227
- 73
- 28
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Büyüyünce araları çok iyi olacak amaAllah tan benım oğlan ergenlikte bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda takılıyorağır abilik yapacak kardeşlerine
Bilmem ablamla 13 abımle 12 yaş var aramızda ikisiyle de güzel anlaşıyorum benBüyüyünce araları çok iyi olacak ama
Kız biziz onlarBunlara hep bakıyorum tabi Google den ama ben gerçek kullanıcı yorumları arıyorumtecrübeli kullanımından memnun olunan malzemeler alayım param çöp olmasın istiyorum
Evet canım mutlaka gümüş kapak da alacağım , hamilelikten başlayacağım kullanmaya.Gümüş kapak araştırdınız mı hiç iyileştirme özelliği olduğu ıcın bide onu takınca çamaşır sürtme yapmıyor tahriş olmuyor die çok fazla tavsiye ediyorlar ..
Yatak konusunda dikkat edicem tsk ler bilgi için
Valla ben ikisine de bakcam .eğer biri uslu olursa ayrı odaya yatırmayı düşünüyorum ötekini uyandırmasın die ama bunun ıcın az zaman gerekli
İlk zaman kamerayla izlicez mecbur sürekli başında olamam Kendılerını döndüremeyeceklerı ıcın kusma bogulma riskine karşı . Gündüzlerimiz böyle geçecek
gecesi içinde kendını döndürüp kurtardıklarından sonra uslu olursa birini oğlumla beraber aynı odaya alcam diğerini yanımızda tutcam birbirlerini rahatsız etmesinler die ama rahat olurlarsa da zaten 6. Aydan sonra ayrı odada uyuyacakları ıcın yavaştan adım adım takip ede ede ayırıcam pat die başka odaya bırakıp gecıp yerimde uyuyamam korkarım sonuçta insanız uyku dediğimiz küçük ölüm hemen ayıramam yanımdan alırken yatakları ayrı alcam o sebebden
Ben iki tane kullandım o da wc gittikce değistirdim diyeyim. En coskun kanamam bitmisti kalkana kadar. Belki yurürkem birden gelir mi dedim bilemediğimden bir süre kullandım ama sonrasında normal pedler bana yetti. Al bulunsun tabi. Benden çok kullanan da vardı.Bu arada ben de şunu sorayım böyle bi başlık açılmışkendepend diye bi marka var , doğumdan sonra iç çamaşır olarak kullanılabiliyor , sezeryanden sonra onlardan almaya gerek var mı ben de bunu merak ediyorum yoksa normal doğumdan sonra mı gerekiyor sadece
Hastaneden de veriyorlar diyen var da , dediğin gibi ne olur ne olmaz o vakit gelince yanımda dursunBen iki tane kullandım o da wc gittikce değistirdim diyeyim. En coskun kanamam bitmisti kalkana kadar. Belki yurürkem birden gelir mi dedim bilemediğimden bir süre kullandım ama sonrasında normal pedler bana yetti. Al bulunsun tabi. Benden çok kullanan da vardı.
Buna da maydonoz olcam. Bence baştan para verme sadece sağımla ilerlersen gerek kalmaz ben emzirdim hiç kullanmadım kapak.Gümüş kapak araştırdınız mı hiç iyileştirme özelliği olduğu ıcın bide onu takınca çamaşır sürtme yapmıyor tahriş olmuyor die çok fazla tavsiye ediyorlar ..
Yatak konusunda dikkat edicem tsk ler bilgi için
Valla ben ikisine de bakcam .eğer biri uslu olursa ayrı odaya yatırmayı düşünüyorum ötekini uyandırmasın die ama bunun ıcın az zaman gerekli
İlk zaman kamerayla izlicez mecbur sürekli başında olamam Kendılerını döndüremeyeceklerı ıcın kusma bogulma riskine karşı . Gündüzlerimiz böyle geçecek
gecesi içinde kendını döndürüp kurtardıklarından sonra uslu olursa birini oğlumla beraber aynı odaya alcam diğerini yanımızda tutcam birbirlerini rahatsız etmesinler die ama rahat olurlarsa da zaten 6. Aydan sonra ayrı odada uyuyacakları ıcın yavaştan adım adım takip ede ede ayırıcam pat die başka odaya bırakıp gecıp yerimde uyuyamam korkarım sonuçta insanız uyku dediğimiz küçük ölüm hemen ayıramam yanımdan alırken yatakları ayrı alcam o sebebden
Hastaneye sorabilirsin servise. Hastanelere göre değişebilir. Belki veriyodur o an o bitmis denk gelir cırtlı bez filan verir uğraştırabilir. Marka da sart değil herhangi bi külot bez olur.Hastaneden de veriyorlar diyen var da , dediğin gibi ne olur ne olmaz o vakit gelince yanımda dursun
Yok ben 31 de transfer oldum aralıkta yeni yıla gecısle 32 diye gecıyor artık ama bizim doktorumuz resmi evrakta 1 embrıyo transferi gösterip 2 tane transfer ettiS Siyah Palto canım sen 35 ve üstü müsün , tüp bebekte 2 embriyo 35 yaş üstüne yapılıyor diye biliyorum
Mantıklı aslında da hastaneden erkenden çıkarsak Allah ın izniyle o zaman yara olacağını hissedince hemen gönderirim eşime aldırırım doğru diyorsunuz acele etmeyeyimBuna da maydonoz olcam. Bence baştan para verme sadece sağımla ilerlersen gerek kalmaz ben emzirdim hiç kullanmadım kapak.
seni görmedim ama neden bilmiyorum 35 yaş altı olduğunu hissediyordum ondan sordumYok ben 31 de transfer oldum aralıkta yeni yıla gecısle 32 diye gecıyor artık ama bizim doktorumuz resmi evrakta 1 embrıyo transferi gösterip 2 tane transfer etti
Bilmiorum hep etraftan alimden zalim zalimden alim doğar espirisini yapıp duruyorlarEvet canım mutlaka gümüş kapak da alacağım , hamilelikten başlayacağım kullanmaya.
Dilerim bende de işe yarar.
Ay dilerim ikizlerin çok uyumlu olurlar da beraber kalırlar hep
Tahta kurusuna dikkat et Allah esirgesin ev sattırır valla eşyaları da arkada bırakıp öylece kendınızı alıp çıkarsınız evdenMesela kocamın böyle beşiği duruyor ama beşiği daha küçük onu bebek odasına koyacağım ama tshta kurusu vs olur mu bilmiyorum bir de bu arslıklı şeylere kafa sokar mı
O zaman sen şöyle birini portatif bisey alacaksın gezdirip duracaksın yanında mutfağa odaya :)Ben de 2 tane beşik düşünüyorum bir tane park yatak bir tane de normak beşik salonda vs takılırken kullanır diye daha küçük bi beşik olabilir belki yoksa odaya mı alışsın bilmiyorum bebek odası da yapacağım çünkü
Bence ilk yıllar zorlukları olur sizin için ama sonra dönüp bakınca aynı anda 2 evlat büyütmüş olacaksınız , doğmadan bilemezsiniz bu arada nasıl olacaklarını hatta kimse bilemezBilmiorum hep etraftan alimden zalim zalimden alim doğar espirisini yapıp duruyorlarbiz kendı halinde baya bi sessiz çiftiz korkutuyorlar yani komiklik zannedip
Balmını ne demek acabaBen 1 aydan bi tık fazla süre sağarak besledim, sonrasında da yara olmadı. Lansinoh kremden ziyade balmını tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?