Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Perdenız nerde acaba??bir de avızenız??
Cok begendım saglıkla huzurla yasayın ıns bu odada
Odamız İzmir Karabağlar Kardeşler bebek ve çocuk odasından kendi zevkime göre yapıldı. Laedrii Fiyatını yazmam doğru olur mu bilmiyorum çünkü biz tanıdık vasıtasıyla biraz özel indirim aldık. 3000 lira tuttu. Sadece dolap ve yatak bu arada. Odada görmüş olduğunuz sallanan sandalyeyi falan hep ayrıca başka yere yaptırttım.
Perdem hazır perde değil perdeciden kumaş seçip diktirdim. Avizemizin yapımı anneanneye ait. P pazi
Bunlarda odamızın yeni fotoğrafları.
Duvar kağıdımızı İstanbul'daki bir duvar kağıtçıdan temin ettik M mnly_3586 ama istersen burda gıda çarşısındada bulabilirsiniz. Duvar kağıt ustamız o şekilde söylemişti. Duvar kağıdımız ithal.

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 1.278
  • image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 1.110
  • image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 1.102
  • image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 1.115
Son düzenleme:
Herseye bayıldım ,besık?dolap Askıları? Ve kucuk raf nerden

çok güzelmiş sağlıkla kullanin inşallah..
bende buna benzer takım gördüm nette babyhope marka sizinki de galiba babyhope
kullanmaya başladıysanız memnun musunuz onu sormak istemiştir bende almayı düşünüyorum da

acaba chicco park yatak için uyku seti yada nevresim aldıysanız ölçülerini paylaşır mısınız ben emin olamıyorum ölçüden. hepsi büyük gibi geliyor

Canim allah gule gule kullanmak nasip etsin...

Besigi hangi siteden temin ettin acaba ? Bende oyle bir besik dusunuyorum ancak izmirde magazalarda bulamadim..

Kızlar chicco nun Next2Me diye bir ürünü var.
Park yatak kadar uzun süre kullanamam o kesin ama ilk 6 ay kullanılır diyor her yerde.
Tavsiyesi ya da tecrübesi olan var mı?
Ahşap beşikten daha kullanışlı olabilir diye düşündüm. Tek handikap sallanmaması. Sallanması şart mı?

Canim allah gule gule kullanmak nasip etsin...

Besigi hangi siteden temin ettin acaba ? Bende oyle bir besik dusunuyorum ancak izmirde magazalarda bulamadim..
Canım beşik maya babyden. İstanbul'da yeri. İnternet sitesinden bakabilirsin ben unnado'dan almıştım.

Bende ikea dan almayı düşünüyorum. Aynı fikirdeyim sizinle çok da hoşuma giden bir modeli var. Fiyatlarıda piyasaya göre makul oluyor. Sadece beşik üzerine cibinlik nereden temin ederim bilemedim. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

Bu sorunuza gelecek cevapları bende bekliyorum. Çünkü aynı şekilde benimde aklıma çok yatıyor o ürün, 6 ay kendi odamda olması için ideal geliyor. Yanı açılması ve bizim yatağa bitişk olması çok kullanışlı bence gözünün önünde yanında ama ayrı bir yerde yine de. Sallanmaması ve kullanım süresi benimde tek çelişkim? Tecrübeler varsa süper olur. Fikirlerinizi de söylerseniz seviniriz arkadaşlar.

%90 bitti sayilir.. Umarim begenirsiniz kizlar
Çok güzel olmuş bebişinizin odası, sağlıkla güzellikle büyüsün içinde inşallah. Ben de benzer bir oda planlıyorum, perde modeliniz ve renginiz çok hoşuma gitti bizimde odamıza uyacağını düşünüyorum. Nereden yaptırdınız acaba öğrenebilirmiyim ve rengi tam ne olarak geçiyor?

Senin icin aldigim yeri arayip ogrendim dolce vita - inci saten renk kodu 1093 imis

Senin icin aldigim yeri arayip ogrendim dolce vita - inci saten renk kodu 1093 imis
sallanabilen bisey aldim ben ilk 6 ay icin bilmiyorum bakalim ne kadar kullanisli ama mothercare de indirim vardi 200 liraya satin aldim cunku bu anne yanlari coook pahali idi. Bi de icine yatak sorunumuz var tabi. Kayinvalide ben yapicam falan dedi ama ona kalirsa elfayi kumasi icine koyar getirir. Ne giybet ettim bende bee besikde bu canim

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 804
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…