TEŞEKKÜRLERbence gayet makul bir takım piyasada aynı kaliteler en az 1500-1700 arası kaçırma derim
nerden aldın canm benimde evim küçük böyle bir şey alıcam yatak odasınaçok teşekkür ederim daha iyisi güzeli sizlerin olsun inşallah.
Çok güzel olmuş .. o yatakda sen yatarsin ne ferah Güle güle büyütBu da bnm kizimin odasiii
Bayıldım tonlar çok hoş Güle güle büyütBu da benim kızımın odası umarım beğenirsiniz.
Bu da benim kızımın odası umarım beğenirsiniz.
Karabağlardan aldım canım. Sağolasın allah daha güzellerini size nasip etsin.canım bayıldım, maşallah güle güle büyüsün inşallah bebişin odasında. Nereden aldın takımı?? Bayıldım herşeyiyle?????
Karabağlardan aldım canım. Sağolasın allah daha güzellerini size nasip etsin.
Karabağlarhangi mağaza ve fiyatı ne kadar acaba? Çok güzel iyi günlerde kullanın inşBu da benim kızımın odası umarım beğenirsiniz.
Peki hala yatıyor mu bu yatakta enleri 60cm 4,5yaşına kadar yatması zor değil mi, rahat olmaz diyorlar 60cm en için, 2sene geçmiş bu postunuzun ardından görüşlerinizi merak ediyorumbende ikeanın GULLIVER bebek karyolası'nda karar kıldım. beşikalsam 6 ay sonra kullanamıcak, bana bi 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi yatak lazım, zaten oda alamam şimdilik kiracıyız ne zaman taşınacağımız belli değil, bu da çok uygun ve çok kullanışlı.
Fiyatı rengi nasıl?Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık
2500 e almıştım 1500 e veriyorum puset ve anakucağı birlikte garantisi devam ediyor. Rengi siyah whatsapptan resim video gönderebilirim. İnanın yepyeni yeni almış gibi olursunuzFiyatı rengi nasıl?
Gule gule kullanın bayıldım kızınızın odasına sağlıkla büyüsün inşallah odasında... detaylarda çok hoş olmuş bende öyle duvar kağıdı ıstıyorum oğlum için nerden alabılırım acaba? bi de mobılyanız karabağlar dan hangı mağazadan ve ne kadara aldınız acaba?Bu da benim kızımın odası umarım beğenirsiniz.
Biz kızımın odasını meltem bebe den aldık... Orası içimize çok sindi kullanılan malzeme be boyaları özelmiş... Tavsiye ederimbursalı anneler bebek odasını nerden alıyorlar öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?