Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ikeadan aldım çokta güzel oldu çok ayıcıklı bıcıklı şeyler istemiyorduk zaten çocuğun yaratıcılığını köreltecek figürlere boğmamak gerekiyor odalarını uzman tavsiyesi. Kendileri diledikleri resimleri objeleri assınlar duvarlarını renklendirsinler büyüdükçe

Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık

Peki hala yatıyor mu bu yatakta enleri 60cm 4,5yaşına kadar yatması zor değil mi, rahat olmaz diyorlar 60cm en için, 2sene geçmiş bu postunuzun ardından görüşlerinizi merak ediyorum

Fiyatı rengi nasıl?

Bu da benim kızımın odası umarım beğenirsiniz.
Gule gule kullanın bayıldım kızınızın odasına sağlıkla büyüsün inşallah odasında... detaylarda çok hoş olmuş bende öyle duvar kağıdı ıstıyorum oğlum için nerden alabılırım acaba? bi de mobılyanız karabağlar dan hangı mağazadan ve ne kadara aldınız acaba?

ben de kız da olsa erkek de olsa kırık beyaz tonlarında düşünüyorum. sevmiyorum cafcaflı pembe ya da cart mavi renkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…