Alfemonun modeli değilmi bu? Bende alaçatı modelini beğendim ama kararsız kaldım. Ya ikincisi kız olursa diye. Çok güzel bu da, güle güle büyüt bebişini içinde :)becerebildimmi acaba resim yuklemeyi :) resmi henüz çekemedim. Odamızın halısı gelmedi. Bu odanın mavisi bizimki.
Alfemonun modeli değilmi bu? Bende alaçatı modelini beğendim ama kararsız kaldım. Ya ikincisi kız olursa diye. Çok güzel bu da, güle güle büyüt bebişini içinde :)
alfemo çok kaliteli bi marka ben kızıma genç odası aldım inanılmaz güzel ballerina genç odası.. firma ürünün arkasında aradan 1 yıl geçti sürgülerde sorun oldu servisi aradım yeni kapı taktılar ücretsiz ben çok memnun kaldım.. iyi seçim yapmışsınız.. oğluma newjoy marka aldım almak isteyen arkadaşlar varsa aynı alfemo gibi onlarda 7 sene ürünün arkasındalar.. bak kızımın odası bu cnm.. sadece bazalısını aldım ben..Evet :) bizimde dusuncemiz beyaz mobilya ve sadece hali ve perdesini renkli ypmakti. Ama bunu gorunce dayanamadik:) yerlesti mobilyamiz hepsini tam takim olarak aldik ve gercekten mobilyasi cok kaliteli oyle koku felanda olmadi.
çok güzelmiş bu newjoy un sanırım görmüştüm bende..ne kadara aldınız kampanya filan var mı acaba?Bizde şimdiden hazırladık bebeğimizin odasını
Günaydın cnm yok kampanyasi sadece yatak hediyesi oldu sifonyer hariç 2500 tl buyuyen beşik ve 3 Kapılı dolap..çok güzelmiş bu newjoy un sanırım görmüştüm bende..ne kadara aldınız kampanya filan var mı acaba?
Bizde şimdiden hazırladık bebeğimizin odasını
evet cnm 3 kapılı dolap ve büyüyen beşiği aldım çünkü büyüyen beşliktede dolaptada çekmece çok şifonyere gerek görmedim ihtiyaç halinde ilerde temin edebiliyormuşum..merhabalar öncelikle hayırlısıyla oğlunuz doğsun ve bu güzel odada büyüsün inşallahbizde bugün newjoy gittik ve 3 takım arasında kaldık siz bu takımdan 3 lü dolap ve beşiği mi aldınız sadece
evet cnm 3 kapılı dolap ve büyüyen beşiği aldım çünkü büyüyen beşliktede dolaptada çekmece çok şifonyere gerek görmedim ihtiyaç halinde ilerde temin edebiliyormuşum..
Benim aldığım takımda garantili suntalem 1300 tl ye aldım 3000 tl ye tam takım ağaçlar vardı kısıkköyde sırf marka diye o fiyatlara suntalem almak yetine ağaç mobilyalar alabilirsinizEvet banada yeterli gibi geldi canım biz zürafalı ve penguenlı takımada baktık suntalam olmasından dolayı bir emin olamadık ama 7 yılda garanti veriyorlar mallarına güvenmeseler verirler mi
Cnm ben 4 sene mobilya sektöründe bulundum ürünleri gayet kaliteli suntalem de kalite kalite değişiyor newjoyun ürünlerini içime sinerek aldım 1.kalite kullanılmış kalın mm suntalem.. ayrıca boyası da kaliteli aldığım tkm üstündeki kuşları tinerle veya alkolle silebiliyorsun piyasa ürünlerindeki boyalara alkol döktüğün an erime yapar.. newjoy müşteri hizmetlerinede bayıldım ürünü aldığımda aradılar teyit ettiler kurulumdan sonra tekrar aradılar bi sorun varmı diye ve her sene arıyorlarmış sorun varmı diye.. 7 sene yedek parça garantisi var.. gönül rahatlığıyla alabilirsin bence..Evet banada yeterli gibi geldi canım biz zürafalı ve penguenlı takımada baktık suntalam olmasından dolayı bir emin olamadık ama 7 yılda garanti veriyorlar mallarına güvenmeseler verirler mi
cnm ağaç takımlar 7000 ile 7500 tl arası çok araştırdım.. piyasa ürünü suntalemleri 2 kere sök kur anında dağılır vida yerleri ben mobilyada çalıştım suntelemden suntaleme fark var mesela istikbal 3. kalite kullanıyor bellona 1. kalite o yüzden senin 3000 tl dediğin kesinlikle ağaç değil belki mdfdir ki oda kaliteli suntalem demek, ama kesinlikle ağaç değil ben mobilyaya vurarak çıkan sesten anlıyorum artık kalitesini..Benim aldığım takımda garantili suntalem 1300 tl ye aldım 3000 tl ye tam takım ağaçlar vardı kısıkköyde sırf marka diye o fiyatlara suntalem almak yetine ağaç mobilyalar alabilirsiniz
Benim aldığım takımda garantili suntalem 1300 tl ye aldım 3000 tl ye tam takım ağaçlar vardı kısıkköyde sırf marka diye o fiyatlara suntalem almak yetine ağaç mobilyalar alabilirsiniz
Cnm ben 4 sene mobilya sektöründe bulundum ürünleri gayet kaliteli suntalem de kalite kalite değişiyor newjoyun ürünlerini içime sinerek aldım 1.kalite kullanılmış kalın mm suntalem.. ayrıca boyası da kaliteli aldığım tkm üstündeki kuşları tinerle veya alkolle silebiliyorsun piyasa ürünlerindeki boyalara alkol döktüğün an erime yapar.. newjoy müşteri hizmetlerinede bayıldım ürünü aldığımda aradılar teyit ettiler kurulumdan sonra tekrar aradılar bi sorun varmı diye ve her sene arıyorlarmış sorun varmı diye.. 7 sene yedek parça garantisi var.. gönül rahatlığıyla alabilirsin bence..
http://www.n11.com/babyhope-bebek-o...utm_content=104_230_3216&utm_term=web_product SİZCE BU NASILCnm ben 4 sene mobilya sektöründe bulundum ürünleri gayet kaliteli suntalem de kalite kalite değişiyor newjoyun ürünlerini içime sinerek aldım 1.kalite kullanılmış kalın mm suntalem.. ayrıca boyası da kaliteli aldığım tkm üstündeki kuşları tinerle veya alkolle silebiliyorsun piyasa ürünlerindeki boyalara alkol döktüğün an erime yapar.. newjoy müşteri hizmetlerinede bayıldım ürünü aldığımda aradılar teyit ettiler kurulumdan sonra tekrar aradılar bi sorun varmı diye ve her sene arıyorlarmış sorun varmı diye.. 7 sene yedek parça garantisi var.. gönül rahatlığıyla alabilirsin bence..
bence gayet makul bir takım piyasada aynı kaliteler en az 1500-1700 arası kaçırma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?