hayırlı olsun, odaniz cok guzel memnunmusunuz? ben de almayı dusunuyorum.
Monarosa çok teşekkürler.Daha daha güzelleri sizlerin olsun.Vallahi bu bebiş hazırlıkları başlı başına bir işmiş.Seçmesi bakması tasarlaması epey zaman alıyor.Bakalım ben birşeyler planladım umarım kafamdaki gibi olur.Senin oğlun mu olacaktı?Bizim isim hazır eşimle evlendiğimiz yıl koymuştuk isimler:)))ay canım benim çok şirin olmuşşş, iyi günlerinizde kullanın inş.
bakalım bizim ki nasıl oalcak; y.lisans ve iş olunca aklımı dağıtmamak adına bebişimin ismini bile karar vermeyi haziran sonrasına bıraktıkumarım adsız kalmaz yavruşum...
teyzeleri önerileriize de açığım...
sevgiler...
Daha öncede yazmıştım canım ilk altı ay için malesefsepetiniz çok güzelmiş.ben de çok özeniyorum ama çok kullanılmıyormuş o yüzden yenisini almak gerekecek diye alamıyorum ama çoooook hevesliyim tabi
GÜZEL KIZINA İYİ BİR GELECEK DİLİYORUM......
Teşekkür ederim monarosa...
Öncelikle park yatak alırım eğer kullanımından memnun olmazsak mobilyada sonradan alabiliriz diyorum:)
Kullanan birkaç arkadaşım oldukça memnun.Çok yaramaz bir oğlu olmasına rağmen:))
şimdide isim düşünüyorum bakalım ne olacak??
çok şekerr Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Gem çokkk güzel.Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.Mobilyanızı nereden aldınız?Takip eden arkadaşlara fikir olmuş olur belki.
ben 22.haftamda sıparıs verdım 26. haftamda geldı mobılyalar ama su koku sorunu var sureklı camı balkonu acık havalanıyor oda..en azından sımdıden fıkır sahıbı ol cok geçe kalmadan sıparısını ver derımHepsi çok güzeller :)) benimde bi oğlum olucak şuan 20 haftalık ama henüz hiçbişey almadık.. Erken diye düşünüyorum ama bi yandanda hemen almak istiyorum ne yapsam bilmiyorum ..
bız part yatak alacagız daha uzun sure kullanabılıyorsun bıde tatıle gıderken fılan yanına alma sansın var .kullanmayacagın zaman kaldırıp saklaman kolay az yer kaplıyorodasını aldıktan sonra bir süre yanında yatırmak için beşik mi almalı yoksa park yatak mı bizde odasını alacağız ama bir süre yanımda yatacağı için beşik mi yoksa park yatak mı alalım karar veremedik . fikir alabilir miyim?
cok guselmıs...mısıl mısıl uyusun yatagında ınsallah guzel gunlerınız olsun bu odadaEki Görüntüle 197425
Kizlar buda benim oglusumun odasiiidün aldik.insallah 7.ayin ortalarina gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?