Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ay canım benim çok şirin olmuşşş, iyi günlerinizde kullanın inş.
bakalım bizim ki nasıl oalcak; y.lisans ve iş olunca aklımı dağıtmamak adına bebişimin ismini bile karar vermeyi haziran sonrasına bıraktık umarım adsız kalmaz yavruşum...
teyzeleri önerileriize de açığım...
sevgiler...

sepetiniz çok güzelmiş.ben de çok özeniyorum ama çok kullanılmıyormuş o yüzden yenisini almak gerekecek diye alamıyorum ama çoooook hevesliyim tabi

hayırlı olsun, odaniz cok guzel memnunmusunuz? ben de almayı dusunuyorum.

teşekkür ederim bebeğim henüz doğmadı kullanmaya başlamadık o nedenle bişey diyemicem ama ilk zamanlar bebeğin ağladığını hemen duyabilmek için kendi yatağınızın yanına koymaya küçük sepetlerden koymakda mantıklı. yani benim aldığım yatağın yanısıra. aklınızda bulunsun.

hmm.o zman allah bebgini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.darısıda tüm hamilelerin başın.

Son düzenleme:
Monarosa çok teşekkürler.Daha daha güzelleri sizlerin olsun.Vallahi bu bebiş hazırlıkları başlı başına bir işmiş.Seçmesi bakması tasarlaması epey zaman alıyor.Bakalım ben birşeyler planladım umarım kafamdaki gibi olur.Senin oğlun mu olacaktı?Bizim isim hazır eşimle evlendiğimiz yıl koymuştuk isimler:)))

sepetiniz çok güzelmiş.ben de çok özeniyorum ama çok kullanılmıyormuş o yüzden yenisini almak gerekecek diye alamıyorum ama çoooook hevesliyim tabi
Daha öncede yazmıştım canım ilk altı ay için malesef ama benim planlarıma uyarsa işimi görür.İlk altı ay yanımda olsun 7.aydan sonra odasında yatırırım diye düşünüyorum şuan ama bakalım şartlar neyi gerektirecek.

mrb anım bencede kesinlikle beyaz agırlıklı olsun ama mavi olarakta bişeyler katmanı tavsiye ederim mesela perde yada hali mavi olabilir yada boyatma imkanınız varsa duvar mavi herşey beyaz olsun derim ben öyle düşünüyorum

hepsi birbirinden guzel..

arkadaslar bende bir konuda danismak istiyorum benim 11 aylik kizim var ve hamileyim ikinci dogdugunda (oda kiz) buyuk kizim 15 aylik olacak ve kendisinin beyaz mothercare den aldigim yatagi var.. simdi ayri bir bebek odasi daha yapamam malesef 2 yatak odali evimiz.. acaba diyorum besikmi alsam ikinciye..

ilk kizimdada ozenmistim ama bu mothercareden aldigim bebek yataginin yanlari daha sonra cikiyor ve 5 yasina kadar kullanabilecegi bir yatak oluyor..

Gem çokkk güzel.Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.Mobilyanızı nereden aldınız?Takip eden arkadaşlara fikir olmuş olur belki.

çok şekerr Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Gem çokkk güzel.Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.Mobilyanızı nereden aldınız?Takip eden arkadaşlara fikir olmuş olur belki.

amııın cok tesekkur ederız :97:

Bursa da yasıyoruz bız Mudanya yolunda moremo mobılya var sıddetle tavsıye ederım..

odanın aksesuarları(halı,avıze,duvar stıckerlerı )asagıdakı lınkten bakabılırsınız
Denokids Bebek ve ocuk Odalar

Hepsi çok güzeller :)) benimde bi oğlum olucak şuan 20 haftalık ama henüz hiçbişey almadık.. Erken diye düşünüyorum ama bi yandanda hemen almak istiyorum ne yapsam bilmiyorum ..

güzel anne adayları hepiniz inş.evlatlarınızı kucağınıza alırsınız sağsalim.bunlar çok güzel heyecanlar.ayyy bende öyleydim.netten bakıyorum sürekli öylemi yapsam böylemi yapsam falan filan.bi pazar hadi fikir edinelim diye modokoya gitmiştik ayyy neler vardı neler eşim dayanamadı gelmişken siparişi verelim dedi.daha 5 aylık falandım.ama benden size tavsiye oda almayı yapmayı düşünüyorsanız bebekleriniz gelmeden en az 2 ay önce odasını eve getirin.çünkü çok kötü mobilya kokuyor.biz doğumdan birbuçuk ay önce getirdik ama hep cam açıktı ve 2 güne bir siliyordum o mobilya kokusu gitsin diye.bide ne kadar erken gelse o kadar keyifli oluyor.yavaş yavaş halısını,perdesini,aksesuarlarını falan tamamlıyorsun.aldığın kıyafetleri eşyaları yerleştiriyorsun.bence erken gelsin oda.ama mobilyacılar ne olursa olsun dediği tarihte getirmiyor bizimki 20 gün rotar yaptı bide dediğimiz gibi yapmamıştı bir kaç yeri odayı tekrar gönderdik falan filan.oda sancılı bir dönem oluyor yani.ama herşey bitince ortaya çok güzel bişey çıkıyor.biz kızım gelmeden eşimle kızımın odasında hergece en az yarım saat oturuyoduk.gece lambası hep açıktı buhar makinesini bile çalıştırıyoduk odada yaşanmışlık olsun sanki kızım yatağında yatıyor gibi olsun diye.son anlar çok aceleci oluyosun biran önce kavuşmak için.

haklısın aslında yavaştan başlamak lazım artık herşeye:) öyle heyecanlıyımki.. umarım herşey güzel olur hepimiz için ..

odasını aldıktan sonra bir süre yanında yatırmak için beşik mi almalı yoksa park yatak mı bizde odasını alacağız ama bir süre yanımda yatacağı için beşik mi yoksa park yatak mı alalım karar veremedik . fikir alabilir miyim?

Hepsi çok güzeller :)) benimde bi oğlum olucak şuan 20 haftalık ama henüz hiçbişey almadık.. Erken diye düşünüyorum ama bi yandanda hemen almak istiyorum ne yapsam bilmiyorum ..
ben 22.haftamda sıparıs verdım 26. haftamda geldı mobılyalar ama su koku sorunu var sureklı camı balkonu acık havalanıyor oda..en azından sımdıden fıkır sahıbı ol cok geçe kalmadan sıparısını ver derım
bız part yatak alacagız daha uzun sure kullanabılıyorsun bıde tatıle gıderken fılan yanına alma sansın var .kullanmayacagın zaman kaldırıp saklaman kolay az yer kaplıyor
Eki Görüntüle 197425

Kizlar buda benim oglusumun odasiii dün aldik.insallah 7.ayin ortalarina gelicek
cok guselmıs...mısıl mısıl uyusun yatagında ınsallah guzel gunlerınız olsun bu odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…