Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayy çok şirinnn bende böyle bişi istiyorum

ayrıca odasına ayrı yatak çünkü ben ilk dogdugu zaman çok misafirim olacak ve herkesin mıncıklamasını istemiyorum malum dikişlerden dolayı yatacagım için bu beşikte ogluşum yatacak misafirler görsün diye herkese elletmeye niyetim yok

buarada evet benim de ilk bebeğim nefertiti buarada mobilyalar beyaz diğer herşey mavi çok hoş olur göz yormaz bence demi ben de öyle düşünerek beyaz aldım çünkü

Evet aydınlık olacaktır diye düşünüyorum bende.Tek endişen beyaz mobilyalar bir zaman sonra sararıyormuş.İnşallah bizimkiler öyle olmaz

Canım öncelikle hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bebişin büyüyüp genç olana kadar (en az 10-12 yaş falan) o odanın haşatı çıkmış olmaz mı sence?Bence ilköğretimi bitirene kadar kullanabileceği tarzda bir oda yapabilirsin.fikir olsun diye söylüyorum tabiki karar senin.

Benziyorlar birbirlerine.Bende 6 ay yanımda yatırırım diye aldım ama herkes 7.ayda odasını ayıramazsın diyor,bakalım ne olacak.

nefertiti bak canım sıkıldı şimdi duymamıştım ben,kullanmakla da alakalı olabilir mi acaba temiz kullanırız birşey olmaz inşallah.Buarada nefertiti bende 8.ayda filan odasına geçirmek yanımdan ayırmak istiyorum çünkü 8.aydan sonra korkuyu öğrenirmiş bebek amca gelini çocuğunu ayırmadı çocuk 5 yaşında hala anne yanında ayrı yatmıyor yine diğer amca gelini 8.ayda ayırdı çocuğunu çocuk 3,5 yaşında annesinin yanında yatmak istemiyor odasını arıyor istesede annesi izin vermiyor üstelemiyor çocuk ben de erken ayırmayı düşünüyorum bu yüzden.
Pulcinella canım prensesinin odası muhteşem olmuş bayıldım,Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli etsin odasın da mutlu mesut oynar inşallah
beşiğin başında duvardaki kelebek yapıştırmayı nerden aldın canım benim kızımın duvar çıkartmasına uyuyor söyleyebilirsen almak isterim ben de.

Kullanmakla alakalı değilmiş canım durdukça,zamanla sararıyormuş.Kızlar yok mu beyaz mobilya kullanan sararıyor mu var mı bilen:))İşte ben sepet aldım.İlk 6-7 ay için sonrasında odasını ayırlamıyı planlıyorum(inşallah başarırım)annem küçük kardeşimi yanında yatırmıştı ve 10 yaşına kadar ayıramadı yanından düşün yani.Aynı hatalara düşmeyiz umarım.

inşallah nefertiti inşallah başarırız yoksa çocuklarımız neredeyse evlenene kadar yanımız da desene
bak aklıma geldi ablamın yatak odası mobilyası beyaz ama birşey olmadı 12senelik evli içim rahatladı aklıma gelince bak sen de rahat ol birşey olmaz inşallah

Benziyorlar birbirlerine.Bende 6 ay yanımda yatırırım diye aldım ama herkes 7.ayda odasını ayıramazsın diyor,bakalım ne olacak.

BENCEDE AYRILMALI 7 YAŞINDA BİR KARDEŞİM VAR BENİM 40 DA DOĞURDU ANNEM HALA KARDEŞİM AYRI YATAMIYOR ZAMANINDA ANNEM AYIRMADI KIYAMADI AMA KESİNLİKLE ÇOCUK ODASINI BİLMELİ..SES DİNLEME CİHAZINDAN KOYUNCA HEM AKLINDA KALMAZ ZATEN EMZİRMEYE AĞLAR BAKARSIN..UYKUN AĞIR DEĞİLSE TABİ..GERÇİ ANNE OLUNCA UYKU KALMAZ AMA..

Son düzenleme:
Çok güzel.İçinde sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Ayyyy ben ne zaman koyucam buraya çok sabırsızlanıyorum

Çok teşekkür ederim :))İnşallah hayırlısıyla hazırlarsın oasını

Çok teşekkürler,güzel dileklerin için saol :) Kelebek yapıştırma değil.Eşim netten kelebek resmini bulup yazdırdı,içini kesip,pembe sprey boyayla duvarı boyadı :)Eğer yapmak istersen kelebek resmini yollarım

canım çok güzel prensesinin odası o odada mutlu ve huzurlu şekilde büyütürsün mobilyalrı nerden ve ne kadara aldın canım?

Çok saol Mobilyaları Siteler'den Biber10 dan 1.700 e aldım.4 parça,karyolası büyüyenlerden.

Pulcinella boyama mı o aynen kumaş gibi durmuş yani peluş tüylü süs gibi durmuş aynı muhteşem olmuş bizim kızlar çok şanslı yaw
canıımm çok sağol kelebek modeli aldım ben senin ki yapıştırıcı sandım modele uyuyor diye alır yapıştırırım demiştim düşünüp atarım dediğin için sağol canıımm
buarada ikea da ışıklı süsler var tavsiye ederim çiçek ay yıldız uğur böceği modellerin de,çiçekler pembe,uğur böceği açık yeşil,yıldız sarı,ay mavi düşünürseniz bakın derim anneler çok güzeller ben çiçek alacağım inşallah.
hepimiz yavrularımızın odasını gönlümüzce döşeriz inşallah anne olmak çok güzeel

cnm kesinlikle tavsiyelerini dikkate alıcam, hiç de satıcı gibi değilsin tecrübe her zaman önemlidir.....

Hayırlısı olsun inş., burda artık birlikte devam ederiz, fikirler belki sana da yön verir,sevgiler

ay negüzel bir çok aşamayı halletmişsiniz, mutlaka resimleri bekliyorum:))

Ay çok güzel yeniler, ciciler zaten hep güzel oluyor, huzurlu bir şekilde gelip büyümesini rabbim nasip etsin inş.

cnm benim mobilyalarım beyaz lake,
sararma vs. hiç olmadı üstelik yatak odamı wenge almak gibi hata yapmışım, resmen toz vs. temizliğini bile belli etmiyor( keşke herşeyimi beyaz alsaymışım,
o yüzden bebek için ilk etapta yanıma sepete karar verdim, çocuk odasına da sadece bu ikeanın hensvik parmaklıklı yatakları ve dolap düşünüyorum,
arkadaşım aldı üstelik aynı bahsedildiği gibi istersen çıkarabiliyorsun, düşme korkun yok istediği gibi hareket ediyor odasında...
firegirl bahsetmiş inan aynı fikirdeyim ben okudukça park yataklardan uzakalşır oldum, herkesin kendi fikri belki katlaması taşıması kolay, belki büyüdükten sonra içinde korunaklı olacak ama ben yinede odada sadece bir yatak ve dolaptan yanayım, onun tercihlerine göre zamaanla zaten o oda dolacaktır... şimdilik olabildiğince sade olacak sanırım benim:))
25. haftadayız, bir yandan master finallerim var bir rahatlıyım haziran geçsin yavaş yavaş başlarız alışverişimize, henüz bir önlük aldık direk o kadar, ismini bile belirlemedik!!! oluşum bana kızmaz inş. :))
öpüyorum bızdığını sevgilerrrr.

ay insan kıyamıyor değil mi, dün akşam hemşire bir arkadaşımdaydım çok da faal bir kız işinde de çok iyi ama bakıcıyı aklım düşünemiyor bile diyor hatta elimden gelse ne annem baksın ne kayınvalidem, bebeğimi ben büyütmek isterdim diyor:)))

Odalarımız yan yana bebeği olanlar nefesi değişse duyuyorsun diyor.Sesini duyarım ondan şüphem yok,odasını ayırabileceğimi de düşünüyorum ama herkes hıhı tabi tabi görürüm seni dediği için büyük konuşmak istemiyorum ama çocuk kendini bilmeden korkuyu bilmeden ayırmaya kararlıyım.

nefertiti içini rahat tut canım benim yapılamayacak birşey değil ki 40ı çıktıktan sonra zaten belirli bi düzene giriyor uykusu çocukların ya gece hep uyuyor yada belirli saatlerde uyanıyor sen zaten yanında yatırdığın dönemde huyunu öğrenip ona göre uyanmaya alışırsın odasına geçirdiğindede telsizi baş ucuna koyarsın telsize bile ihtiyaç kalmaz tetikte yatarsın zaten kalkarsın hemen duyulur mutlaka ayıramazsın diyenler utanır ayırdığında
aahh aahh yavrularımız hayırlısıyla gelsin de nefertiti tek derdimiz ayırmak olsun değil mi
çok heyecanlıyım kızıma kavuşmak için içim içime sığmıyor hele hareketlerini hissettikçe kucağıma alasım geliyor göbeğimi sevmekle yetiniyorum

Evet boya:) Beğenmene çok sevindim.Eşim böyle şeylerde çok yetenekli :)
Ben Ankara'dayım ne yazık ki burada ikea yokama sanırım bir aya kadar açılacak

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,inşallah hepimizinki sağlıkla gelip,huzurla büyüsünler.
Bu arada beyazların sararmıyor olmasına çok sevindim :)

hıımm ankarada olduğunu bilmiyordum pulcinella ama açılıyormuş madem bak derim çok güzellerdi tam bebiş odası için

Evet bende başarabileceğimi düşünüyorum Bu onun iyiliği için.Canım senin ne güzel az zamanın kalmış.Bir ay sonra kucağında inşallahDarısı bizlerinde başına.

evet nefertiti az kaldı hayırlısıyla ama bu son zamanlar daha zor geçmek bilmiyor geçsin kızımızı kucağımıza alalım diye çok sabırsızlanıyoruz:81:
senin 15 hafta kalmış sanırım,hayırlısıyla sende bitirirsin günlerini yavruna kavuşursun inşallah canım benim
ayy bak yine içim içime sığmamaya başladı kızımı istiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…