- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
buarada evet benim de ilk bebeğim nefertiti buarada mobilyalar beyaz diğer herşey mavi çok hoş olur göz yormaz bence demi ben de öyle düşünerek beyaz aldım çünkü
Canım öncelikle hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bebişin büyüyüp genç olana kadar (en az 10-12 yaş falan) o odanın haşatı çıkmış olmaz mı sence?Bence ilköğretimi bitirene kadar kullanabileceği tarzda bir oda yapabilirsin.fikir olsun diye söylüyorum tabiki karar senin.bu konuya ılk cevap yazdıgımda hamıs degıldım
ama sukurler olsun suan hamısım
bende karar verdım genc odası + sepet alıcam
kuzenımden caldım fıkrıde :)
ogluna su ferrarı lı cocuk odası aldı besıksız normal ferrarıden yatak
sepette 6 ay kadar yatırdı sonra yanlamasına yatagında rahat rahat yattı oglusumuz
yalnız oglusumuz bıraz erken hareketlındıgınden rahat ettık belkıde
yanı sole dıyım 6ayında emeklıyerek evın ıc merdıvenlerınden ınmeye cıkmaya baslamısdı :)
bende genc odası ıstıyorum arabalı yada sındylı DUSUNMUYORUM
ama cok sık genc odaları gordum ole bırsey
sızlerle paylasırım yakın zamanda :)
ayy çok şirinnn bende böyle bişi istiyorum
Eki Görüntüle 201294
ayrıca odasına ayrı yatak çünkü ben ilk dogdugu zaman çok misafirim olacak ve herkesin mıncıklamasını istemiyorum malum dikişlerden dolayı yatacagım için bu beşikte ogluşum yatacak misafirler görsün diye herkese elletmeye niyetim yok
Çok güzel.İçinde sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Ayyyy ben ne zaman koyucam buraya çok sabırsızlanıyorumMerhaba kızlar!Bu da benim prensesimin odası :)
Eki Görüntüle 201334 Eki Görüntüle 201333 Eki Görüntüle 201332 Eki Görüntüle 201335 Eki Görüntüle 201336 Eki Görüntüle 201337 Eki Görüntüle 201338 Eki Görüntüle 201339 Eki Görüntüle 201340
Kullanmakla alakalı değilmiş canım durdukça,zamanla sararıyormuş.Kızlar yok mu beyaz mobilya kullanan sararıyor mu var mı bilen:))İşte ben sepet aldım.İlk 6-7 ay için sonrasında odasını ayırlamıyı planlıyorum(inşallah başarırım)annem küçük kardeşimi yanında yatırmıştı ve 10 yaşına kadar ayıramadı yanından düşün yani.Aynı hatalara düşmeyiz umarım.nefertiti bak canım sıkıldı şimdi duymamıştım ben,kullanmakla da alakalı olabilir mi acaba temiz kullanırız birşey olmaz inşallah.Buarada nefertiti bende 8.ayda filan odasına geçirmek yanımdan ayırmak istiyorum çünkü 8.aydan sonra korkuyu öğrenirmiş bebek amca gelini çocuğunu ayırmadı çocuk 5 yaşında hala anne yanında ayrı yatmıyor yine diğer amca gelini 8.ayda ayırdı çocuğunu çocuk 3,5 yaşında annesinin yanında yatmak istemiyor odasını arıyor istesede annesi izin vermiyor üstelemiyor çocuk ben de erken ayırmayı düşünüyorum bu yüzden.
Pulcinella canım prensesinin odası muhteşem olmuş bayıldım,Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli etsin odasın da mutlu mesut oynar inşallah
beşiğin başında duvardaki kelebek yapıştırmayı nerden aldın canım benim kızımın duvar çıkartmasına uyuyor söyleyebilirsen almak isterim ben de.
Benziyorlar birbirlerine.Bende 6 ay yanımda yatırırım diye aldım ama herkes 7.ayda odasını ayıramazsın diyor,bakalım ne olacak.
Merhaba kızlar!Bu da benim prensesimin odası :)
Eki Görüntüle 201334 Eki Görüntüle 201333 Eki Görüntüle 201332 Eki Görüntüle 201335 Eki Görüntüle 201336 Eki Görüntüle 201337 Eki Görüntüle 201338 Eki Görüntüle 201339 Eki Görüntüle 201340
Çok güzel.İçinde sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Ayyyy ben ne zaman koyucam buraya çok sabırsızlanıyorum
nefertiti bak canım sıkıldı şimdi duymamıştım ben,kullanmakla da alakalı olabilir mi acaba temiz kullanırız birşey olmaz inşallah.Buarada nefertiti bende 8.ayda filan odasına geçirmek yanımdan ayırmak istiyorum çünkü 8.aydan sonra korkuyu öğrenirmiş bebek amca gelini çocuğunu ayırmadı çocuk 5 yaşında hala anne yanında ayrı yatmıyor yine diğer amca gelini 8.ayda ayırdı çocuğunu çocuk 3,5 yaşında annesinin yanında yatmak istemiyor odasını arıyor istesede annesi izin vermiyor üstelemiyor çocuk ben de erken ayırmayı düşünüyorum bu yüzden.
Pulcinella canım prensesinin odası muhteşem olmuş bayıldım,Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli etsin odasın da mutlu mesut oynar inşallah
beşiğin başında duvardaki kelebek yapıştırmayı nerden aldın canım benim kızımın duvar çıkartmasına uyuyor söyleyebilirsen almak isterim ben de.
canım çok güzel prensesinin odası o odada mutlu ve huzurlu şekilde büyütürsün mobilyalrı nerden ve ne kadara aldın canım?
cnm kesinlikle tavsiyelerini dikkate alıcam, hiç de satıcı gibi değilsin tecrübe her zaman önemlidir.....arkadaşlar selam... beşik park yatak sepet hakkında bende kendi tecrübelerimi yazıyım...
benim ikinci hamileliğim ilkinde park yatak aldık evet çok kullanışlı fakt şöyle bir sorun var bebek küçükken yanınızda durması lazım ve kusarsa görme ihtimaliniz epey düşük ben aldım akat kızım çok kustuğu için tıkanma problemi yaşadı korkudan yanımda yatırdım devamlı ezmiyim diye aşağısına inip ayak ucuna doğru yatıyodum....büyüdükçe oyun oynadı ama yatırmaya korktum açıkcası...
beşik yataklarda genelde aynı emzirmeye kalkmanız lazım çocuğu al koy çıkar yatır hele sezeryanlı doğumda gerçekten zor bir durum...zaten sepetleri hiç tavsiye etmiyorum...
yaptığm araştırmalar sonucu şöyle bir sonuca vardım...alacağım beşik hem kullanışlı hem sadece hem pratik ve uzun vadeli kullanacağım bi ürün olması lazımdı...
bu hamileliğimde yurtdışıındaki ürünleri inceledim orda bir model gördüm hatta burda ikeada bulmasaydım mobilyacıyla anlaşı yaptırcaktım...
model şöyle ikeanın beşiklerini görmüşsünüzdür siteden bakabilirsiniz orda basit bir düzenek var kapalı dört yani fakat bi ürününde bir tarafı açık beşiğin yani yatağımda yattığımızı düşünün beşiğin yan kısımı çıkarılmış ve yatakla aynı hizada;
1:çocuğu her ağladığında yanınızda yatıyormuş gibi alabilme olanağı
2:her zaman görebilme (kusan bebekler için çok önemli)
3:hem sizinle yatıyomuş fakat sizden ayrı bir bölümde bebeği ezme korkusu olmadan yatırma
4:4-5 yaşına kadar yatabilir (kızımı yatırdım çok rahat sığıyor
5:hafif olduğu için istediğiniz yere taşıyabilirsiniz
6:çıkarmış olduğunuz yan kısmı bebek büyüğünce takabilir ayarlı kısımda beşiği aşağı indirebilirsiniz
.
Hayırlısı olsun inş., burda artık birlikte devam ederiz, fikirler belki sana da yön verir,sevgilermerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım,34+5günlük hamileyim kızım olacak inşallah hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu ve oda hazırlığı içerisindeyim ben de sizler gibi mobilyaları beyaz aldım cibinliği ve ve kulpları pembe de yarın odayı şeker pembeye boyamak istiyorum ama odaları pembe mavi gibi renklere boyamayın çocuğu yorar deniyor ben de kız odası cıvıl cıvıl olsun istiyorum ne yapsam bilemedim önerilerinize ihtiyacım var
ay negüzel bir çok aşamayı halletmişsiniz, mutlaka resimleri bekliyorum:))nefertiti_23 o konu da rahatım bebeğimi ilk aylarda yanım da yatıracağım bebek sepeti aldım kaç ay yatabiliyorsa o kadar yatırırım yanım da canım,buarada odayı boyadık eşimle duramadık şeker pembe aldık çok tatlı bir renk ne koyu ne açık üzerine de boyanabilir iki farklı kelebek deseni aldık ve onun üzerine altın sim geçeceğiz söylediğim den birşey anlamamış olabilirsiniz karışık oldu ama bitince resim paylaşırım inşallah
nefertiti_23 sen kaç aylık hamilesin bebişimiz erkek mi kız mı Allah bağışlasın
çok heyecanlıyım kızlar kızıma bir an önce kavuşmak istiyorum çok muhteşem duygu annelik değil mi
Merhaba kızlar!Bu da benim prensesimin odası :)
cnm benim mobilyalarım beyaz lake,Kullanmakla alakalı değilmiş canım durdukça,zamanla sararıyormuş.Kızlar yok mu beyaz mobilya kullanan sararıyor mu var mı bilen:))İşte ben sepet aldım.İlk 6-7 ay için sonrasında odasını ayırlamıyı planlıyorum(inşallah başarırım)annem küçük kardeşimi yanında yatırmıştı ve 10 yaşına kadar ayıramadı yanından düşün yani.Aynı hatalara düşmeyiz umarım.
ay insan kıyamıyor değil mi, dün akşam hemşire bir arkadaşımdaydım çok da faal bir kız işinde de çok iyi ama bakıcıyı aklım düşünemiyor bile diyor hatta elimden gelse ne annem baksın ne kayınvalidem, bebeğimi ben büyütmek isterdim diyor:)))ayy çok şirinnn bende böyle bişi istiyorum
Eki Görüntüle 201294
ayrıca odasına ayrı yatak çünkü ben ilk dogdugu zaman çok misafirim olacak ve herkesin mıncıklamasını istemiyorum malum dikişlerden dolayı yatacagım için bu beşikte ogluşum yatacak misafirler görsün diye herkese elletmeye niyetim yok
Odalarımız yan yana bebeği olanlar nefesi değişse duyuyorsun diyor.Sesini duyarım ondan şüphem yok,odasını ayırabileceğimi de düşünüyorum ama herkes hıhı tabi tabi görürüm seni dediği için büyük konuşmak istemiyorum ama çocuk kendini bilmeden korkuyu bilmeden ayırmaya kararlıyım.BENCEDE AYRILMALI 7 YAŞINDA BİR KARDEŞİM VAR BENİM 40 DA DOĞURDU ANNEM HALA KARDEŞİM AYRI YATAMIYOR ZAMANINDA ANNEM AYIRMADI KIYAMADI AMA KESİNLİKLE ÇOCUK ODASINI BİLMELİ..SES DİNLEME CİHAZINDAN KOYUNCA HEM AKLINDA KALMAZ ZATEN EMZİRMEYE AĞLAR BAKARSIN..UYKUN AĞIR DEĞİLSE TABİ..GERÇİ ANNE OLUNCA UYKU KALMAZ AMA..
Pulcinella boyama mı o aynen kumaş gibi durmuş yani peluş tüylü süs gibi durmuş aynı muhteşem olmuş bizim kızlar çok şanslı yaw
canıımm çok sağol kelebek modeli aldım ben senin ki yapıştırıcı sandım modele uyuyor diye alır yapıştırırım demiştim düşünüp atarım dediğin için sağol canıımm
buarada ikea da ışıklı süsler var tavsiye ederim çiçek ay yıldız uğur böceği modellerin de,çiçekler pembe,uğur böceği açık yeşil,yıldız sarı,ay mavi düşünürseniz bakın derim anneler çok güzeller ben çiçek alacağım inşallah.
hepimiz yavrularımızın odasını gönlümüzce döşeriz inşallah anne olmak çok güzeel
cnm kesinlikle tavsiyelerini dikkate alıcam, hiç de satıcı gibi değilsin tecrübe her zaman önemlidir.....
Hayırlısı olsun inş., burda artık birlikte devam ederiz, fikirler belki sana da yön verir,sevgiler
ay negüzel bir çok aşamayı halletmişsiniz, mutlaka resimleri bekliyorum:))
Ay çok güzel yeniler, ciciler zaten hep güzel oluyor, huzurlu bir şekilde gelip büyümesini rabbim nasip etsin inş.
cnm benim mobilyalarım beyaz lake,
sararma vs. hiç olmadı üstelik yatak odamı wenge almak gibi hata yapmışım, resmen toz vs. temizliğini bile belli etmiyor( keşke herşeyimi beyaz alsaymışım,
o yüzden bebek için ilk etapta yanıma sepete karar verdim, çocuk odasına da sadece bu ikeanın hensvik parmaklıklı yatakları ve dolap düşünüyorum,
arkadaşım aldı üstelik aynı bahsedildiği gibi istersen çıkarabiliyorsun, düşme korkun yok istediği gibi hareket ediyor odasında...
firegirl bahsetmiş inan aynı fikirdeyim ben okudukça park yataklardan uzakalşır oldum, herkesin kendi fikri belki katlaması taşıması kolay, belki büyüdükten sonra içinde korunaklı olacak ama ben yinede odada sadece bir yatak ve dolaptan yanayım, onun tercihlerine göre zamaanla zaten o oda dolacaktır... şimdilik olabildiğince sade olacak sanırım benim:))
25. haftadayız, bir yandan master finallerim var bir rahatlıyım haziran geçsin yavaş yavaş başlarız alışverişimize, henüz bir önlük aldık direk o kadar, ismini bile belirlemedik!!! oluşum bana kızmaz inş. :))
öpüyorum bızdığını sevgilerrrr.
ay insan kıyamıyor değil mi, dün akşam hemşire bir arkadaşımdaydım çok da faal bir kız işinde de çok iyi ama bakıcıyı aklım düşünemiyor bile diyor hatta elimden gelse ne annem baksın ne kayınvalidem, bebeğimi ben büyütmek isterdim diyor:)))
Evet bende başarabileceğimi düşünüyorumnefertiti içini rahat tut canım benim yapılamayacak birşey değil ki 40ı çıktıktan sonra zaten belirli bi düzene giriyor uykusu çocukların ya gece hep uyuyor yada belirli saatlerde uyanıyor sen zaten yanında yatırdığın dönemde huyunu öğrenip ona göre uyanmaya alışırsın odasına geçirdiğindede telsizi baş ucuna koyarsın telsize bile ihtiyaç kalmaz tetikte yatarsın zaten kalkarsın hemen duyulur mutlaka ayıramazsın diyenler utanır ayırdığında
aahh aahh yavrularımız hayırlısıyla gelsin de nefertiti tek derdimiz ayırmak olsun değil mi
çok heyecanlıyım kızıma kavuşmak için içim içime sığmıyor hele hareketlerini hissettikçe kucağıma alasım geliyor göbeğimi sevmekle yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?