- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
Bu kadar takıntı yapmak iyi değil oluruna bırak beklemediğin bir anda kavuşursun inşallah.Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
yaş kaç?Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Sagol cnm inş beklemedigim bir zmaanda kavuşurum bebegimeBu kadar takıntı yapmak iyi değil oluruna bırak beklemediğin bir anda kavuşursun inşallah.
yaş kaç?
23 yaşındayım
daha yaşın küçük, bir sorun da yokmuş, olur elbet.
gez toz, yalnızlığın, evliliğinin tadını çıkar.
Maalesef takmamak elde değil ve çok zor.1 yıldan sonra dr lar bazı tedaviler uyguluyorlar.Başka bir dr a mı görünseniz.Sonuçta çok takıncada bazı hormonlar etkileniyor ve buda gebeliği engelliyor
Yaşnız çok küçük ve evliliğiniz çok yeni.biraz akışına bırakın evliliğinizin keyfini çıkarın.doğal akışında olur ama kaygı duymayın.
bir de bebek çok büyük sorumluluk.bebekten sonra hayatınız 180 derece drğişecek .bu nedenle evliliinizin keyfini çıkarın sonra birbirinize zaman ayırın, bebekten sonra eşlerin birbirine zaman ayırması zorlaşıyor.
klomen kullandım ilk ay olmadı bu ay ikinciye gitmedim çünkü çok erken diye dşnyrum tedavi için zaten doktorumda kullanmamı istemedi çünkü herşeyim normal. 2 doktor degiştirdim bu doktorum çok iyi o yüzden degiştirmeyi düşünmedim rahim filmim filan temiz canım
1,5 sene korunmadınız ve bebek olmadı doktor da olur dedı gonderdı sızı o doktora slm mı soyleyın... 3 senelık evlıyım hatta uc seneyıde gectık bızımde hıcbır problemımız yok fakat hala bebek olmadı.. demem o kı tedbırı elden bırakmayın ve ne gerekıyosa yaptırın... tahlıller yapıldı mı hangı tahlıller yapıldı hem esınıze hem sıze? yumurtalık takıbınız yapıldı mı? hsg (rahım fılmı) cekıldınız mı? adet duzenınız nasıl ? vs vs.... oyle sızın hıcbırseyınız yok dıyıp gondermek olmaz..
edıt; ben sadece ılk mesajınızı okuyup yorum yazdım rahım fılmı cektırmıssınız.. sımdı gordum
Sorun yokmuş bin şükür deyip denemek ve dua etmek lazım bence
1,5 yılda çok uzun bir süre değil
Allah hayırlısıyla nasip etsin
Eşin vardiyalı çalışıyormuş
Belki denk gelmemiştir
Çok fazla düşünmeden hayatın akışında yaşayın kendinize bir meşgale bulun
Kafa başka şeyle meşgul olunca daha kolay oluyor
hıh aynı bız.. bızımde oyle uc seneyı devırdık halaaa tık yok.. yınede yumurtlatıcı ılaclar catlama ıgnelerı vs de denedık yıne tık yok asılama oldum yıne tık yok anlıyacagın yok yok yokkkk tek yol tup bebek sanırım bu arada bende 25 yasındayım.. ısın pesını bırakma derım beneşim spermiogram testi yapıldı bnm de hormon testi filan yapıldı hsg çekildi yumurta takibi yapıldı her ay 28 günde adet oulrum düzenli yani yumurtam büyüyr çatlıyor her ay iki yumurta oldugunu gördük eşim zinco birde e vitamini ilacı içiyor .
O zaman bekle canım biraz daha .Kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.Bende aynı durumdayım ama yaşımdan ötürü acele ediyorum senin öyle bir durumunda yok Rabbim tez vakit nasip eder inşallahKOKUNNHUZURR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?