Bebek özlemiimm...!

Ewet her türlü yapıldı :) ayy gerçkten bni çok rahatlattınız nasıl bi ferahlık girdi içime :) ewet yaşımda küçük rabbim veirr inş bu ay bıraktım herşeyi yaa :)

Kendimden örnek vereyim :) 2013 te bebek planlıyorduk denedik denedik olmadı amaaaan zamanı değil demek diye düşünüp bu yıl iyice bir gezecem tozacam dedim iyiki de gezmişim :) tam bebek fikri aklımdan çıktı biraz kilo vereyim dil kursuna yazılayım dedim kii o ay hamile kaldım :) :)

Eşinle birlikte olurken de bebek yapma düşüncesi içinde olma,aşk için yapın :)

sevindim senin adına galiba öyle yapacagım cnm aşk için yapacagım inş başaracagım

o zaman yaşın genç diye beklemeni söylemiştir.
amh hormonuna da baktırdın mı?

amh ne cnm onu bilmiyrum hormon testime bakayım :)

sevindim senin adına galiba öyle yapacagım cnm aşk için yapacagım inş başaracagım

amh ne cnm onu bilmiyrum hormon testime bakayım :)
amh hormonu senin yumurtalık rezervini ve kalitesini gösteren en önemli şeydir
fsh falan yanında etkisiz kalır yani, hayat boyu da değişmez amh değeri hep aynı kalır
istediğin zaman yaptırabiliyorsun adetli olmana gerek yok

EVE gidince hemen testlerime bakacagım cnm :) merak ettim çok sagol yazarım buraya bakınca

Q Queen of the North sagol cnm desteğin için

Yaşın küçük. 1.5 senede çok değil e sorun da yokmuş,kendime eziyet etme evliliğinin tadını çıkar hayırlı zaman ne zamansa gelsin bebek, bazen işini Allaha bırakmak gerekir bunun huzuru hiçbir şeyde yok

güzelim kafanı takmıcaksın rahat olacaksın bir bakmışsın hamilesin. inan stres etkiliyor o yüzden rahat ol

Tesekkur ederim canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz dua edicem senin icin

23 yas ne gec ne erken bence 1 yılı gecmemesi gerekiyor bir sorun yoksa diye biliyorum ama tabiki iliski düzenide önemli yumurtlama donemlerini takip et onemli gunleri kacirma 2 3 ayda bu sekilde dene bakalim insallah mujdeli haberi tez vakitte alırsın

sorununuz yoksa akışına bırakın ya kafaya takıp stres yapınca olmuyor gerçekten, benim de 1,5 yılda oldu.
ev taşıdığım ve hiç beklemediğim bi ayda nasip oldu,stres yapıyoruz ister istemez.

Canım bende seni iyi anlıyorum bende 1 sene uğraştım bebek için pko vardı bende tembellik bir de bebeği engelliyor dedi doktorum klomen catlatma iğnesi denemiştik oldu ama kimyasal oldu 2--3 ay sonra kendiliğinden oldu inan her şeyin zamanı var kafana takma demeyeceğim elde değil hak veriyorum ama daha yeni 1,5 sene olmuş akışına bırak ben doktoru bıraktık kendiliğinden oldu her şeyin hayırlısını iste cnm.

Tesekkur ederim canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz dua edicem senin icin
Teşekkür ederim sizlerin destegi bni bugun çok mutlu eetti en kısa zmnda güzel hberler verecegim inş.

takino cnm bu ay kafamdan herşeyi atacagım bakalım kafamıza göre ilişki düşünoyrum inş tez zamanda veirrim müjdeyi

sorununuz yoksa akışına bırakın ya kafaya takıp stres yapınca olmuyor gerçekten, benim de 1,5 yılda oldu.
ev taşıdığım ve hiç beklemediğim bi ayda nasip oldu,stres yapıyoruz ister istemez.

Evet ister istemez stres yıpratıyor kendimizi üzüyoruz . hiç beklemedigim bir anda melegimin haberini alırım inş

Stres yaparak olacağı varsa da engelliyorsunuz.
Kafanın rahat olması gerekiyor gerçekten...

Dogru söylyrsun cnm kafamdan atıp yeni güne merhaba demeliyim :)

Ben de seninle ayni durumdaydim artik daha fazla beklemek ve daha fazla stres yasamamak icin su an tup bebek tedavisi goruyorum. Insallah tedavim guzel sonuclanir. Benim yasim 36 ondan da biraz acele ediyorum.
Ama birden fazla dr a gorunup sorun olmadigindan emin ol. Esinin spermiyogram senin rahim filmin tahlillerin fln yapildi mi peki?

evet cnm yapıldı hepsi bnm sorunum aslında stres asırı stresliym kafamdan atmıyorum bn çocugumun olacagını dşünyorum inş seninde tedavinde sonuçu güzel olur hkkında hyrlısı olsun.

evet cnm yapıldı hepsi bnm sorunum aslında stres asırı stresliym kafamdan atmıyorum bn çocugumun olacagını dşünyorum inş seninde tedavinde sonuçu güzel olur hkkında hyrlısı olsun.
Amin insallah. Ben zaman gectikce daha fazla strese girdigimi farkettim ve yas itibariyle de vakit kaybetmek istemedim. Senin yasin daha cok genc. Insallah herhangi bir tedaviye gerek kalmadan mujdeli haberi alirsin. Pasa gonlun bilir, daha fazla beklemek istemediginde de asilamaydi tup bebekti olasiligi arttiran tedavilere baslarsin. Gonlunu ferah tutmaya calis canim

Canım aynı durumdayız benımde korunmasız 1 yıldır olmuyor hormon testlerım norml spermıyogram mormal hsg temız.. Hıc sorun yok. Sebepsz ınfertılıte teshısı konuldu.. Şimdi hsg sonrası sansımız arttıgından ben beklıyorum.. Fakat ilk öncelikli olarak alanı infertılıte olan bır dr arastırıyotum.. Bence sakın ol stresten arın. Cunku bunca stres altındayken olacagı varsada olmuyor. Bende cok uzuluyorum senı de cok ıyi anlıyorum. Cok arastırıp bılınçli hareket etmeliyız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…