- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
Ewet her türlü yapıldı :) ayy gerçkten bni çok rahatlattınız nasıl bi ferahlık girdi içime :) ewet yaşımda küçük rabbim veirr inş bu ay bıraktım herşeyi yaa :)
o zaman yaşın genç diye beklemeni söylemiştir.hormon testi spermiyogram rahim filmi yumurta takibi birde bir kere klomen ve çatlatma ignesi vuruldum
Kendimden örnek vereyim :) 2013 te bebek planlıyorduk denedik denedik olmadı amaaaan zamanı değil demek diye düşünüp bu yıl iyice bir gezecem tozacam dedim iyiki de gezmişim :) tam bebek fikri aklımdan çıktı biraz kilo vereyim dil kursuna yazılayım dedim kii o ay hamile kaldım :) :)
Eşinle birlikte olurken de bebek yapma düşüncesi içinde olma,aşk için yapın :)
o zaman yaşın genç diye beklemeni söylemiştir.
amh hormonuna da baktırdın mı?
amh hormonu senin yumurtalık rezervini ve kalitesini gösteren en önemli şeydirsevindim senin adına galiba öyle yapacagım cnm aşk için yapacagım inş başaracagım
amh ne cnm onu bilmiyrum hormon testime bakayım :)
EVE gidince hemen testlerime bakacagım cnm :) merak ettim çok sagol yazarım buraya bakıncaamh hormonu senin yumurtalık rezervini ve kalitesini gösteren en önemli şeydir
fsh falan yanında etkisiz kalır yani, hayat boyu da değişmez amh değeri hep aynı kalır
istediğin zaman yaptırabiliyorsun adetli olmana gerek yok
Hah işte böyleeeKOKUNNHUZURR :)
Tesekkur ederim canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz dua edicem senin icinSagol cnm bilgi için onu yptrmadım dktoruma bi ara sorarım :)
ewet bu yzden strsesliyim ablamda hamile yeni o resimleri bebegi anlattıkça bn yıkılıyorum rabbim bbebegini sglıkla kucagına almayı nasıp etsin aza noksansız verssin
Teşekkür ederim sizlerin destegi bni bugun çok mutlu eetti en kısa zmnda güzel hberler verecegim inş.Tesekkur ederim canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz dua edicem senin icin
23 yas ne gec ne erken bence 1 yılı gecmemesi gerekiyor bir sorun yoksa diye biliyorum ama tabiki iliski düzenide önemli yumurtlama donemlerini takip et onemli gunleri kacirma 2 3 ayda bu sekilde dene bakalim insallah mujdeli haberi tez vakitte alırsın
sorununuz yoksa akışına bırakın ya kafaya takıp stres yapınca olmuyor gerçekten, benim de 1,5 yılda oldu.
ev taşıdığım ve hiç beklemediğim bi ayda nasip oldu,stres yapıyoruz ister istemez.
Stres yaparak olacağı varsa da engelliyorsunuz.
Kafanın rahat olması gerekiyor gerçekten...
Ben de seninle ayni durumdaydim artik daha fazla beklemek ve daha fazla stres yasamamak icin su an tup bebek tedavisi goruyorum. Insallah tedavim guzel sonuclanir. Benim yasim 36 ondan da biraz acele ediyorum.Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Ben de seninle ayni durumdaydim artik daha fazla beklemek ve daha fazla stres yasamamak icin su an tup bebek tedavisi goruyorum. Insallah tedavim guzel sonuclanir. Benim yasim 36 ondan da biraz acele ediyorum.
Ama birden fazla dr a gorunup sorun olmadigindan emin ol. Esinin spermiyogram senin rahim filmin tahlillerin fln yapildi mi peki?
Amin insallah. Ben zaman gectikce daha fazla strese girdigimi farkettim ve yas itibariyle de vakit kaybetmek istemedim. Senin yasin daha cok genc. Insallah herhangi bir tedaviye gerek kalmadan mujdeli haberi alirsin. Pasa gonlun bilir, daha fazla beklemek istemediginde de asilamaydi tup bebekti olasiligi arttiran tedavilere baslarsin. Gonlunu ferah tutmaya calis canimevet cnm yapıldı hepsi bnm sorunum aslında stres asırı stresliym kafamdan atmıyorum bn çocugumun olacagını dşünyorum inş seninde tedavinde sonuçu güzel olur hkkında hyrlısı olsun.
EVET ovulasyon testim internetten aldım ggeldi kullanacagım adetim bugun bitti 8.ci gun başlıcam kullanmaya inş size güzel hberler verrim.
Canım aynı durumdayız benımde korunmasız 1 yıldır olmuyor hormon testlerım norml spermıyogram mormal hsg temız.. Hıc sorun yok. Sebepsz ınfertılıte teshısı konuldu.. Şimdi hsg sonrası sansımız arttıgından ben beklıyorum.. Fakat ilk öncelikli olarak alanı infertılıte olan bır dr arastırıyotum.. Bence sakın ol stresten arın. Cunku bunca stres altındayken olacagı varsada olmuyor. Bende cok uzuluyorum senı de cok ıyi anlıyorum. Cok arastırıp bılınçli hareket etmeliyız ..Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?