- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
Merhaba.Canım aynı durumdayız benımde korunmasız 1 yıldır olmuyor hormon testlerım norml spermıyogram mormal hsg temız.. Hıc sorun yok. Sebepsz ınfertılıte teshısı konuldu.. Şimdi hsg sonrası sansımız arttıgından ben beklıyorum.. Fakat ilk öncelikli olarak alanı infertılıte olan bır dr arastırıyotum.. Bence sakın ol stresten arın. Cunku bunca stres altındayken olacagı varsada olmuyor. Bende cok uzuluyorum senı de cok ıyi anlıyorum. Cok arastırıp bılınçli hareket etmeliyız ..
Ah canım yasamayan bu duyguyu bılemez.. Her regl donemınde yasadıklarımız.. Neyse hep ıyı dusunup guclu olucaz henuz 1 yıl oldu .. Selman lacını arastırdım. Mutlaka bakacagım bahsettıgın kişiye. Bır tedavı gordunmu?Merhaba.
Ben de cok uzun sure dr arastirdim ve bircok kisiyle gorustum. Dr arastirmak basli basina bir stres. Eger Istanbuldaysaniz Engin Oral'i arastirin derim. Insallah tam anlamiyla guvenebileceginiz bir doktor bulursunuz en kisa surede. Hem kendime hem tum cocuk isteyenlere dua ediyorum. Bambaska birseymis bu insallah cok beklemeden guzel haberler aliriz
Ben de bir yil ugrastim bilmez miyim. Her adet oldugumda sinirim bozuluyodu. Ya stresten olmuyo diyenlere de artik amaaan ilk baslarda stres yoktu da noldu diyesim geliyordu. Ben yastan dolayi akisina birakmak istemedim. Su an tup bebek tedavisindeyimAh canım yasamayan bu duyguyu bılemez.. Her regl donemınde yasadıklarımız.. Neyse hep ıyı dusunup guclu olucaz henuz 1 yıl oldu .. Selman lacını arastırdım. Mutlaka bakacagım bahsettıgın kişiye. Bır tedavı gordunmu?
Dualarım senınle canım rabbım saglıklı bır evlat nasıp etsın.. Ama ben sana bıraz soru soracagım:):) hangi hastane ve doktora gıdıyorsunBen de bir yil ugrastim bilmez miyim. Her adet oldugumda sinirim bozuluyodu. Ya stresten olmuyo diyenlere de artik amaaan ilk baslarda stres yoktu da noldu diyesim geliyordu. Ben yastan dolayi akisina birakmak istemedim. Su an tup bebek tedavisindeyimyimirtalarim toplandi sali sabahi, bekliyorum transfer icin. Yarin heralde ararlar gidisatiyla ilgili. Cok heyecanliyim nolur dua edin kizlar. Cok umutlanmamaya calisiyorum tutmazsa yikilmiyim diye.
Istedigin kadar sorabilirsin canim. Ben de cok sordum cok arastirdim. Engin Orala gidiyorum Cerrahpasa da prof ama ozel muayenehanesi var, infertilite de b uzmanlik alanlarindan biri ve gercekci bi dr neyse onu soyluyor. Cok arastirdim gidip gorustum ve guvendim Allah yzuumuzu kara cikarmaz insallah.Dualarım senınle canım rabbım saglıklı bır evlat nasıp etsın.. Ama ben sana bıraz soru soracagım:):) hangi hastane ve doktora gıdıyorsun
Muayenehanesı yakın :) ucretı nedr .. siz hangı subeye gıdıyorsunuzIstedigin kadar sorabilirsin canim. Ben de cok sordum cok arastirdim. Engin Orala gidiyorum Cerrahpasa da prof ama ozel muayenehanesi var, infertilite de b uzmanlik alanlarindan biri ve gercekci bi dr neyse onu soyluyor. Cok arastirdim gidip gorustum ve guvendim Allah yzuumuzu kara cikarmaz insallah.
Bahceci Fulya ile anlasmali yani yumurta toplama transfer islemleri orada oluyor ve oranin laboratuari kullaniliyor. Bu iste laboratuar ve embriyolog da cok onemli cunku. Dedigim gibi kafana takilan sorun varsa istedigin zaman sorabilirsin.
Ben nisantasina gidiyorum. Muayene ucreti karta 300 nakitte 250. Tup bebekte de 2250 bahceciye 2250 doktora veriyorsun. Ilaclar ve tahliller haric. Benim ilaclar 2000 I buldu gecmis te olabilir kisiden kisiye degisir.Muayenehanesı yakın :) ucretı nedr .. siz hangı subeye gıdıyorsunuz
Ben henuz hıcbır tedavı almadım isteyerek .. Akışına bıraktım ama şimdi baslayacagım.. Ne ile baslayacaklar meraktayımBen nisantasina gidiyorum. Muayene ucreti karta 300 nakitte 250. Tup bebekte de 2250 bahceciye 2250 doktora veriyorsun. Ilaclar ve tahliller haric. Benim ilaclar 2000 I buldu gecmis te olabilir kisiden kisiye degisir.
Hadi bakalim umarim hersey diledigin gibi olurBen henuz hıcbır tedavı almadım isteyerek .. Akışına bıraktım ama şimdi baslayacagım.. Ne ile baslayacaklar meraktayım
Amin canım benım öCanlarim benim ya sizde benim gibi Üzgün ve o kadarda umutlusunuz elden bisey gelmiyor ki ama biz ne yaparsak yapalim vakti gelmeden olmucak galiba çünkü bu allahin takdiri ...dua etmekten baska elden bişey gelmiyor bu gece hurmetine rabbim dualarimizi kabul eylesin
saglikli hayirli evlatlar versin
- allahim sen buyuksun, sen bu kullarinin kalbini ferahlat , evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizede ve bizlerede en hayirlisindan nasip et insallah...sana isyan etmekden korkuyoruz allahim sen isyan ettirmeden günaha girdirmeden yüzümüzü, ruhumuzu güldür "saglik nedeniyle bebegi olmayanlara safi sıfatınla sifa ver , saglikli olupda olmayan kardeşlerimizede vakti uzunsa vaktini kisalt yüzlerini güldür... (aminnnn....)
Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Merhaba canım,bende senin gibiydim,tek fark ben 32 yasındayım,1bucuk sene çocuk için deli oldum.ne eşimde ne bende sorun vardı.her ay hüsranla geçiyodu.çok kafama takıyodum,1senenin sonunda aşılama yaptık,oda olmadı .. Sonra eşimle karar aldık olursa olur olmazsa allahın takdiri..2ay kafama takmadım..çok şükür allahım hediyemi gönderdi..stres yapma diyorlarys gerçekten doğru..kafanı dağıtmaya bak..ummadıgın anda sende hamile kal inşallah..allah gönlüne göre versin...Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?