Bebek özlemiimm...!

Merhaba.
Ben de cok uzun sure dr arastirdim ve bircok kisiyle gorustum. Dr arastirmak basli basina bir stres. Eger Istanbuldaysaniz Engin Oral'i arastirin derim. Insallah tam anlamiyla guvenebileceginiz bir doktor bulursunuz en kisa surede. Hem kendime hem tum cocuk isteyenlere dua ediyorum. Bambaska birseymis bu insallah cok beklemeden guzel haberler aliriz

Ah canım yasamayan bu duyguyu bılemez.. Her regl donemınde yasadıklarımız.. Neyse hep ıyı dusunup guclu olucaz henuz 1 yıl oldu .. Selman lacını arastırdım. Mutlaka bakacagım bahsettıgın kişiye. Bır tedavı gordunmu?

Ben de bir yil ugrastim bilmez miyim. Her adet oldugumda sinirim bozuluyodu. Ya stresten olmuyo diyenlere de artik amaaan ilk baslarda stres yoktu da noldu diyesim geliyordu. Ben yastan dolayi akisina birakmak istemedim. Su an tup bebek tedavisindeyim yimirtalarim toplandi sali sabahi, bekliyorum transfer icin. Yarin heralde ararlar gidisatiyla ilgili. Cok heyecanliyim nolur dua edin kizlar. Cok umutlanmamaya calisiyorum tutmazsa yikilmiyim diye.

Dualarım senınle canım rabbım saglıklı bır evlat nasıp etsın.. Ama ben sana bıraz soru soracagım:):) hangi hastane ve doktora gıdıyorsun

Rabbim inşallah isteyen herkese versin
Bnde birbuçuk yıl istedim doktora gittim hiçbir sorun yoktu. Sonra ben akıllı bi arkadaşımın klomen kullandığını öğrendim. Gittim aldım eczaneden kullandım o ay olmadı artk.ümidim kalmamıştı. Bidaha ki ay hamile oolduğumu öğrendim vakti zamanı var herseyin

Dualarım senınle canım rabbım saglıklı bır evlat nasıp etsın.. Ama ben sana bıraz soru soracagım:):) hangi hastane ve doktora gıdıyorsun
Istedigin kadar sorabilirsin canim. Ben de cok sordum cok arastirdim. Engin Orala gidiyorum Cerrahpasa da prof ama ozel muayenehanesi var, infertilite de b uzmanlik alanlarindan biri ve gercekci bi dr neyse onu soyluyor. Cok arastirdim gidip gorustum ve guvendim Allah yzuumuzu kara cikarmaz insallah.
Bahceci Fulya ile anlasmali yani yumurta toplama transfer islemleri orada oluyor ve oranin laboratuari kullaniliyor. Bu iste laboratuar ve embriyolog da cok onemli cunku. Dedigim gibi kafana takilan sorun varsa istedigin zaman sorabilirsin.

Muayenehanesı yakın :) ucretı nedr .. siz hangı subeye gıdıyorsunuz

Eğer adet döngümüz normalde tahmini yumurtlama günlerine dikkat edin. Özellikle 11 ile 17. Günler arası çok önemli.

Muayenehanesı yakın :) ucretı nedr .. siz hangı subeye gıdıyorsunuz
Ben nisantasina gidiyorum. Muayene ucreti karta 300 nakitte 250. Tup bebekte de 2250 bahceciye 2250 doktora veriyorsun. Ilaclar ve tahliller haric. Benim ilaclar 2000 I buldu gecmis te olabilir kisiden kisiye degisir.

Evlendigimde 22yasindaydin 2ay sonea 23yasina grdim su anda 25yasindayum bence vakit kaybetme derim tabiki hersey Allahtan vakti var ama bekli sebep olur bende ilk gtgimde birseyin yom dedilrr esimde gtti noraml dediler 1sene bekledik yine gttim rahim filmj noraml hormon degerim normal ama halen olmadi nerseyse 3 senelik evliyiz rahim icin ofis olacam kamera ile baklicak onun disinda mutlaka bir sorun oldgunu dusuyrm ama var ama doktorlar tam olarak teshis koyamiyorlar
Gecen ay ignli asilama olacagim die doktor dogum kontrol hapi verdi bana vucuduma hormon yukleycez dedi bu ay adetin 3.gunu kan verdim degelrim hep yukselmis tepe taklak olmus ben iki aydir pcomuym pcomuyum die dusunup duyorum aratsryorum sanirm ya hap yada bu dusunce benim hormonlarimida etkilemis her zaman buyuyen bir iki yumrtam olurdu bu ay hic yom doktora sorym neden yumlsemis ki dior resmen kendi kendimin doktoru oldum kimse net bir aciklama yapmyor dedim dogum kntrol hapindan sonucya yumrrlari baskiliyor neden ultrasyona pcos yazdiniz diorm bie suru yumurtan var istedgimizde bu dir polikistik overmiyim diorm.kistin yok kafam allak bullak oldu vala yani aslinda doktorlarda varsayinlar.ile konsuyor emin degiller.hic birseyden yada bana emin olani demek gelmdi arrik bilemyecgim bu arafa uc kere asilama oldum ikincisinde hamile kaldim ancak dustu

Ben nisantasina gidiyorum. Muayene ucreti karta 300 nakitte 250. Tup bebekte de 2250 bahceciye 2250 doktora veriyorsun. Ilaclar ve tahliller haric. Benim ilaclar 2000 I buldu gecmis te olabilir kisiden kisiye degisir.
Ben henuz hıcbır tedavı almadım isteyerek .. Akışına bıraktım ama şimdi baslayacagım.. Ne ile baslayacaklar meraktayım

Valla bebek ozlemi bendede var.iki kaybim var.29 yasindayim..Allah isteyen herkesede banada nasip etsin en kisa zamanda insAllah.Amin..

Canlarim benim ya sizde benim gibi Üzgün ve o kadarda umutlusunuz elden bisey gelmiyor ki ama biz ne yaparsak yapalim vakti gelmeden olmucak galiba çünkü bu allahin takdiri ...dua etmekten baska elden bişey gelmiyor bu gece hurmetine rabbim dualarimizi kabul eylesin
saglikli hayirli evlatlar versin
- allahim sen buyuksun, sen bu kullarinin kalbini ferahlat , evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizede ve bizlerede en hayirlisindan nasip et insallah...sana isyan etmekden korkuyoruz allahim sen isyan ettirmeden günaha girdirmeden yüzümüzü, ruhumuzu güldür "saglik nedeniyle bebegi olmayanlara safi sıfatınla sifa ver , saglikli olupda olmayan kardeşlerimizede vakti uzunsa vaktini kisalt yüzlerini güldür... (aminnnn....)

Amin canım benım ö

Sende istediginde olmayinca kafaya takanlardansin benim gbi benimde 1.5 yil oldu ben alistim artik takmiyorum dusunmuyorum en son coook umitlenip husrana ugrayinca artik yeter hirpalamak ve aylari acaba diye gecirmek yerine mutlu olacagim dedim bu ay yine beklicem ama yine kendini kaptirmadan... kendine bi sure sec mesela deki 6 aya kadar olacak ve bekleme. Ben oyle yapiyorum allahim gonlune gore versin.

Merhabalar, be
Merhaba canım,bende senin gibiydim,tek fark ben 32 yasındayım,1bucuk sene çocuk için deli oldum.ne eşimde ne bende sorun vardı.her ay hüsranla geçiyodu.çok kafama takıyodum,1senenin sonunda aşılama yaptık,oda olmadı .. Sonra eşimle karar aldık olursa olur olmazsa allahın takdiri..2ay kafama takmadım..çok şükür allahım hediyemi gönderdi..stres yapma diyorlarys gerçekten doğru..kafanı dağıtmaya bak..ummadıgın anda sende hamile kal inşallah..allah gönlüne göre versin...

Canım bende 22 yaşındayım ilk evlendiğim ay dış gebelik ve hüsranla sonuçlanan bir gebelik yaşadım. Allaha dua ettim hep ne olur evliliğimin 2. yıl dönümüne ya bebekli yada hamile olarak gireyim diye..Daha sonra bekleme süresi derken korunmayı bıraktık bu kez tiroid kanserinden ameliyat oldum.. Benim tüplerim zaten sorunlu birde TSH alt üst oldu tabi hepsini atlattık bebiş gelmiyordu..Kadın doğuma randevu aldım nasılsa ne varsa ortaya çıkacak diye ben geniş geniş takılıyodum gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ve 4 gün sonrada yıl dönümümüz var..Rabbim hepinizin kucağını ve göbişini doldursun en fazlasından inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…