- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
hıh aynı bız.. bızımde oyle uc seneyı devırdık halaaa tık yok.. yınede yumurtlatıcı ılaclar catlama ıgnelerı vs de denedık yıne tık yok asılama oldum yıne tık yok anlıyacagın yok yok yokkkk tek yol tup bebek sanırım bu arada bende 25 yasındayım.. ısın pesını bırakma derım ben
ilk önce Allah gönlünüze göre versin diyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ve en doğru zamanda mutlaka bebiş gelecektir. şükret ki sorununuz yok. benim sana tavsiyem yaşın daha çok küçük. yani aceleyle çocuk yapma düşüncesine girip de strese sokmayın kendinizi. evlendiğinizden günden beri korunmadığınıza göre hep kafanızda bu düşünce varmış. akışına bırakın illa ki olur gezin tozun işinize odaklanın eşin bu sırada iş baksın hem. eğer ki iş değişikliği olursa 1 ay maaş alamayacak bu sürede çocuk olmazsa iyi olur doktor kontrolleri falan masraf çünkü. kenara para koyun birikim olur hem yani çocuk olacak diye en güzel yıllarınızı strese sokmayın. sevişmeyi aşk için yapın çocuk için değil. bak o zaman nasıl farkedecek. ben 29 yaşındayım 5 aylık evliyim bana başladı millet ee yaşında çok ufak değil bekletme çocuğu diye. evet istiyoruz ama evliliğimide yaşamak istiyorum çocuk nasip işi. hayatın değişecek.
Sagol cnm rabbim isteyen herekesin kucagına aza noksansız saglıklı sıhhatli versin siz kaç yaşındasınız sizin probleminiz var mı peki
daha çok gençsiniz, neden doktorlarda ilaçlarda arıyorsunuz ki bebeği.
siz sakin olun, normal hayatınıza devam edin.
sağlık kontrolü de yaptırmışsınız, kafanızın rahatlaması gerekir bundan sonra.
Sagol cnm bilgi için onu yptrmadım dktoruma bi ara sorarım :)tv izlemiştim. ünlü bir kadın doğumcu.
bazen hsg yetersiz kalıyor. histereskopi yapılması lazım. demişti
Canim dua et olacak insallah gercekten her ay bekleyince olmuyor kismet deyip bi kac ay bos birak adet olucam mi olmucammi diye de dikkat etme ben kendimden biliyorum evlenince bogle herkes bebek haberini almaya calisir o insani daha bi strese sokuyor aldirma kismet de gec
Amin canım aminn.Ben 30 yaşıma basıcam 1 ay sonra.19 aylık evliyim sorun pko.Bende klomen + çatlatma iğnesi ile 7 ay tedavi gördüm ama olmadı maalesef yani oldu ama kimyasal ile sonuçlandı.dR um ondan sonra gelme seninki stresten kendin gebe kalıcaksın dedi ama daha tık yok.3 ay dinlendim bir daha ki ay daha uzman bir dr a görüneceğim bakalım o diyecek
Seninde hkkında hyrlı olan nyse o olsun cnm kafamızdan atsak eminim olacak hatayı burda yapyruz biz birde sevişmeyi mecbur luk la yapyrum bn ondan eminim ama düzeltemiyrum kendimi
bence sen bi ovulasyon testi kullan canım birde onunla takip et @kardelenmut
Canım her şeyin normalmiş çok şükür. Bizde de hiç bir problem yoktu 8 ay denedik olmamıştı. Sonra adetim biter bitmez 2 günde bir birlikte olmaya başladık ( ikimizde de çalıştığımız için sıkı takipte olamıyorduk, işten gelince sızıp kalıyorduk) Adetten hemen sonra başlayın bence birlikte olmaya, erken de yumurtluyor olabilirsin. Mesela benim oğlumda bir hafta erken döllenme vardı. Meğer ben erken yumurtluyormuşum da o yüzden denk gelmiyormuş... Belki sende de öyle olabilir...Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Kızlar merhaba
Ben 2 sene bekledim, bizde de sorun yoktu. Artık tamam tedaviye başlayalım dedim. Tüp bebek veya aşılama öncesi HSG çektirdim, ikinci yumurtlamamda hamile kaldım.Eğer hiçbir sorun yoksa HSG hamile kalma olasılığını arttırıyor.
Canım her şeyin normalmiş çok şükür. Bizde de hiç bir problem yoktu 8 ay denedik olmamıştı. Sonra adetim biter bitmez 2 günde bir birlikte olmaya başladık ( ikimizde de çalıştığımız için sıkı takipte olamıyorduk, işten gelince sızıp kalıyorduk) Adetten hemen sonra başlayın bence birlikte olmaya, erken de yumurtluyor olabilirsin. Mesela benim oğlumda bir hafta erken döllenme vardı. Meğer ben erken yumurtluyormuşum da o yüzden denk gelmiyormuş... Belki sende de öyle olabilir...
canım Allah yardımcın olsun.BİRAZ TAKINTI YAPMAMAK LAZIMMIŞ.PSİKOLOJİK RAHATLIK DA ETKİLERMİŞ.ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Ya bakin kucuk testlerden alin dediginiz gibi, birde akilli telefonlarin app leri var ben ``clue`` yi kullaniyorum ama saniri turkce verisyonlarida vardir bir arastirin. Adet dongunuzu kayit altina aliyorsunuz gecmis aylarin verilerine bakarak ortamala yumurtlama gunlerinizi falan hesapliyor iste uygun gunleri ordan bulabilirsiniz. Madem herhangi bir sorun bulamamis doktor demekki yoktur, ama daha kontrollu ilerlemek icin bu gibi testleri yontemleri kullanarak sansinizi artirabilirsiniz. Stres yapmayin henuz 1.5 senlik evlisiniz daha.
Emin ol kafandan bu düşünceyi attığın an hamile kalacaksın
eminimm cnm ama kafan atabilsem :) niye bu kadar taktıysam olur dimi allhın izniyle
Tabi ki olur neden olmasın :) her türlü tahlil yapıldı dimi eşin için sperm sayımı senin için yumurta kontrolü rahim filmi vs vs herhangi bir problem yoksa kafanı rahat tut akışına bırak yine olmazsa tıp ilerledi artık tüp bebek aşılama yapılır sanırım yaşında küçük daha :)
1,5 yıl doktorlara göre bebek sahibi olmak için uzun bir süre, eğer bu süre zarfında olmamışsa, tedaviye başlatıyorlar
bence sen bir infertilite uzmanına başvurmalısın, öyle her kadın doğumcu anlamaz bu işlerden ya da başından savar.
benim de korunmayalı bir yıl oldu, doktor hormon testi, spermiyogram ve rahim filmi istedi, normalde prosedür bu şekilde ilerler... senden bu tahlilleri istedi mi?evliligin bir yılı zaten doktrolar bakmıyor bi sene geçerse başlıyor tedavi gittigim doktorda sebepsiz çocugu olmayan pkolu bayanlar onun tedavisini yapan bilinen bi doktor cnm :) o yüzden doktorum iyi oldgunu dşnyrum :)
hormon testi spermiyogram rahim filmi yumurta takibi birde bir kere klomen ve çatlatma ignesi vuruldumbenim de korunmayalı bir yıl oldu, doktor hormon testi, spermiyogram ve rahim filmi istedi, normalde prosedür bu şekilde ilerler... senden bu tahlilleri istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?