Bebek özlemiimm...!

Bnde çatlatma kullandım aşılama olmadı. inş sende cnm bebegine en kısa sürede kavuşrsun .işin peşini ikinci yılımzı dolduruncaya kadar bırakıp kafamı dinlicem cnm sonraası allah kerim duruma göre devam edecegim bnm tek korkum halamda böle sebepsiz kısrlık ve genetikte olabilir diyoralr bnde o halama çok benzerim kafamı çok kurcalıyor sorular sorular aklımdaki sorulargenetik test yapılıyormuş iki yıl sonra onu yaptrcam

Çokk güzel yaşmıssın cnmm rahatlattınız beni sevişmeyi aşk için yapmayı çok istyrum geçen gün tam bişiler oluyor sevişme esnasında bişi oluo hmn geri çekiliyrum ypmak istemyrum artık istekde kalmadı

tv izlemiştim. ünlü bir kadın doğumcu.
bazen hsg yetersiz kalıyor. histereskopi yapılması lazım. demişti

Canim dua et olacak insallah gercekten her ay bekleyince olmuyor kismet deyip bi kac ay bos birak adet olucam mi olmucammi diye de dikkat etme ben kendimden biliyorum evlenince bogle herkes bebek haberini almaya calisir o insani daha bi strese sokuyor aldirma kismet de gec. Bi de canim adetine 5 gun falan kala iliskiye girme esinle ve de iliskite gün asiri girin

Sagol cnm rabbim isteyen herekesin kucagına aza noksansız saglıklı sıhhatli versin siz kaç yaşındasınız sizin probleminiz var mı peki

Amin canım aminn.Ben 30 yaşıma basıcam 1 ay sonra.19 aylık evliyim sorun pko.Bende klomen + çatlatma iğnesi ile 7 ay tedavi gördüm ama olmadı maalesef yani oldu ama kimyasal ile sonuçlandı.dR um ondan sonra gelme seninki stresten kendin gebe kalıcaksın dedi ama daha tık yok.3 ay dinlendim bir daha ki ay daha uzman bir dr a görüneceğim bakalım o diyecek[/QUOTE]

Seninde hkkında hyrlı olan nyse o olsun cnm kafamızdan atsak eminim olacak hatayı burda yapyruz biz birde sevişmeyi mecbur luk la yapyrum bn ondan eminim ama düzeltemiyrum kendimi

daha çok gençsiniz, neden doktorlarda ilaçlarda arıyorsunuz ki bebeği.
siz sakin olun, normal hayatınıza devam edin.
sağlık kontrolü de yaptırmışsınız, kafanızın rahatlaması gerekir bundan sonra.

İnş cnm bunu bşaracagım yoksa yine bn üzülecegim . sakinleşip kafayı toparlamak en güzeli

tv izlemiştim. ünlü bir kadın doğumcu.
bazen hsg yetersiz kalıyor. histereskopi yapılması lazım. demişti
Sagol cnm bilgi için onu yptrmadım dktoruma bi ara sorarım :)

ewet bu yzden strsesliyim ablamda hamile yeni o resimleri bebegi anlattıkça bn yıkılıyorum rabbim bbebegini sglıkla kucagına almayı nasıp etsin aza noksansız verssin

Seninde hkkında hyrlı olan nyse o olsun cnm kafamızdan atsak eminim olacak hatayı burda yapyruz biz birde sevişmeyi mecbur luk la yapyrum bn ondan eminim ama düzeltemiyrum kendimi

bence sen bi ovulasyon testi kullan canım birde onunla takip et @kardelenmut

EVET ovulasyon testim internetten aldım ggeldi kullanacagım adetim bugun bitti 8.ci gun başlıcam kullanmaya inş size güzel hberler verrim.

Ben 2 sene bekledim, bizde de sorun yoktu. Artık tamam tedaviye başlayalım dedim. Tüp bebek veya aşılama öncesi HSG çektirdim, ikinci yumurtlamamda hamile kaldım. Eğer hiçbir sorun yoksa HSG hamile kalma olasılığını arttırıyor.

Canım her şeyin normalmiş çok şükür. Bizde de hiç bir problem yoktu 8 ay denedik olmamıştı. Sonra adetim biter bitmez 2 günde bir birlikte olmaya başladık ( ikimizde de çalıştığımız için sıkı takipte olamıyorduk, işten gelince sızıp kalıyorduk) Adetten hemen sonra başlayın bence birlikte olmaya, erken de yumurtluyor olabilirsin. Mesela benim oğlumda bir hafta erken döllenme vardı. Meğer ben erken yumurtluyormuşum da o yüzden denk gelmiyormuş... Belki sende de öyle olabilir...

canım Allah yardımcın olsun.BİRAZ TAKINTI YAPMAMAK LAZIMMIŞ.PSİKOLOJİK RAHATLIK DA ETKİLERMİŞ.ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Ya bakin kucuk testlerden alin dediginiz gibi, birde akilli telefonlarin app leri var ben ``clue`` yi kullaniyorum ama saniri turkce verisyonlarida vardir bir arastirin. Adet dongunuzu kayit altina aliyorsunuz gecmis aylarin verilerine bakarak ortamala yumurtlama gunlerinizi falan hesapliyor iste uygun gunleri ordan bulabilirsiniz. Madem herhangi bir sorun bulamamis doktor demekki yoktur, ama daha kontrollu ilerlemek icin bu gibi testleri yontemleri kullanarak sansinizi artirabilirsiniz. Stres yapmayin henuz 1.5 senlik evlisiniz daha.

Emin ol kafandan bu düşünceyi attığın an hamile kalacaksın

ben rahim filmi çekildim cnm en iyisi beklemek cnm siniri stresi bi yere bırakmak hyrlı olsun cnm aza noksansız saglıklı kucagına alırsın inş

B BlackandBlack dedigin olabilir cnm bnm bugun adettim bitti ilişkiye başlıcam birde ovulasyona baslıcam inş tutturabilirim

canım Allah yardımcın olsun.BİRAZ TAKINTI YAPMAMAK LAZIMMIŞ.PSİKOLOJİK RAHATLIK DA ETKİLERMİŞ.ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Psikoloji kesinlikle çok etkiliyor cnm rabbim çocuk istyn herkesin yarrdımcısı olsun

onu kullanyrum tatlım bu sefer test aldım 40 tane :) onu deneyecegim inş dua edin bana hepinize güzel hberler vereyim :)

1,5 yıl doktorlara göre bebek sahibi olmak için uzun bir süre, eğer bu süre zarfında olmamışsa, tedaviye başlatıyorlar
bence sen bir infertilite uzmanına başvurmalısın, öyle her kadın doğumcu anlamaz bu işlerden ya da başından savar.

eminimm cnm ama kafan atabilsem :) niye bu kadar taktıysam olur dimi allhın izniyle

Tabi ki olur neden olmasın :) her türlü tahlil yapıldı dimi eşin için sperm sayımı senin için yumurta kontrolü rahim filmi vs vs herhangi bir problem yoksa kafanı rahat tut akışına bırak yine olmazsa tıp ilerledi artık tüp bebek aşılama yapılır sanırım yaşında küçük daha :)

Ewet her türlü yapıldı :) ayy gerçkten bni çok rahatlattınız nasıl bi ferahlık girdi içime :) ewet yaşımda küçük rabbim veirr inş bu ay bıraktım herşeyi yaa :)

evliligin bir yılı zaten doktrolar bakmıyor bi sene geçerse başlıyor tedavi gittigim doktorda sebepsiz çocugu olmayan pkolu bayanlar onun tedavisini yapan bilinen bi doktor cnm :) o yüzden doktorum iyi oldgunu dşnyrum :)

evliligin bir yılı zaten doktrolar bakmıyor bi sene geçerse başlıyor tedavi gittigim doktorda sebepsiz çocugu olmayan pkolu bayanlar onun tedavisini yapan bilinen bi doktor cnm :) o yüzden doktorum iyi oldgunu dşnyrum :)
benim de korunmayalı bir yıl oldu, doktor hormon testi, spermiyogram ve rahim filmi istedi, normalde prosedür bu şekilde ilerler... senden bu tahlilleri istedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…