Bebek özlemiimm...!

Ewet cnm takıyorum ama takmıcm artık takipte etmicem rabbim hepimize bu güzell duyguyu yşattsınn.

Senin adına çok sevindim cnm saglıklı sıhhatli aza noksansz kucagına al bebişini :).bnde takmıcam artık bunu sizin desteginizle kafama koydum

Ayy cnm çok sevindim rabbim kucagına almayı naasip etsin inş amin cnm isteyen herkese versin işin sırrı kafayı takmadan hayatnı yaşamakta

cnm bnm neler olmuş öyle bn öle doktorla karşılaşmadım hiç doktorum iyi şükür öyle dşnyrum inş seninde bebegin olur rbbim ikmizinde göbüşünü doldrsun en kısa zmnda. hamişş olursnn yaz cnm destek olalım inş birbirimize

Valla bebek ozlemi bendede var.iki kaybim var.29 yasindayim..Allah isteyen herkesede banada nasip etsin en kisa zamanda insAllah.Amin..
,

amin cnm rabbim gönlümüze göre versin

aminn cnm çok içten dua etmişsin rbbim isteyen herkese nasip etsin

benim 2 sene cocuğum olmadı hep doktorlara gittim ama bişeyiniz yok dediler bi düşük yaptım sonra bebeğim oldum.
inşallah rabbim sana da nasip eder üzülme ne olur

benim 2 sene cocuğum olmadı hep doktorlara gittim ama bişeyiniz yok dediler bi düşük yaptım sonra bebeğim oldum.
inşallah rabbim sana da nasip eder üzülme ne olur

mayısta tam iki sene olacak inş yılbaşında güzel haberi alırım üüzülmyrum cnm sizin destginiz beni çok muttlu etti

Evet daha anlatmadiklarim var tabi bende bir tane guzel.sole net aciklayici bir doktor istyorum bakalim hepsi ayri tedavi uygulyor insanin kafasi kasryor bir prof var arkdsin annesini amaliyat etti bir ona gidym diorm unv hastnesinde birde asete yakin hormon kani vercem tekrar dusuk yaparkende olendoktorlra denk geldim ki azaralandim resmen Allaha havale ettim hangi birini yazacaksin buraya insallah amin canim

Bence başka doktorlarada gitmelisiniz bir doktora bakmaz bu işler

Hiç ovulasyon testini denediniz mi?

nerde oturuyorsunuz umarım iiyi bi doktor bulursun cnm

3,cü doktorum denizlide sebepsiz infertileye bakan özel bi doktora gidiyorum mehmet ince

ovulasyon testi yeni geldi aldım cnm onuda deneyecegim
Bazı insanların ovulasyon günü normal ortalamadan farklı oluyo çünkü adet gününde ovulasyon olan insanlar var.. Belki o yüzden denk getiremiyosunuzdur.. Mutlaka kullanın.. Burda bi konu var onunla ilgili orayı takip edin arkadaşlar testi okumanız konusunda da yardımcı olurlar.. İnşallah gönlünüzden geçen olur :)

Sagol cnm kullanmaya başlayacagım takip edrim mutlaka

Dur bakalım daha 1buçuk yıl olmuş

bklemenin ne kdar zor oldugunu bnm gibi olan arkdaşlar bilir zaten cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…