Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

tunaloj

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
4.799
29
358
İstanbul
MERHABA HANIMLAR ,

BEN 3,5 SENELİK EVLİYİM , 1 SENEDİR BEBEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK AMA HENÜZ KISMET OLMADI MALESEF BENİM GİBİ BEBEK HASRETİ ÇEKİP BU YOLDA UĞRAŞ VERMEYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARI ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ . İNŞALLAH TOPİK KATILAN HERKESE UĞURLU GELİR VE BEBEĞİNİ GETİRİR

Merhabalar bende yazayım

23 yaşındayım,16 aylık evliyim hiç korunmadım ergenliğim den bu yana pko hastası olduğum için korunmak istemedim 1 tane olsun düşüncesiile ama hala olmadı iyiki de korunmamışım diyorum şuan tedavi görüyorum bu ay aşılama olacak inşellah bu ay bebeğim gelir isteyen herkese rabbim nasip etsin
hamile kalan veya bizimgi hamile kalma yolunda yaptıklarınızı kürlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

yükselcim hoşgeldin canım inşallah hepimiz tek tek bebeklerimizi alıcaz kucağımıza canım

eee bende yazayım bari :) 22 yaşındayım 2yıl 8 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmadım yüksel arkadaşımın dediği gibi pkoluyum bende 1buçuk senedir trdavi görüyorum olmadı. 1 martta aşılama yaptırdım şimdi bekliiyorum bakalım heyecanla. Allah hepimizin kucağını doldursun..

Merhaba kızlarrrr

26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. pkoluyum (adı batasıca ) 1 yıldır bebek çalışmaları devam ediyor. ocak ayında başarısız bir aşılamamam var, ve çatlamayan yumurtalar nedeniyle şubat es geçildi. adet olsamda yeni tedaviye başlasam diye bekliyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

hoş geldin canım hadi hayırlısı inşallah tutar ya aşılam dedin nasıl zor mu bir işlem rahim filmi gibi

2.de tutar inşallah benimde ilk aşılamam bakalım nolcek.. bu adeti beklemekte zulüm yaa..

hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah 2. aşılaman tutar zaten 2. ve 3. aşılama daha başarılı oluyor diyorlar nasip inşallah

hoş geldin canım hadi hayırlısı inşallah tutar ya aşılam dedin nasıl zor mu bir işlem rahim filmi gibi

yok yok zor değil rahim filmi gibi falan hiç değil. hani rahim filminde spekulum takıyolarya onun aynısından takıyolar içine sperm örneğini sıkıyolar yine 1dk sonra tamamdır 15dk yatıp çıkıyosun.. yani bi o spekulumun girdiğni hissediyosun korkulacak bişey değil.

hoşgeldin canım inşallah aşılaman tutar 15 gün sonra burdan hamileyim diye bağırırsın canım

sende hoş geldin canım sanada mart ayı uğurlu gelir inşallah canım çatlatma iğnesine rağmen mi yumurtaların çatlamadı ? incir ve havuç kürünü denedin mi beraber canım birde bu topiklerde böğürtlen kökü yumurta çatlatıyormuş diye duymuştum

iyi ya sevindim inşallah yumurtalarım geliirde aşılamaya geçeriz bugün adetimin 19 günü yarın doktora gidecem bakalım boyutları nasıl geç büyüdüler bu ay geçen ay 15. günde çatlatma iğnesi kullanmıştım sen ilaçlar kullandın ne gibi şeyler yaptın canım

2.de tutar inşallah benimde ilk aşılamam bakalım nolcek.. bu adeti beklemekte zulüm yaa..

zaten en çok yıpratan adeti beklemesi. yoksa işlemler falan bir şekilde çekiliyo.

hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah 2. aşılaman tutar zaten 2. ve 3. aşılama daha başarılı oluyor diyorlar nasip inşallah

hoşbuldum tatlım. bu ay doktorumu değiştirdiğim için aşılama olmayacak. doktor ilk yumurtlama durumunu incelemek istedi. aşılamaya gerek kalmaz inşallahhh.

hoşbuldum canım. evet çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı. incir ve havuç kürünüde denedim o da çatlatmıyo. böğürtlen kökünü bende duydum ama bitkisel çok şey denedim artık kullanmıcam, bitkisele biraz ara vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…