Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

inşallah hamilesindir canım ilk senden alacaz ozaman haberleri hadi hayırlısı

canım evet progestan öyle etkiler yapıyor malesef o yüzden benim doktorum yatarken iç dedi bende yatarken içiyorum o şekilde rahat oluyor canım bence sende öyle yap

inşallah hamilesindir canım ilk senden alacaz ozaman haberleri hadi hayırlısı

inşallah ama beklentim yok yani asla hamileymişim gbi davranmıyorum hatta hissetmiyorum bile sadece belirtiler belki vücudumda kandırıyor beni 8-9 gün sonra kan testi yaptırcam .bakıcaz.

daha yeni başlamısın canım ümitsiz olma 1 yıl olmazsa o zaman düşün bunları.. hem gebe kalmışın bak sen demekki olabiliyomuş böyle düşün.

inşallah canım onuda kimseye haber veremeden kaybettm oysa neler düşünmştm ama nasibi yokmuş bu dünyada napalım düşükten sonra ne kadar çok anne olmak istedğmi farkettm oysa ilk gebelğmi eşim istemşti ben hiç istemiyodm ama ilk denemede olmştu sadece 1 kere izn vermştm 1 egcelk ama nasl olmş tutmş anlamamştm şimdi 4 aydr uğraaşıyorm ama yok olmuyo Rabbim hayırlsnı verii inşallah sen ne kadardır uğraşıyosun canım neler yaptn?

inşallah ama beklentim yok yani asla hamileymişim gbi davranmıyorum hatta hissetmiyorum bile sadece belirtiler belki vücudumda kandırıyor beni 8-9 gün sonra kan testi yaptırcam .bakıcaz.

hiç belli olmaz canım bence umudunu yitirme ne güzel olur yaaaaaaaaaaa

rabbim hayırlısı nasip etsin canım senin için en uygun zman neyse o olsun güzel haberlerini alırız inşallah ama belirtilere çok takılma adetle aynı belirtiler veriyor birde ilaçların etkisi var tabi

kesinlikle cnm bnm ay sizi özlemişim.

ay bizde özledik yahu kimsecikler yok diğer topikte kimse katılmıyor biz marta girdik şubat yazıyor başlıkta kimse gelmiyordu sıkıldık maşşallah burası iyi oldu kalabalık kızlar bu topiği bırakmayın bizler yalnız kalıyoruz hatta sizlerler sözleşme yapalım 1 senelik (şaka şaka tabiki)

Allah iyiliğini versin canım ya güldürdün beni evet ya bizi terk etmeyin kızlar

ilk bebeğm normal yolla olmuştu canım şu an hamile kalamama inanamıyorum sadece 1 kaç kere izin vermştm eşime o çok istiyodu bi kaç kereyle hamle kalıcakd eğlm ya diye düşünmştm ama kalmştm şimdi nasıl olmuyo anlamıyorum kaısmdan bu yana korunmuyorus düşükten sonra o kadar çok üzüldmki aklım fikrm çocuk oldu kafayı yicem yakında çok güçsüz biriym zaten ben sulugözn tekym doktora bile gittm geçen ay doktor tanıdktı dalgamı geçiyosun diye hiçbişeye bakmadan geri gönderdi benisatım 7 şubat bugün adet olmam lazım dün sabah test yaptm çıkmadı bugün tekrarlasammı acaba testi belli olurmuki hemen sen ne kadardır uğraşıyosun canım?neler yaptn?

işte asıl sorun bu takmayacaz ve izlemeyecez düşünmeyecez herkes böyle diyor en umutsuz olduğum an tedaviyi bıraktığım an tatile gittim an olmayacağını bildiğim an yumurtlama tarihim değildiği an nasip başka denecek söz bulamıyorum

Son düzenleme:

canım benim 1 senedir istiyoruz 6 ay falan oldu galiba tedaviye başlayalı bende pko var yumurtalıklarım tembel olduğu için yumurta üretmiyor kendi kendine malesef 3 aydır yumurta uyarıcı ilaç + çatlatma iğnesi kullanıyorum son iğnemi perşembe günü vuruldum bundan sonra adetimi bekliycem 15-16 mart gibi olması lazım bakalım hayırlısı bence senin olmama sebebi tamamen psikolojik canım çok kafaya taktığın için olmuyor olabilir çünkü bunu o kadar çok kişiden duydum ki stres hem yumurta yapısını ve kalitesini hem sperm kalitesini bozuyormuş bence takmamaya çalış biliyorum hiç kolay değil ama kendi iyiliğin için rahat olmaya çalış canım

evet ya o kadar çok kişiden duydum ki diğer topik vardı ya yükselcim sen biliyosun klomenle hamile kalmaya çalışanlar falan diye orda bi kız vardı seda bizim gibi yumurta takibi yapılıyodu kontrole gitti doktor bakmış demiş bu yumurta 28 mm olmuş kalitesini yitirmiş bundan hayır gelmez artık demiş adet ol ondan sonra gel demiş iğne bile yapmamış kızda nasıl olsa olmıycak diye öyle kafamıza göre takıldık diyo olmıycağını bildiğim içinde hem kafam çok rahattı hemde yatmadım hemen kalktım duş aldım falan dedi anlıycağın hiç bişey yapmamış yani aradan 15-20 gün geçti adeti gecikince tahlil yaptı hemen çıkmış sonra gitti kan tahliline onda da çıktı şimdi 4 aylık hamile maşallah uzun lafın kısası bencede takmadığın zaman oluyor

anladım canım hayırlısı olsun sen aşılamadan önce nasıl bi tedavi gördün canım ? ilaç olarak ne kullandın ?

aşılamadan önce 1 ay klomen 4 ay serophene tedavisi gördüm. en son aşılama olacağı ay menogon iğne vuruldu. ama hiiiç biri işe yaramadı

ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh nasıl takmayacaz işte eşimizle birlikte olunca bile bebek geliyor aklımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…