bide yürüyüş yaptım aslında metobolizmam düzene girdi resmen doktor civanperçemi iç demişti korkuyorum şimdi gebelik varsa gider mi diye.ve değilsem bile hiç takmıyorum beklentim yok aslında 8 şubatta adetim olması lazım olmazsa 3 gün sonra kan testi yaptırcam ama işte beklenti içine girmedim belki olabilir göğüs uçlarım koyulaştı göbeğimin altı sert oldu iştahım açıldı
progestan hayatımı mahfetmiişti uyanamıyordum uyuşturucu almış gibi hissediyodum kendimi sersem sersemdim resmen bana kilo yapan tek ilaçtı işte hayatımı mahfetmişti.koçak farmanın çoğu ilacı böyle.yaa doktordan buna eşdeğer başka hap iste nolur kimse kullanmak istemiyor ve öyle cokta bi yararı yok.
inşallah hamilesindir canım ilk senden alacaz ozaman haberleri hadi hayırlısı
daha yeni başlamısın canım ümitsiz olma 1 yıl olmazsa o zaman düşün bunları.. hem gebe kalmışın bak sen demekki olabiliyomuş böyle düşün.
inşallah ama beklentim yok yani asla hamileymişim gbi davranmıyorum hatta hissetmiyorum bile sadece belirtiler belki vücudumda kandırıyor beni8-9 gün sonra kan testi yaptırcam .bakıcaz.
inşallah ama beklentim yok yani asla hamileymişim gbi davranmıyorum hatta hissetmiyorum bile sadece belirtiler belki vücudumda kandırıyor beni8-9 gün sonra kan testi yaptırcam .bakıcaz.
rabbim hayırlısı nasip etsin canım senin için en uygun zman neyse o olsun güzel haberlerini alırız inşallah ama belirtilere çok takılma adetle aynı belirtiler veriyor birde ilaçların etkisi var tabi
kesinlikle cnm bnm ay sizi özlemişim.
kesinlikle cnm bnm ay sizi özlemişim.
ay bizde özledik yahu kimsecikler yok diğer topikte kimse katılmıyor biz marta girdik şubat yazıyor başlıkta kimse gelmiyordu sıkıldık maşşallah burası iyi oldu kalabalık kızlar bu topiği bırakmayın bizler yalnız kalıyoruz hatta sizlerler sözleşme yapalım 1 senelik(şaka şaka tabiki)
Allah iyiliğini versin canım ya güldürdün beni evet ya bizi terk etmeyin kızlar
aramıza hoş geldin canım bence olumsuz düşünme bak 1 kere hamile kalmışsın demek ki olmaması için bi sorun yok o yüzden kötü düşünme canım ilk bebeğin tedaviyle mi yoksa normal yolla mı olmuştu canım
ilk bebeğm normal yolla olmuştu canım şu an hamile kalamama inanamıyorum sadece 1 kaç kere izin vermştm eşime o çok istiyodu bi kaç kereyle hamle kalıcakd eğlm ya diye düşünmştm ama kalmştm şimdi nasıl olmuyo anlamıyorum kaısmdan bu yana korunmuyorus düşükten sonra o kadar çok üzüldmki aklım fikrm çocuk oldu kafayı yicem yakında çok güçsüz biriym zaten ben sulugözn tekym doktora bile gittm geçen ay doktor tanıdktı dalgamı geçiyosun diye hiçbişeye bakmadan geri gönderdi benisatım 7 şubat bugün adet olmam lazım dün sabah test yaptm çıkmadı bugün tekrarlasammı acaba testi belli olurmuki hemen sen ne kadardır uğraşıyosun canım?neler yaptn?
ilk bebeğm normal yolla olmuştu canım şu an hamile kalamama inanamıyorum sadece 1 kaç kere izin vermştm eşime o çok istiyodu bi kaç kereyle hamle kalıcakd eğlm ya diye düşünmştm ama kalmştm şimdi nasıl olmuyo anlamıyorum kaısmdan bu yana korunmuyorus düşükten sonra o kadar çok üzüldmki aklım fikrm çocuk oldu kafayı yicem yakında çok güçsüz biriym zaten ben sulugözn tekym doktora bile gittm geçen ay doktor tanıdktı dalgamı geçiyosun diye hiçbişeye bakmadan geri gönderdi benisatım 7 şubat bugün adet olmam lazım dün sabah test yaptm çıkmadı bugün tekrarlasammı acaba testi belli olurmuki hemen sen ne kadardır uğraşıyosun canım?neler yaptn?
işte asıl sorun bu takmayacaz ve izlemeyecez düşünmeyecez herkes böyle diyor en umutsuz olduğum an tedaviyi bıraktığım an tatile gittim an olmayacağını bildiğim an yumurtlama tarihim değildiği an nasip başka denecek söz bulamıyorum
anladım canım hayırlısı olsun sen aşılamadan önce nasıl bi tedavi gördün canım ? ilaç olarak ne kullandın ?
evet ya o kadar çok kişiden duydum ki diğer topik vardı ya yükselcim sen biliyosun klomenle hamile kalmaya çalışanlar falan diye orda bi kız vardı seda bizim gibi yumurta takibi yapılıyodu kontrole gitti doktor bakmış demiş bu yumurta 28 mm olmuş kalitesini yitirmiş bundan hayır gelmez artık demiş adet ol ondan sonra gel demiş iğne bile yapmamış kızda nasıl olsa olmıycak diye öyle kafamıza göre takıldık diyo olmıycağını bildiğim içinde hem kafam çok rahattı hemde yatmadım hemen kalktım duş aldım falan dedi anlıycağın hiç bişey yapmamış yani aradan 15-20 gün geçti adeti gecikince tahlil yaptı hemen çıkmış sonra gitti kan tahliline onda da çıktı şimdi 4 aylık hamile maşallahuzun lafın kısası bencede takmadığın zaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?