Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

ben 22 yasındayım ve 4 senelik evliyim 2 gün önce aşılama yaptırdım ve çok ümitliyim inş olur dua edin aşırı derecede karnım ağrıyo midem bulanıyo

canım hayırlı olsun inş. olumlu sonuç alırsın ... bulantın ilaçlardan oluyodur ağrıların zamanla azalacaktır.stres yapma rahat olmaya çalış

mrb arkadaşlar kimseler uğramaz oldu ben dahil :) ben çook fena grip:2ldum ardından kabus gibi regl geldi ölüm acısı gibi yatağa düşürdü ağlamaktan gözlerim şişti çook acı çekiyorum ALLAHIM bu son olsun lütfen

merhaba arkadaşım .. geçmiş olsun... yazdıklarını okuyunca bir kendimi buldum .. ben de tüp bebek tedavim başarısızlıkla sonuçlanınca ağır grip ve regli dönemi geçirdim .. benim içinde tam bir yıkımdı,çok canım yandı.. canımı çok yaktı yıkım... kendimi 1 hafta kaladar yatağa mahkum ettim... ama ağlama artık ... ağlamak ağlamayı getiriyor... moralini yüksek tut ve Allahtan hayırlısını iste arkadaşım ...

gayem tşk canım çok saol sanada geçmiş olsun ... benimde üç aşılamadan sonra reglim kabusa dündü . benim reglim bu ay iki gün gecikti ümitlendim cuma sabah test yaptım çıkmadı erken diye düşündüm akşam olan oldu ümitlerimde hayallerimde yok oldu,ağlamamak elde değil hem can hem yürek acısı Rabbim bize sabır ,metenat versin inş ( elbette hayırlısı hemde hepimiz için . banada tüp bebek yolu gözüküyo sanırım

dediğin gibi canım hepimiz için hayırlısı olsun ... umarım tedavilerimiz bir gün hayırlısıyla cevap verir mutla sona kavuşuruz...

dediğin gibi canım hepimiz için hayırlısı olsun ... umarım tedavilerimiz bir gün hayırlısıyla cevap verir mutla sona kavuşuruz...

inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder rabbim isteyen herkese...gayem senin problemin ne aşılamadan sonramı tüpe geçtiniz biraz anlatımısın ?:44:

inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder rabbim isteyen herkese...gayem senin problemin ne aşılamadan sonramı tüpe geçtiniz biraz anlatımısın ?:44:

canım benim yumurta rezervim düşük yumurtalıklarım yaşıma göre yavaş çalışıyormuş.. gittiğim doktorlar sağ olsun beni bi güzel oyaladılar.. onları Allah'a havale ediyorum.. bir problemim olmadığını söyleyerek belli bir süre beklettiler sonra yumurta takibi yaptılar.. bunların zaman kaybını anladığım zaman kendimi tüp bebek merkezinde buldum ve acı gerçekle yüzleştim . sonra hemen tedaviye başladım . diğer doktorlara kalsaydı bir de aşılamayla zaman kaybı yaşatacaklardı..

inşallah bundan sonrası zaman kaybı olmaz gayem bilemiyoruz bunlarda takdiri ilahinin tecellisimi yoksa doktorluğu bırakıp tüccarlığa soyunanların suçumu? ... inan bende doktor konusunda okadar muzdaribim ki bana hiç bir bilgi vermeden aşılama yaptı hemde üç tane üçüde olumsuz( kaybettiğim zamanımamı yanayım çektiğim acılaramı ,yok yere verdiğim parayamı ,her ay yıkılan umutlarımamıdün başka bi doktora gittim saolsun herşeyi tek tek sordu kaydetti tek tüpünün kapalı olması gebe kalmana engel değil dedi ... oysa eski doktorum kesinlikle aşılamalıksın demişti okadar üzülüyorum ki nasıl böyle biliçsizce kendimi kullandırmışım ... bu siteye üye olduktan sonra çook şey öğrendim ... emeği geçen herkesten allah razı olsun

bundan sonra önümüze bakacağız arkadaşım.. geçmişi düşünmeyip tedavimiz boyunca moralimizi yüksek tutup pozitive olacaz canım..umarım bu sefer tedavilerimizden beklediğimiz neticeyi alırız. ewet bu sitede pek çok şey öğreniyorsun, duyuyorsun ..

inşallah gayecim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…