hoşgeldin canım inşallah aşılaman tutar 15 gün sonra burdan hamileyim diye bağırırsın canım
iyi ya sevindim inşallah yumurtalarım geliirde aşılamaya geçeriz bugün adetimin 19 günü yarın doktora gidecem bakalım boyutları nasıl geç büyüdüler bu ay geçen ay 15. günde çatlatma iğnesi kullanmıştım sen ilaçlar kullandın ne gibi şeyler yaptın canım
ben gonal f iğne kullandım 8gün iğneden sonra 9.gün çatlatma iğnesi 11.gün aşılama oldu. senin neden o kadar geç geliştiki yumurtaların haplamı başladın tedaviye?
zaten en çok yıpratan adeti beklemesi. yoksa işlemler falan bir şekilde çekiliyo.
hoşbuldum tatlım. bu ay doktorumu değiştirdiğim için aşılama olmayacak. doktor ilk yumurtlama durumunu incelemek istedi. aşılamaya gerek kalmaz inşallahhh.
hoşbuldum canım. evet çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı. incir ve havuç kürünüde denedim o da çatlatmıyo. böğürtlen kökünü bende duydum ama bitkisel çok şey denedim artık kullanmıcam, bitkisele biraz ara vericem.
evet canım serophene kullndım sabah akşam 14 günde 16 mm di 2 gün sonra iğne vermişti bu ayda serophene kullandım aşılama yapacaklardı 10 gidiyorum enson 10 mm di tekrar yarın gidecem bakalım büyümüşlermi büyüdülerse aşılam büyümedilerse kalacak gelecek ay artık pko da zaten normal bu olay geç yumurtluyor geç çatlıyor geç adet oluyor işte
bende kullanmıştım serophene hap olunca geç olgunlaşması normal zaten canım. benim 1 yumurtam büyümüştü hapla oda 14mm oldu en fazla doktor başyere uğraşmayalım senin pko çok dirençli direk iğneye başlayalım dedi iğne hemen büyütüyor. inşallah gerek kalmaz senin. bu pko neymiş arkadaş herkese çektiriyor.
çektiriyoda ne kelime kök söktürüyo derler ya aynen öyle benimki çok ilerlemiş sanırım tedaviden önce söktürücü ilaç kullanmadan kesinlikle adet olamıyordum 1 sene içmesem 1 sene olmuyodu o kadar yani
çektiriyoda ne kelime kök söktürüyo derler ya aynen öyle benimki çok ilerlemiş sanırım tedaviden önce söktürücü ilaç kullanmadan kesinlikle adet olamıyordum 1 sene içmesem 1 sene olmuyodu o kadar yani
allah beterin den korusun ama bu pko varya en çok kıllanmadan çektiriyor bana ve o kılları her aldığımda canım çok yanıyor ağlaya ağlaya alıyorum resmen 3 saat uğraşıyorum birde nasıl bir illet
bitanem topiğin hayırlı olsun.bizde 2 senelik evliyiz istiyoruz artıkve kendimi şuan hamile gibi hissediyorum yakı fln takmıştım ama yumurtalıklarım büyümeişti ona rağmen kaldımmı acaba günüm geçmedi ama belirtiler var
zaten en çok yıpratan adeti beklemesi. yoksa işlemler falan bir şekilde çekiliyo.
hoşbuldum tatlım. bu ay doktorumu değiştirdiğim için aşılama olmayacak. doktor ilk yumurtlama durumunu incelemek istedi. aşılamaya gerek kalmaz inşallahhh.
hoşbuldum canım. evet çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı. incir ve havuç kürünüde denedim o da çatlatmıyo. böğürtlen kökünü bende duydum ama bitkisel çok şey denedim artık kullanmıcam, bitkisele biraz ara vericem.
cewo aşılamadan sonra progestan verdilermi sana acayip baş dönmesi yapıyor başımı kaldıramıyorum resmen bide günde 2 tane tüm günü m mahvoluyor.
bide yürüyüş yaptım aslında metobolizmam düzene girdi resmen doktor civanperçemi iç demişti korkuyorum şimdi gebelik varsa gider mi diye.ve değilsem bile hiç takmıyorum beklentim yok aslında 8 şubatta adetim olması lazım olmazsa 3 gün sonra kan testi yaptırcam ama işte beklenti içine girmedim belki olabilir göğüs uçlarım koyulaştı göbeğimin altı sert oldu iştahım açıldı
allah beterin den korusun ama bu pko varya en çok kıllanmadan çektiriyor bana ve o kılları her aldığımda canım çok yanıyor ağlaya ağlaya alıyorum resmen 3 saat uğraşıyorum birde nasıl bir illet
bitanem topiğin hayırlı olsun.bizde 2 senelik evliyiz istiyoruz artıkve kendimi şuan hamile gibi hissediyorum yakı fln takmıştım ama yumurtalıklarım büyümeişti ona rağmen kaldımmı acaba günüm geçmedi ama belirtiler var
ben en yeniyim sanırım 4 aydır uğraşıyorum bende 1 yılık evliyim ağustos ayında düşük yaptm kasımdan bu yana korunmama rağmen hamile kalamdım olmucak diye düşünmek istemiyorum ama bi yandan da ya olmazsa düşncesi beni mafediyo bunu taşıyabilicek kadar güçü değlm sanırım
ben en yeniyim sanırım 4 aydır uğraşıyorum bende 1 yılık evliyim ağustos ayında düşük yaptm kasımdan bu yana korunmama rağmen hamile kalamdım olmucak diye düşünmek istemiyorum ama bi yandan da ya olmazsa düşncesi beni mafediyo bunu taşıyabilicek kadar güçü değlm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?