Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

ben gonal f iğne kullandım 8gün iğneden sonra 9.gün çatlatma iğnesi 11.gün aşılama oldu. senin neden o kadar geç geliştiki yumurtaların haplamı başladın tedaviye?

ben gonal f iğne kullandım 8gün iğneden sonra 9.gün çatlatma iğnesi 11.gün aşılama oldu. senin neden o kadar geç geliştiki yumurtaların haplamı başladın tedaviye?

evet canım serophene kullndım sabah akşam 14 günde 16 mm di 2 gün sonra iğne vermişti bu ayda serophene kullandım aşılama yapacaklardı 10 gidiyorum enson 10 mm di tekrar yarın gidecem bakalım büyümüşlermi büyüdülerse aşılam büyümedilerse kalacak gelecek ay artık pko da zaten normal bu olay geç yumurtluyor geç çatlıyor geç adet oluyor işte

anladım canım hayırlısı olsun sen aşılamadan önce nasıl bi tedavi gördün canım ? ilaç olarak ne kullandın ?

bende kullanmıştım serophene hap olunca geç olgunlaşması normal zaten canım. benim 1 yumurtam büyümüştü hapla oda 14mm oldu en fazla doktor başyere uğraşmayalım senin pko çok dirençli direk iğneye başlayalım dedi iğne hemen büyütüyor. inşallah gerek kalmaz senin. bu pko neymiş arkadaş herkese çektiriyor.

çektiriyoda ne kelime kök söktürüyo derler ya aynen öyle benimki çok ilerlemiş sanırım tedaviden önce söktürücü ilaç kullanmadan kesinlikle adet olamıyordum 1 sene içmesem 1 sene olmuyodu o kadar yani

allah beterin den korusun ama bu pko varya en çok kıllanmadan çektiriyor bana ve o kılları her aldığımda canım çok yanıyor ağlaya ağlaya alıyorum resmen 3 saat uğraşıyorum birde nasıl bir illet

benimde aynı yaa eczacı bize farlutal getirmekten yoruldu adet gelmemekten yorulmadı yani bu kadarmı dirençli olunur :)) bide 6 gün hap iç 5gün bekle olsun amaaaannn..

allah beterin den korusun ama bu pko varya en çok kıllanmadan çektiriyor bana ve o kılları her aldığımda canım çok yanıyor ağlaya ağlaya alıyorum resmen 3 saat uğraşıyorum birde nasıl bir illet

oy kıyamam.. bide normal olsa, genlerden falan gelse kabullenirsinde şu pkodan çektiğmiz yetmiyo gibi bide kılını çekiyoruzya o daha bi zoruma gidiyor.

bitanem topiğin hayırlı olsun.bizde 2 senelik evliyiz istiyoruz artık ve kendimi şuan hamile gibi hissediyorum yakı fln takmıştım ama yumurtalıklarım büyümeişti ona rağmen kaldımmı acaba günüm geçmedi ama belirtiler var

inşallah vardır Rabbim ol dediyse hiçbişey engel değil. güzel haberlerini duyarız inşallah.. yakı dışında ne yaptın gittinmi hiç doktora?

cewo aşılamadan sonra progestan verdilermi sana acayip baş dönmesi yapıyor başımı kaldıramıyorum resmen bide günde 2 tane tüm günü m mahvoluyor.

bide yürüyüş yaptım aslında metobolizmam düzene girdi resmen doktor civanperçemi iç demişti korkuyorum şimdi gebelik varsa gider mi diye.ve değilsem bile hiç takmıyorum beklentim yok aslında 8 şubatta adetim olması lazım olmazsa 3 gün sonra kan testi yaptırcam ama işte beklenti içine girmedim belki olabilir göğüs uçlarım koyulaştı göbeğimin altı sert oldu iştahım açıldı

ben en yeniyim sanırım 4 aydır uğraşıyorum bende 1 yılık evliyim ağustos ayında düşük yaptm kasımdan bu yana korunmama rağmen hamile kalamdım olmucak diye düşünmek istemiyorum ama bi yandan da ya olmazsa düşncesi beni mafediyo bunu taşıyabilicek kadar güçü değlm sanırım

cewo aşılamadan sonra progestan verdilermi sana acayip baş dönmesi yapıyor başımı kaldıramıyorum resmen bide günde 2 tane tüm günü m mahvoluyor.

progestan hayatımı mahfetmiişti uyanamıyordum uyuşturucu almış gibi hissediyodum kendimi sersem sersemdim resmen bana kilo yapan tek ilaçtı işte hayatımı mahfetmişti.koçak farmanın çoğu ilacı böyle.yaa doktordan buna eşdeğer başka hap iste nolur kimse kullanmak istemiyor ve öyle cokta bi yararı yok.

sanki var gibi o zaman :) ay hadi inşallaaahhh.. civanperçemi gebelik varsa ters etki yapıyomuş içme bencede. çok ümitlenme ama ümitsizliğede kapılma benimde aynı belirtiler var ama aşılamadan dolayı oluyo onlar. neyse bana müsade progestan etkisini gösterdi başım dönüyor gidip biraz yatayım. size iyi sohbetler

bende de aynı canım ya bazen kendimden iğreniyorum vallahi bu yüzden

bitanem hoşgeldinnnnnnn ay hadi inşallah ya Allah ın işi bu hiç belli olmaz belki sonradan büyümüştür yumoşlar canım ay heycanlandım şimdi ya adet tarihin ne zamandı canım bu ay senden güzel haber alırız inşallahta bizede moral olur ya

daha yeni başlamısın canım ümitsiz olma 1 yıl olmazsa o zaman düşün bunları.. hem gebe kalmışın bak sen demekki olabiliyomuş böyle düşün.

aramıza hoş geldin canım bence olumsuz düşünme bak 1 kere hamile kalmışsın demek ki olmaması için bi sorun yok o yüzden kötü düşünme canım ilk bebeğin tedaviyle mi yoksa normal yolla mı olmuştu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…