Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

merhaba; kadınlar kulubüne bugün üye oldum.. daha önceden bi derdim oldugunda buraya girip yazısmalarınızı okuyordum ve benm gibi derdi olanları okuyunca grcekten kendimi rahatlamıs hissediyordum .. sonunda üye oldum.. 1 senedir evliyim hatta dün yıl dönümümüzü kutladık. ilk 1 ay korunduk sadece 1 senelik evli olmama ragmen hamile kalamadım piskolojim bozulmus durumda derdimi paylasacak hanımlar arıyorum ..

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin evet burda aynı sorunlarla mücadele eden insanlarla konuşmak insanı rahatlatıyor hiç doktora gittin mi acaba

Lumeya kötü düşünme ama eğerki dokrotuna güvenmiyorsan dr değiştir derim canım.ve en yakın zamanda bir görün.

uzun zamandır giremiyodum naptınız canlar? elif ablam onunla geçmiş olsun vardır bundadas bir hayır en azından hamile kalabildin. lumeya ümitlendirmek istemem ama gebeliğin ilk zamanlarında baş ağrısı normakmiş. bende 1 kere aşılama oldum geçen ay kasık ağrısı normal ama baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir ve inşallah öyledir.

saol canım çok teşekkür ederim sen nasılsın ? ne yapıyorsun tedaviye devam ediyormusun yoksa ara mı verdin ?

aynen canım hepimiz aynı durumdayız sanırım . bende saymayım takvimlere bakmayım diyorum ama olmuyo :26:gün boyu yalnız olunca karabasan gibi çöküyo ama ben artık akıllandım nede olsa 3 aşılama tecrübem var inşallah aşılamaya gerek kalmadan burdan hamileyim müjdesini verirsin bize... hepimiz için dua ediyorum

canım kötü şeyler düşünme ilaçları etkisiyle o tür ağrılar olabiliyor ama doktorundan memnun değilsen kesinlikle değiştir bence

değiştiricem canım ama yine aynı hastahanedeki bi başka doktora gitcem sadece kotrol amaçlı ...ben bi çook şeyi bu sitede öğrendim geçte olsa aşılama nasıl yapılırmış.. .dr aşılamamı yapıp tekrar kontrole bile çağırmıyo aşılama yapmadan önce yumurtam çatlamışmı ona bile bakmadı benim sol tüpüm tıkalı eşimdede hareketli sayısı düşük dr.uma sorunumuz ne diye sorunca bana sadece kesinlikle aşılamalıksın dedi hepsi bu.. tabi bende bu konularda çook bilinçsizdim... hem zaman hemde madii kayıp işte olan oldu artık bundan sonrası önemli olan

ciceesim canım benim pek ihtimal vermiyorum ama Rabbim dilerse olur elbette...benim ağrımda aşılamadan kalma sanırım Yüce mevlam isteyen herkese sonrada bana versin inş.

saol canım çok teşekkür ederim sen nasılsın ? ne yapıyorsun tedaviye devam ediyormusun yoksa ara mı verdin ?

iyyim abla nolsun okula devam işte. hazirana kadar ara verdim okulum bi bitsinde..düşünmüyorum bile sildim aklımdan arada aşılamanın tutmadığı gelince kötü oluyorum ama kısmetten öte yol yok. bu ay bitek yakı yapıştırdım bişey çıkmaz heralde ondanda umursamadım bile.

Merhaba kızlar nasılısınız uzunca bir zaman girmedim biraz kafamdan atmak istedim bu ay aşılama olacak tabi yumuşlarım büyürse perşembe doktora gidecem
allahım aratmadan sağlıkla bebişlerimiz olur inşallah

Merhabalar...
Hamile kalırsam mutlaka bu foruma yazmaya karar vermiştim... Şükürler olsun hamileyim... Paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim ama son ayımda (yani hamile kaldığım ay) bir arkadaşım bir müzik gönderdi, bunu her gün dinle ve dinlerken bebeğini hayal et dedi...Kendisi bilinçaltıyla, içe dönük konuşmalarla ilgili araştırma yapan, kurslara giden biri...Ne yalan söyleyeyim çok inanmadım ama dediğini de yaptım...Bilmiyorum belki yalnızca tesadüftür ama o ay hamile kaldım...Arkadaşım sen 5. oldun dedi...Size linkini göndereceğim müziğin...Zaten çok güzel bi parça, dinlemek hoşunuza gidecek...En kısa zamanda güzel haberi almanızı diliyorum...
Pachelbel - Canon In D Major. Best version. - YouTube

ben 22 yasındayım ve 4 senelik evliyim 2 gün önce aşılama yaptırdım ve çok ümitliyim inş olur dua edin aşırı derecede karnım ağrıyo midem bulanıyo

ben 22 yasındayım ve 4 senelik evliyim 2 gün önce aşılama yaptırdım ve çok ümitliyim inş olur dua edin aşırı derecede karnım ağrıyo midem bulanıyo

umarım tedavin olumlu sonuçlanarak hayırlısıyla bebebğine hamile kalırsın arkadaşım ..

kiazma paylaşının için tşk.. ayrıca tebrikler inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ... darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…