merhaba; kadınlar kulubüne bugün üye oldum.. daha önceden bi derdim oldugunda buraya girip yazısmalarınızı okuyordum ve benm gibi derdi olanları okuyunca grcekten kendimi rahatlamıs hissediyordum .. sonunda üye oldum.. 1 senedir evliyim hatta dün yıl dönümümüzü kutladık. ilk 1 ay korunduk sadece 1 senelik evli olmama ragmen hamile kalamadım piskolojim bozulmus durumdaderdimi paylasacak hanımlar arıyorum ..
nevgül hayırlı olsun arkadaşım inş mevlam sağ salim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
uzun zamandır giremiyodum naptınız canlar? elif ablam onunla geçmiş olsun vardır bundadas bir hayır en azından hamile kalabildin. lumeya ümitlendirmek istemem ama gebeliğin ilk zamanlarında baş ağrısı normakmiş. bende 1 kere aşılama oldum geçen ay kasık ağrısı normal ama baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir ve inşallah öyledir.
umarım bu son olur bu ay gelir bebeğin..beklemek çok zor gerçekten. aklımdan silinmesini istiyorum.. adet tarihimi yumurtlama tarihimi unutmak istiyorum..hamile olursam süpriz olsun istiyorum ama malesef oyle bişey mümkün değil. aklımız hep orda malesef..ben de bu ay olumsuz sonuç alırsam aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek..
canım kötü şeyler düşünme ilaçları etkisiyle o tür ağrılar olabiliyor ama doktorundan memnun değilsen kesinlikle değiştir bence
uzun zamandır giremiyodum naptınız canlar? elif ablam onunla geçmiş olsun vardır bundadas bir hayır en azından hamile kalabildin. lumeya ümitlendirmek istemem ama gebeliğin ilk zamanlarında baş ağrısı normakmiş. bende 1 kere aşılama oldum geçen ay kasık ağrısı normal ama baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir ve inşallah öyledir.
Lumeya kötü düşünme ama eğerki dokrotuna güvenmiyorsan dr değiştir derim canım.ve en yakın zamanda bir görün.
saol canım çok teşekkür ederim sen nasılsın ? ne yapıyorsun tedaviye devam ediyormusun yoksa ara mı verdin ?
Herkes nerde yaaa.. yükselden hiç ses yok. velavela sen napıyosun? elif ablam durum nasıl?
ben 22 yasındayım ve 4 senelik evliyim 2 gün önce aşılama yaptırdım ve çok ümitliyim inş olur dua edin aşırı derecede karnım ağrıyo midem bulanıyo
Merhabalar...
Hamile kalırsam mutlaka bu foruma yazmaya karar vermiştim... Şükürler olsun hamileyim... Paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim ama son ayımda (yani hamile kaldığım ay) bir arkadaşım bir müzik gönderdi, bunu her gün dinle ve dinlerken bebeğini hayal et dedi...Kendisi bilinçaltıyla, içe dönük konuşmalarla ilgili araştırma yapan, kurslara giden biri...Ne yalan söyleyeyim çok inanmadım ama dediğini de yaptım...Bilmiyorum belki yalnızca tesadüftür ama o ay hamile kaldım...Arkadaşım sen 5. oldun dedi...Size linkini göndereceğim müziğin...Zaten çok güzel bi parça, dinlemek hoşunuza gidecek...En kısa zamanda güzel haberi almanızı diliyorum...
Pachelbel - Canon In D Major. Best version. - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?