Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

malesef değil canım olmasını çok isterdim ama değil kanamam başladı cumartesi gününden beri devam ediyor sen nasılsın canım gittin mi keseyi görmeye yada ne zaman gidiceksin

elif canım benim bu durum tıpta şöyle açıklanıyor.tutunamayan bebeklerde mutlakaki bir eksiklik vardır.sağlıksız bebekler düşükle sonuçlanıyormuş.bu yüzden hep allahtan hayırlısı istemeliyiz.mutlaka üzülmüşsündür üzülürsünde ama her şer gördüğümüzdede hayır vardır bunuda unutma.dilerim en yakın zamanda bebeğin sağlıkla göbüşine konar.
Ben pazartesi gittim dr canım keseyi gördük çok şükür.bir aksilik olmamışsa bu cumada kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah.

evet malesef öyleymiş bi yandan ya sakat olsaydı falan diyip kendimi avutuyorum bi yandanda üzülmeden duramıyorum maşallah sağ salim kalp atışlarınıda duyarsın inşallah canım

kızlar bişey sorcam benim son aşılamadan buyana rahmimde ve tüplerimde bi ağrı var geçmek bilmedi yumurtam çatlmadıda kistmi oldular acep başımdada fena bi ağrı var :26:ne yapsam bilemiyorum doktorum hakkındada hiç ii şeyler duymuyorum etraftan ona gitmiycem artık para için hastaları nasıl kullanıyolar böle yaaa(((

evet malesef öyleymiş bi yandan ya sakat olsaydı falan diyip kendimi avutuyorum bi yandanda üzülmeden duramıyorum maşallah sağ salim kalp atışlarınıda duyarsın inşallah canım

canım benim bundan sonra bol bol dua et.rabbim sağlıkla göbüşini doldursun inş.

canım kötü şeyler düşünme ilaçları etkisiyle o tür ağrılar olabiliyor ama doktorundan memnun değilsen kesinlikle değiştir bence

canım ben geçen ay aşılama olmuştum 25 martta üçüncü aşılamamdı her ay her gün beklemekle geçiyo Raabim bize sabır versin yardımcımız olsun inş.:54.

umarım bu son olur bu ay gelir bebeğin..beklemek çok zor gerçekten. aklımdan silinmesini istiyorum.. adet tarihimi yumurtlama tarihimi unutmak istiyorum..hamile olursam süpriz olsun istiyorum ama malesef oyle bişey mümkün değil. aklımız hep orda malesef..ben de bu ay olumsuz sonuç alırsam aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek..

canım ben geçen ay aşılama olmuştum 25 martta üçüncü aşılamamdı her ay her gün beklemekle geçiyo Raabim bize sabır versin yardımcımız olsun inş.:54.

umarım bu son olur bu ay gelir bebeğin..beklemek çok zor gerçekten. aklımdan silinmesini istiyorum.. adet tarihimi yumurtlama tarihimi unutmak istiyorum..hamile olursam süpriz olsun istiyorum ama malesef oyle bişey mümkün değil. aklımız hep orda malesef..ben de bu ay olumsuz sonuç alırsam aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…