burdayız ama herkes farklı zamanda geliyo bi yere dağılmayız korkmayınbenim bat 11 nisan (( kaç gündür heryerlerim ağrıyo erken olcam galiba
ayyy pardon canım yaa ben kafayı yedim sanırım :26: bugün perşembe sanıyorum
Eliff seni merakettim ne durumdasın.BEBEĞİN SENİNLEMİ.
hadi hayırlısı bakalım benim de 10 nisan...geçmek bilmeyen son günler((
senin kaçıncı ayın bu?
canım iyiyim çok şükür kanamanın bitmesini bekliyorum o da bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım sen nasılsın
malesef değil canım olmasını çok isterdim ama değil kanamam başladı cumartesi gününden beri devam ediyor sen nasılsın canım gittin mi keseyi görmeye yada ne zaman gidiceksin
daha iyi ol canım inş. bende iyim çokk şükür yalnızlığımı sizlerle paylaşıyorum
elif canım benim bu durum tıpta şöyle açıklanıyor.tutunamayan bebeklerde mutlakaki bir eksiklik vardır.sağlıksız bebekler düşükle sonuçlanıyormuş.bu yüzden hep allahtan hayırlısı istemeliyiz.mutlaka üzülmüşsündür üzülürsünde ama her şer gördüğümüzdede hayır vardır bunuda unutma.dilerim en yakın zamanda bebeğin sağlıkla göbüşine konar.
Ben pazartesi gittim dr canım keseyi gördük çok şükür.bir aksilik olmamışsa bu cumada kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah.
evet malesef öyleymiş bi yandan ya sakat olsaydı falan diyip kendimi avutuyorum bi yandanda üzülmeden duramıyorum maşallah sağ salim kalp atışlarınıda duyarsın inşallah canım
Saol canım hep beraber iyi oluruz inşallah birer birer mutlu haberler veririz bir birimize dahada iyi oluruz o zaman
kızlar bişey sorcam benim son aşılamadan buyana rahmimde ve tüplerimde bi ağrı var geçmek bilmedi yumurtam çatlmadıda kistmi oldular acep başımdada fena bi ağrı var :26:ne yapsam bilemiyorum doktorum hakkındada hiç ii şeyler duymuyorum etraftan ona gitmiycem artık para için hastaları nasıl kullanıyolar böle yaaa(((
canım benim bundan sonra bol bol dua et.rabbim sağlıkla göbüşini doldursun inş.
canım ben geçen ay aşılama olmuştum 25 martta üçüncü aşılamamdı her ay her gün beklemekle geçiyo Raabim bize sabır versin yardımcımız olsun inş.:54.
canım ben geçen ay aşılama olmuştum 25 martta üçüncü aşılamamdı her ay her gün beklemekle geçiyo Raabim bize sabır versin yardımcımız olsun inş.:54.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?