Bebek popo temizliği

sevdaserhanoglu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
15
0
16
İstanbul
Arkadaşım şu soruyu sormamı rica etti benden.
Benden aynen soruyorum

"Kuzum daha 10 günlük, kullandığım mendil çok ıslak. Poposunu nemli bırakıyo siz ne kullanıyosuz, napıyosunuz"

benımde 45 gunluk bebeqm ben en bsdan berı prımanın yada dalının ıslak mendılını kullandm ama soyle bı legene sıcak su koyuyodm azıcık snr ıslak mendılı ıcıne atıodum sıkıyodum ıyıce ole sılıodum bebeqımı halada ole ypıyorum. snrda pamuklu bı mendılle kuruluyorm .

Canim benimde kizim var 4.aya giriyoruz ben dogdugu gunden beri kucuk bi tasa ilik su yapiyorum islak mendilleri icine atiyorum altini acinca bir parca kagit havluyu poposunun altina koyuyorumki poposundan sirtina dogru su akip zibinini islatmasi diye daha sonra bolca suyla siliyorum birinci bezi kakasini temizliyorum ikinci bezide yine bol suyla sildikten sonra selpak tuvalet kagidini biraz kalinca katlayip kuruluyorum ve ardindan pisik onleyici krem surup bagliyorum bi sure dalin kullandim sonra prima ve suan komili kullaniyorum ve komiliden cok memnunum aslinda bebek icin yapilmis butun islak mendiller olur direk silmedigin suyla yikadigin icin problem olmaz.bir baska yapmis oldugum uygulamayida aktariyim bi posetin uzerine sabun koyuyorum yine altini actigimda ikitane islak mendili ilik su yaptigim tasa atiyorum islak mendilin bitanesini hafif suyunu sıķip sabunun ustunde gezdiriyorum kopuruyo zaten hemen sonra kizimin poposunu kopukluyorum ardindan ikinci islak mendille bol suyla poposunu duruluyorum suya bandirip kopuklerin ustune sıkiyorum hemen durulaniyo ardindan kuruluyorum pisik onleyici kremi bagliyorum bu islemide yaparken kalinca pecete ve tuvalet kagidini poposunun altina koymayi unutmamak gerek altindan akip ustunu islatmasin ben acemilikte yaptim bu hatayi umarim yardimci olabilmisimdir...

Back
X