Bebek Beslenmesi Bebek sağlığı ürünleri ve Devam Mamaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mervesahin34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
4
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Philips Avent Bebek Ürünleri(biberonlar/süt sağım pompaları),SMA mamaları, Nivea ürünleri(krem/losyon/ıslak mendil) temin edilir.

SMA bebek mamaları;

400 gr --> 18 TL
900 gr --> 38 TL

Avent Biberonlar hakkında istediğiniz ürünün piyasa fiyatının altında temini konusunda yardımcı olurum.

100 tl üzerinde kargo ücretini de karşılarım.

istediğiniz ürünü gerek burdan gerekse özel mesaj ile gönderebilirsiniz. en kısa sürede fiyat bilgisi geri dönecektir.

kızlar özel mesaj ile sorular sormuşsunuz tek tek yanıt vermektense topluca yazayım dedim. zaten özel mesaj hakkım da yokmuş.

eşim bir depoda dağıtıcı olarak çalışıyor. personel indiriminden yararlanarak depo çıkış fiyatlarına yakın fiyat ile çevredeki eş dost a yardımcı oluyoruz.

devam sütü haricinde bir dünya ürünün daha dağıtımını yapıyor. uni baby ürünleri, selpak ürünleri, nivea nın krem,losyon,şampuan erkek traş ürünleri vs, makyaj malzemeleri, selin kolonyaları vs.
ben doğacak bebişim için şimdiden heyecanla bi dünya malzeme stokladım odasına :)

en son bir liste oluşturmuştu dur onu ekleyeyim. uni baby ıslak mendil şampuan vs gibi şeyler yokmuş gerçi ama aklınızda bulunsun.

Selin Kolonya 1 lt 8tl
Selin Kolonya 5 lt 37tl
Nivea For Men Double Action Q10 After Shave Balsam 100 ml 15tl
Nivea For Men Energy After Shave Balsam 100 ml 15tl
Nivea For Men Hassas Balsam 100 ml 17tl
SMA Devam sütü 400 gr 18tl
SMA Devam sütü 900 gr 38tl
Selpak Mentollü/Çiçek Kokulu Mendil 10 Adet 1,5tl
Selpak 12 Mutfak Havlusu 3 katlı 10tl
Nivea Güneş Spreyi F50+ 200 ml 27tl
Nivea Güneş Spreyi F30 200 ml 24tl
Nivea Baby Nemlendirici Losyon 200ml 12,5tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…