• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak ya da olmamak :/

Acele etme daha bir seneni doldurmamıssın bende bır sene sonra hamıle kaldım sımdı 7aylık ınan bı bebek buyutmek ugrasmak cok zor butun hayatın degısıyo kısıtlanıyosun hıcbısey eskısı gıbı olmuyo vucudun ve eşinle ılıskıne kadar.bıraz para bırıktırıp yatırımınızı yapın eglenın gezın tozun bıkac seneye evlılıgınz ıyce oturunca yapın .keske benımde bı kac sne sonra olsaydı valla uykusuzluk.diş çıkarması,kabızı cogu seyı cok zor ve bazen gereksız yere hıc durmamaları saatlerce aglamaları flan vaktı gelınce yap yanı acele etme ınsan oyle bı an gelıyo kı beziyo yanı ıkı dk bırakıp ne wcye gıdebılıyorum yemek bıle yedırmıyo bısy yedıgımı gornce tepınıp herseyden oda ıstıyo yernde de durmuyo .kötü bsey degıl ama zamanı glınce yapılmalı cok sabırlı olman lazm annelık zor grckten hersynden fedakarlık yapıyosn ben bayan kuaforuym kendı ısmı kndm yapablyrm ama ınan kasımı bıyıgımı alamyrm suan bırk kuaforu yanı

Ruhum sıkıldı okurken.

Bütün bebeklilerde aynı şey olmadığı kanısındayım(umuyorum)

hayattan soğuyacaktım .

Sakin bekleme hemen yap.ki hemen olcaginin garantisi yok.bende senin gjbi bekledim.istedigimdede hamils kaldim ama kaybettim hemde ikj kere.zaman alehime isliyor...oyle yada boyle olur gider.hemen bu gece baslayin:)

Aynı yaştayız ben evleneli 2 sene olacak :KK9::KK9:
Daha yeni düşünmeye başladık arada bir istek gelip yokluyor.
Ama çocuk yapmak için yapmamak lazım gerçekten isteyip gerçekten de hazır olmak lazım.
Gerisi biraz takdiri ilahi.

Ilk dogdugunda sıkıntı yok o araları sakin bazen gezebılıyosnda yada bıraz daha buyuynce evet gezılır ama bu donemlerı oyle.cogu cocugu olanda aynıdır emınm yoksa herkz aynı yorumda bulunmazdı zaten keske bekleseydm yada bekle dıye evet herkezn cocugu aynı olmayablr ama hepsnn bu donemlerı diş cıkrma flan sıkıntılı emın ol kolay degl oyle bebek buytmek dısardan sevmek çeken bılıyo uykusuz gunlerı vb.lucky'ye cevabımdı tlfndan gryrm alıntı yapamadm snrm

Luck25'miş pardon.bu arada hamılesın sanırım bebegın olunca soylemek ıstedıklerımı anlarsın

Canım öncelikle bir gebelik öncesi git testlerini yaptır. Her şey yolundaysa birazcık daha bekle derim.

Kısa sürede tanışıp evlendiniz anladığım kadarıyla. Bence biraz birbirinizle vakit geçirin. Gezme tozma açısından değil. Ona doyulmaz da :)Ben biraz da bencilim. Uykumdan düzenimden kolay feragat edemem. Maddi olarakta hazır değiliz. O yüzden bir süre daha bekleyeceğim. Ancak bebeğin maddi manevi tüm yükünü sırtlayabileceğinize inanıyorsanız beklemeyin :)

Back
X