bebek sevdası

bazen seni alsın cıkın dısarda yiyin.
arada o getirsin,arada sen yap hayat karsılıklı tatlım

kız kocam yapar elim ayağım o benim hakkını yemeyim şimdi yapmaz desem yemeğe gider eve yemek sölemez:)hizmet etsinler die:)galiba bnde bişeyler var yada psikolojikman öyle hissediyorum ...

kız kocam yapar elim ayağım o benim hakkını yemeyim şimdi yapmaz desem yemeğe gider eve yemek sölemez:)hizmet etsinler die:)galiba bnde bişeyler var yada psikolojikman öyle hissediyorum ...

benimkide öyle haydi gidiyoruz der

evet canım aynennn,çocuk için çok kredi çektik bizde.
kociş sen bana çalış boşver dedi.araba aldı bana bi de :122:
inşallah bu yaz biter borcumuz.insallah bebeklerimiz de olur

sana bişey deyimmi tam borcum bitti rahata kavuştum diosun zırt die bişey çıkıooo bende sen gibiyim eşim banada araba aldı... kredi çekti borcu bitti çok şükür şimdi bebek için kredi çektiii adet gnümü bekliyoruzz hayırlısı olur inş...millet diokii bu söze çok gıcık oluyorum çocuğun çok masrafı oluyor şunu istiyor bunu istiyor hiç isterkleri bitmiyor bn çok kızıyorum bnde onlar öyle deyince diorumki ya kusura bakmada sen hayattaki nefes alan çocuğuna para harcıyorsun bnde oda yok 3 ayda bi 7000 tüp bebeğe harcıyorum diyorum susuyorlar....

anlamıyolar ki,o kadar cok gereksiz seye harcama yapıoruz
rabbim rızkıyla gönderir onu.geri zihniyettt
bebeğim olsa limon satarım ona gene bakarım

anlamıyolar ki,o kadar cok gereksiz seye harcama yapıoruz
rabbim rızkıyla gönderir onu.geri zihniyettt
bebeğim olsa limon satarım ona gene bakarım

çifter çifter olsun vallaha doktor tüp bebekte emrio sayısını söyledi 1 yada 2 hangisini istersin dedi bn ne var ne yok doldur dedim gülüo...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sendeki sorun ney?

çifter çifter olsun vallaha doktor tüp bebekte emrio sayısını söyledi 1 yada 2 hangisini istersin dedi bn ne var ne yok doldur dedim gülüo...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sendeki sorun ney?

tüp bebekmi oldun cnm sen?nasıl zormu?
ben aıslama oldum tutmadı.sorunda yok

tüp bebekmi oldun cnm sen?nasıl zormu?
ben aıslama oldum tutmadı.sorunda yok

ben önce klomenle aşılama oldum sonra eşim çok gel git oluyor die tüp bebek istedi onu yaptırdım onda tutmadı sonra gnolofla iğneli aşılama oldum bunda gebelik gerçekleşti fakat düştü yani sana şunu söyleyim tüp bebekde kesin değil aşılamada tuttu tüpde tutmadı herşeyin hayırlısı rabbim iizin vercek doktor vesile olcak...bnde sadece adet düzensiliği var ilaçla oluyorum yoksa 3 5 ay yok...

anladım tatlım.tüp bebek için yaşım küçük diye üdşünüyorum.
eğer 30 yaşlarıma gelince olmazsa tüp bebek yaparım ben.
zamana bıraktım.senin yasın kac?

anladım tatlım.tüp bebek için yaşım küçük diye üdşünüyorum.
eğer 30 yaşlarıma gelince olmazsa tüp bebek yaparım ben.
zamana bıraktım.senin yasın kac?

yaşım 28 yani ne kadar erken olursa yumurta kaliteside o kadar iii diolarr aman ne biliyim deniyoruz işte ankardayken...biz memur olunca tain işimiz oluyor o yuzden bu fırsatı değerlendiriyoruz yoksa sıkıntı olcak çocuksuz kalcaz:)

anladım canım.maliyeti de suan için bizi aşıyor 3 milyar para dökdük bizde doktorlara hiç bişi cıkmadı
ama tık yok olmayınca olmuyor nasip bu işler inanıyorum.cagımızın sorunu bu cocuk olmamak sebepsiz !

1980 lerde başlıo sorun bizim kuşağımızda var kuzu bn çıkıyorum mesai bitiyor evden görüşürz öpüyorum geceniz güzel olsun:):):):

Gelmedinmii merak ettim ne yaptin

canım ya kusura bakma dahaa yeni gördüm mesajını.izmire tüp bebek için başvurduk adetin ikinci günü birsürü kan verdim tam on tüp.aşama aşama gidiliyor şimdilik pek bşrşey yok.adetin 21.günü çagırdılar.10 marta denk geliyor inşallah o zaman gideceğiz işte..hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…