bebek sevdası

hiç birşey yokkk dün fırında patates köfte pilav vardı buğune bişy yok yapasımda yok...başım ağrıyor eve gidince yatarım bizimkide yesin bişeyler:)

dün karnıyarık pilaw falanda vardı,babamları cagırmıstım.
bugün relax ım .sende kolay aparatif seyler yapıverirsin aksama

bn hiç iyi değilim buğun kasık ağrım falan varrr yumurtammı çatlıo noluyo anlamadım

o zmn ara eşini kocişkom azıcık karnım agrıyo 2 lahmacun kapagel de bisicik olmas.
bugün de o yapsın yemeklerii hep bizmi yapcaz be yaaa kös ayaklarını sende

slm kızlar ben geldim yoruldum yaaa canım bol bol dua ettirdim merak etme yer gök dua üstüne kurulu inşallah Rabbim kabul eder

insallah rabbim dualarımızı kabul eder cnm.neler yaptın bakalım yoruldun?

olsun calısmak en güzeli alsında ama ben bas edemedim o yüzden calısmıorum
titiz insanlar hem ev işini bırakıp işe gidemiyoruz.biraz rahat olsam da bende calıssam

aman yaaa bende yıllarca çalıştım eşime birgün rest çekip yeter çalışmak istemiyorum ben artık dedim hem ev hem iş üstesinden gelemiyordum yorgunluk dsen hiç bitmiyordu 4 ay olacak çıktım işten valla kafam çok rahat şimdi doya doya temizliğimide yapıyoum gezmemede gidiyorum istediğim her yemeğide yapıyorum çok şükür eşimde alıştı bu duruma çokta hoşnut oldu tabiii istediği yemekler yapılıyor şimdi çalışayımmı diyorum yok otur evinde diyorrr ilk zamanlar bende sıkılırım diyordum ama sağolsun komşularda yalnız bırakmadı ohhhhh mis valla tavsiye ederim

evet yaa yoruldum biraz belim çok ağrıyor sizlerden uzak olsun inşallah yeni geldim sayılır eve hemen biliyi açtım sizlere bi slm vereyim dedim sizler naptınız

bende sabahdan beri temizlik yaptım
az önce kayınvalidem cıktı kahve içtik
o gitti bende bakınıyorum :126::126:

bende 1 ay calıstım,evin işleri hep kaldı diye bıraktım.
takıntılıyım ben titizim,evin işleri kaldı diye calısmadım.
bas edemedim bende,ev hanımıyım

bende 1 ay calıstım,evin işleri hep kaldı diye bıraktım.
takıntılıyım ben titizim,evin işleri kaldı diye calısmadım.
bas edemedim bende,ev hanımıyım

valla aynı bende öyleyim canım ya inan işten gelirdim bir elim yemekteydi diğer taraftanda evle ilgilenirdim her pazar günüde dip bucak temizlik yapardım bu seferde hiç dinlenemiyordum çıktım kurtuldum valla evet maddi açıdan iyiy oluyordu şimdi biraz maddi sıkıntıya düştük ister istemez borç çok var çünkü ama Rabbime bilerce şükür yine aç değiliz rızkımızı veriyor hamdolsun birde bebişimz olsaydı iyiydiii

evet canım aynennn,çocuk için çok kredi çektik bizde.
kociş sen bana çalış boşver dedi.araba aldı bana bi de :122:
inşallah bu yaz biter borcumuz.insallah bebeklerimiz de olur

evet canım aynennn,çocuk için çok kredi çektik bizde.
kociş sen bana çalış boşver dedi.araba aldı bana bi de :122:
inşallah bu yaz biter borcumuz.insallah bebeklerimiz de olur

bebek tedavisi başlıoyyoooo ohoh yakın zamanda bnde katılcam sizee inş bii bebeğim olsunn.. geçen hamile kaldığımda dedim 3 5 aylık olsun doğum iznine ayrılırım riskli gebelik die bebe bile durmadı kaçtı gitti

ne tedavisi baslıo cnm.
tedavin hayırlı olsun ins.

iyiy canım tedavin hayırlı olsun dikkat et kendine sende ok yorulmamaya bak inşallah hayırlısıyla bebeğinde olur tabi hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…