bitmedi yemek faslınız huhularrr....
ya benim kociş geç geldi bugün birazcık anca girebildim ama siz nerelerdesiniz yaaa kimsecikler yok ortalıkta
Ben geldim kimse yoktu eee evde kocis var her dakka giremiyoz ama onlar bos birakmiyor:) siz ne yaptiniz varmi calisma
ya bu gece kimseyi bulamadım.kimse yok..
Yaptin kuzu yatms vakti gelior:)
olsun ya daha gece yeni başlıyor.....: evet gece yeni basliyor yaş kaç calisiyormusun...:)
Ben yatiyorum sohbetiniz bol olsun yarın işten katilirim opuyorum sizleri...ins bu ay hamiş oluruz...
Ben yatiyorum sohbetiniz bol olsun yarın işten katilirim opuyorum sizleri...ins bu ay hamiş oluruz...
slm şeker sabahın hayır olsun inşallah naptın nasılsın
çalışıyorum bi değişiklik yok sen ne yaptın miskin miskin çay keyfi yaparsınız şimdi
amaann yok yaa babamgildeyim bizim gelin kuran okutacak ona yardıma geldim yaaa
bizede dua etsin aradayorulcaksın buğun biraz o zaman sağlık olsunn dualar kabul yernini bulsunn...
amaann yok yaa babamgildeyim bizim gelin kuran okutacak ona yardıma geldim yaaa
sıcacık güneşli miss bir antalyadan selam olsun kızlarrr
hoşgeldin canım deniz güneş ve sen güzel bir üçlü olmuşsunuzdur :) ne yaptın bakalım...
evimi süpürdüm,sildim,camasırımı astım,balkonumu yıkadım
kahwaltımı ettim. miss hava enerjik birgünüm
sen neler yaptın bakalım tatlısımm
bn ne yaptım sabah kalktım üstümü giydim ve kapımı kapatıp işe çıktım eve gidince bekliyolar beni:)mesainin bitmesini bekliyorum...evde olmayı o kadar çok isterimki temizlik yapmayı deli gibi çok severim akşam eve gidince motor takmış gibi oluyorum
olsun calısmak en güzeli alsında ama ben bas edemedim o yüzden calısmıorum
titiz insanlar hem ev işini bırakıp işe gidemiyoruz.biraz rahat olsam da bende calıssam
yatak odasını toplayım evleri havalndıryorum bu bi taraftan üstümü giyiyorum haftada bir temzilikçi geliyor mecburum yoksa inan yetişemiyorum hafta sonlarıda bn yapıyorum eşimle aman zor be kı çalışmak kadın için önceden kadını çalıştırmayan erkeklere çok kızardım şimdi bn eşime kızıyorum bn istemiyorum çalışmak die ama bu seferde evde sıkılcam yıllardır çalışıyorum... çalışan insan daha tetik pratik oluyor herşeyin hızlısını düşünüyor bn iizinliyken yastıktan ayrılamıyorumm aman ne biliyimm:):)):):):)ne yemek yapcan fikir ver
dünden mercimek corbası var,göleviz var. Yeter bize cnm bugunlük.sen ne pişirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?