7 aylik bebege gece cizgi film mi izletecekmis tv karsisinda???
Rica ediyorum bakmasi icin birakmayin , sevmeye size gelsinler , siz gittiginizde de yanlarindan ayrilmayin
Pesss
Pofff valla daraliyorum ben boyle seyleri okudukca , hadi siz izin vermemissinizdir de eminim ki buna sesini cikarmayip izin veren anne doludur ulkeo ne ki benmi kv 2,5 aylık kızıma karpuz verelim demişti. Sıcakta hareretini alırmış, hem canı çekermiş biz yerken
Ay yoktur demek çok isterdim ama bende eminim vardır.Pofff valla daraliyorum ben boyle seyleri okudukca , hadi siz izin vermemissinizdir de eminim ki buna sesini cikarmayip izin veren anne doludur ulke
Daha tüm sayfaları okumadım.Şöyle eşimle aynı yerdeyiz benim dersim olunca o alacak onun dersi olunca ben ona göre derslerimizi ayarlayabiliriz
Oy kuzum. Çok tatlı maşallah+
Ben de her gün 7’de yatıracaktım çocuğu .
Görüldüğü gibi , koala ile oynuyoruz hala
(Çoğu zaman 7-8 arası uyuyor ama maalesef kurulu saat değil bazen şaşıyor )
Sevgili konu sahibi demek istediğim ; herşey öyle bizim ‘hayal’ ettiğimiz gibi olmuyor .
bende bizim kurallarımız var eşimle çizgi film falan yasak 6 aylık çocuk vs gibisinden dedim bu sırada eşim içerideydi bulunduğumuz yere gelince annesi dönüp eşüme ne dese iyi ''oğlum duydun mu karın çocuğu bize vermeyecekmiş sevdirmeyecekmiş'' dedi
Öyle yanınızda götürme ve bakma imkanınız varsa daha iyi tabi. Kayınvalideniz elbette çocukla zaman geçirmek isteyecektir ona da izin vermeli. Belki daha yumuşak dille yasak masak yerine bunların ne kadar zararlı olduğunu anlatarak, bu yüzden bunları istemediğinizi bunların sizi üzeceğini vs dile getirerek anlatabilirsiniz. Görümceniz de destekliyorsa sizi onlar da uyar diye ummuyorum. Ah keşke bizim istediğimiz gibi bir dünya olabilse, Kayınvalideniz olmasa başkaları tanıştıracak onu öyle istemediğiniz şeylerle, dayılar amcalar yeğenler, okula gidecek bu sefer diğer çocuklar vs vs... çok zor ama sizi takdir ediyorum.Arkadaşlar merhaba herkesin kendi ailesi ve eşünin ailesi ilk torunları olacağı zaman ne dedi, nasıl davrandı, ne aldı, bunları paylaşır mısınız? Konu şöyleki;
Biz eşimle ikimizde öğretmeniz ve bazı kararlar aldık işte abur cubur yasak tv tablet telefon bunlar yasak hep eğitici ve yararlı olan şeylerle büyütmeyi amaçlıyoruz. Benim 7 ay doğum iznim var, iznim bitince eşimin annesi kv '' bize bırakırsın ben zaten 12 ye kadar yatıyorum yatakta çizgi film izler oyalarım dedi...'' bende bizim kurallarımız var eşimle çizgi film falan yasak 6 aylık çocuk vs gibisinden dedim bu sırada eşim içerideydi bulunduğumuz yere gelince annesi dönüp eşüme ne dese iyi ''oğlum duydun mu karın çocuğu bize vermeyecekmiş sevdirmeyecekmiş'' dedi ben şokk sonra sağolsun görümcem onların çocuğu ne isterlerse siz uymak zorundasınız dedi. Konuyu uzatmadık. Ben çalışmaya başlayınca kv bırakmayacağım özel bir yerde kendime ait odam var ve bebeğüme bakım imkanım var o yüzden yanımda götürmeyi planlıyorum.
Sizin düşüncelerüniz ve tutumlarınızı öğrenebilir miyim? Siz ne yapardınız?
Valla kuzum bende buyuk konusmama taraftariyim ancak bazi seyler vardir ki insanin cizgileri net olmalidir+
Ben de her gün 7’de yatıracaktım çocuğu .
Görüldüğü gibi , koala ile oynuyoruz hala
(Çoğu zaman 7-8 arası uyuyor ama maalesef kurulu saat değil bazen şaşıyor )
Sevgili konu sahibi demek istediğim ; herşey öyle bizim ‘hayal’ ettiğimiz gibi olmuyor .
Hic düsünmeyin kendinizbakin yaninizda götürün kolay mi degil ama ne var imkanlar el verdikten sonra yerinizde olsam hic düşünmezdim.Şöyle eşimle aynı yerdeyiz benim dersim olunca o alacak onun dersi olunca ben ona göre derslerimizi ayarlayabiliriz
Özel yerde derken rehber öğretmen falan mısın. ? Ve devlette işen bu çok zor. Ben idareci olduğum halde yeğenimi götürdüm okula asla iş yapamadım. Yani bekle çalışmak çok zor ve kurumların kabul etmesi de öyle. Kaldı ki bebeğe de yazık ev ortamı olmayan hijyenik olmayan yerlerde bakım vs. Okul ortamı sürekli hastalık mikrobik. Bakıcı tut . Kamera koy . Ona zaten istediğin kuralları koyabilirsin. Zahit’ten imkan varsa güvenilir bakıcı bulabiliyorsan en güzeli o. Anneanne babanne elbette gözü gibi bakıyor ama günümüzde şımartmayı anne babanın dediğinin tersini yapmayı marifet sananlar var maalesef. Hele kayınvalide ise bir şey söyleyince alınma kırılma vs. Uğraş durArkadaşlar merhaba herkesin kendi ailesi ve eşünin ailesi ilk torunları olacağı zaman ne dedi, nasıl davrandı, ne aldı, bunları paylaşır mısınız? Konu şöyleki;
Biz eşimle ikimizde öğretmeniz ve bazı kararlar aldık işte abur cubur yasak tv tablet telefon bunlar yasak hep eğitici ve yararlı olan şeylerle büyütmeyi amaçlıyoruz. Benim 7 ay doğum iznim var, iznim bitince eşimin annesi kv '' bize bırakırsın ben zaten 12 ye kadar yatıyorum yatakta çizgi film izler oyalarım dedi...'' bende bizim kurallarımız var eşimle çizgi film falan yasak 6 aylık çocuk vs gibisinden dedim bu sırada eşim içerideydi bulunduğumuz yere gelince annesi dönüp eşüme ne dese iyi ''oğlum duydun mu karın çocuğu bize vermeyecekmiş sevdirmeyecekmiş'' dedi ben şokk sonra sağolsun görümcem onların çocuğu ne isterlerse siz uymak zorundasınız dedi. Konuyu uzatmadık. Ben çalışmaya başlayınca kv bırakmayacağım özel bir yerde kendime ait odam var ve bebeğüme bakım imkanım var o yüzden yanımda götürmeyi planlıyorum.
Sizin düşüncelerüniz ve tutumlarınızı öğrenebilir miyim? Siz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?