bebek sorunsalı?

Yasal izin + 6 ay ücretsiz izin kullansanız yetmez mi? Sonuçta yeni annelerin de pek çoğu keyfinden koştura koştura işe gitmiyor malesef. Yani bebeği ertelemek yerine çok da sıkıntı çekmemek adına böyle bir çözüm geldi benim aklıma.

Seneye bir şeyler değişecek olsa bekleyin derdim de 6 yıl gerçekten uzun bir süre. E dün de evlenmemişsiniz nihayetinde.

Duruma göre belki 2 sene sürmez iş hayatına dönmeniz, ona da şöyle bakmak lazım istediğimiz şey istediğimiz anda istediğimiz gibi olmuyor maalesef.

Kredi taksidinden sonra 700 TL kalıyor , ve siz bebek mi düşünüyorsunuz? BIrakın İstanbul'u köyde bile yetmez bu para..Karar sizin tabi ama zor, çalışıp bakıcı tutsanız ee ona da para verilecek...Bence siz bebek fikrini erteleyerek bir süre birikim yapın.

evin kredisini ödedikten sonra sadece 700 tl mi kalıyor
senın maaşın dahilmi buna senın maaşın ne kadar ,

birde cocuktan önce mumkun oldugu kadar birikim yapmaya çalışın
kardeşimle gelin öyle yaptılar ücretsiz izin aldı şimdi evde tontoşıyle ilgileniyor.

sende öyle yapmaya çalış inş hemen bebeiş olur çok yorulmazsınız.

yaa evet doğru söylüyorsunuz ama şimdiden çok vicdan yapıyorum,yaa ilerde pişman olursam diye.
ayrıca bende çalışan bir annenin çocuğuyum,inan eve gelince sıcak yemek ve anneyi görmek çok farklı oluyor.

Canım bir sürü annesi çalışan ama mutlu olan, annesi çalışmayan ama mutsuz olan insan da var. Önemli olan senin çocuğunla geçirdiğin kaliteli zaman. Maddi imkansızlıklardan gergin ve sinirli bir anne olursan ya? O zaman sıcak yemek falan hikaye olur emin ol.

yok bu sadece eşimin maaşından kalan.
bizde biriktirmeye çalışıyoruz,evlendiğimizden beri borç ödüyoruz,herşeyi ikimiz yaptık oyüzden çok da birikimimiz yok.

evet o da var,cevabın için teşekkür ederim.
böyle şeyler duymayı o kadar çok istiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…