geriye krediyi ödedikten sonra 700 tl kalıyor.Eşinizin maaşı ne kadar kredi tutarını maaşından düştükten sonra ne kadar kalıyor bunları paylaşabilir misiniz ?
Kalan parayla İstanbul gibi yerde geçinmek çok zor ben şöyle bir alternatif düşündüm çocuk fikrini bir yıl boyunca erteleyip elden geldiği kadar birikim yaparak tek maaşlı döneme hazırlanırsınız zaten hamilelikte son 2 aya girene kadar çalışmaya devam edersiniz çocuğunuza ilk 6 ay baktıktan sonra sizde çalışmaya devam edersiniz.Ama ilk 6 aydan sonra bakıcı sorunu çıkacak onada o zaman bakarsınız :)geriye krediyi ödedikten sonra 700 tl kalıyor.
yorumunuz için teşekkür ederim.Bakamazsınız, yapamazsınız. Hadi hamile kal, doğur, bitti değil olay.
Ummadık aksilik çıkabilir, hastalık çıkabilir, tek maaş ile ne siz geçinebilirsiniz ne çocuğa bakabilirsiniz. Bencillik olur çocuk yapmanız.
Ayrıca sorunsalı değil, sorunu.
benim konum için "sorunsal" daha uygun düşüyor.yorumunuz için teşekkür ederim.
tdk.gov.tr'den alıntı:
sorun:Araştırılıp öğrenilmesi, düşünülüp çözümlenmesi, bir sonuca bağlanması gereken durum, mesele, problem.
sorunsal:1-Çözümü belli olmayan . 2-Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.
6 yılı kaldıYa zaten şuan yapalım edelim deseniz de ha diyince olmuyorki bebek.
Krediniz kaç yıl var?
iki tarafta çalışıyorlar. büyük ihtimal bakıcı tutacağım.Anne veya kV gelip bebeğe bakmaz mi
Anlamını bildiğim için yazdım, sorunsal sıfat görevindedir.yorumunuz için teşekkür ederim.
tdk.gov.tr'den alıntı:
sorun:Araştırılıp öğrenilmesi, düşünülüp çözümlenmesi, bir sonuca bağlanması gereken durum, mesele, problem.
sorunsal:1-Çözümü belli olmayan . 2-Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.
kira ödemiyor kendi evinizde oturuyorsanız bence cocugu daha fazla ertelemeyin derim.6 yılı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?