nasıl bir bencillik bu yahu?
ben evlenince 2 ay kadar hap kullandım sonra hormonlarıma zarar vermek istemiyorum kondoma geçelim dedim eşim de tamam dedi
bu işler sadece onun istediği gibi olmuyo, yüz vermeyin bence bu kadar
ayrıca 29 yaşındasınız o kadar uzun süre hap kullanmak gerçekten ileride sorun yaratabilir
ben de 28 yaşımdayım bundan korktuğum için kısa kestim hapı
madem çocuktan bu kadar korkuyo kondom taksın hatta 2 kat taksın
çok kızdım yahu
girmeyin bu adamla siz ilişkiye.. yarın öbür gün yalvardığında da sen korunmadığın müddetçe olmaz bu iş diyin
Bazı olaylarda sarıyorum evet ama aklımda gerçekten büyük şüpheler var.
Kaldı ki ben bu yaşıma kadar annemin otoritesi yüzünden onunla anlaşamamış bir insanım. Hep derdim "annem gibi olmayacağım, aileme, eşime, çocuklarıma yaşam alanı sunacağım". Baştan beri de özel alanlarımız olsun, istemiyorsak söyleyebilelim ve anlayışla karşılayalım derdim. Buna göre davnrandığımı düşünüyorum. Düşünün ki 2 ayda sadece 1 film izledik. Yani o kadar baskıcı ne bileyim istediklerim olsun diye şımarmıyorum. Sadece asker arkadaşı gibi davranmasın istiyorum.
Hap konusunda çok bir sıkıntım yok, sırf laf olmasın diye alarm kurup saatini bile şaşırmadan alıyorum. Hani olur da bir gün bir kaza olursa o kadar eminim ki beni suçlayacağından. Neden hapla korundun bak böyle oldu keşke iğne olsaydın vs gibi bir cümle ile geleceğinden...
Şimdilik hiiiç düşünmüyorum
papağanlarınıda al git
Konu aça aça bi hal oldum bu sıra. Bütün gün evdeyim can sıkıntısından galiba:)
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Gidip bağlatsam mı ne yapsamoff bu sıra düşünecek çok vaktim var
Ben şundan korkuyorum, nişanlıyken konu açmışsın ve insanlar uyarmış. Bir şekil evlendin ve insanlar uyarıyor. Böyle devam edersen 50 yaşında hala aynı sorunlarla mücadele eden bir insan mı olacaksın? Ya da eşinin dediği gibi tatlı dille durum düzelir mi?
çocuk istemeyen bir erkek ile işim olmaz..insanlar çocuğu neden istemez onu hiç anlamam..
maddiyatmış özgürlükmüş hikaye...bildiğin ruhsuzluk sizinki..umarım sonra olmuyor diye ağlamazsınız.
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Bizimki tanımadığı bebek görünce sevmiyor. genelde bebeklere "sevimsiz, şunun ağzını kırasım geliyor, tiplere hareketlere bak" diyor. çoooook nadirdir bir çocuk sevdiğiErkekler bizim kadar ince ayarlı değil.
Kaba esprilerinin aslında bizim iç dünyamızdaki yerini bilseler bence tövbe ederler bu tür şeyler yapmaya.
Emin ol olursa sever sevmez mi? İnsan tanımadığı bebek görünce seviyor..
Ama hazır olmak lazım.
Benim kızım 4 yaşında ve ben 34 yaşındayım. Son yıl 2. Çocuk için milyon kez düşünüyoruz olmalı mı? diye..
bence siz değilde eşinizi kısırlaştırın.ne demek ağzına çorap tıkarım şakası bile feci.ayrıca çocuk istemiyorum diyip hiçbir şekilde korunmayan bir adamıda afedersin ama hadım etmek lazım hem sex yap yap hem çocuk isteme çocuk başka nasıl olur
onlar yüzünden evden kovuldum şimdi alır gidersem annem de sinir krizi geçiririr:26:
elimde papağanlarımla kaldım ortalarda
onlardanda ayrıl bayram ertesi.
bi arkadşaın falan varsa git onda kal
hepside arasın dursun kocanda dahil
kocanada cok gıcık oluyorum
özel gündeki kadınlar gibi. her an sinirli agresif kompleksliiiii
çocuk istememenin maddiyatla özgürlükle ilgisi yok. herkes istemek durumunda değil, istemesin de zaten. ortalık sanki hep sağlıklı yetişen çocuklarla kaynıyor. ama çocuk istememek başka şeydir olunca atarım satarım kaçarım demek başka şey. ben çocuk istemeyen ama olursa iyi bkabileceğimi düşünen bir insanım, eşim ise istemeyen ve olursa da ağzına çorap tıkacağını düşünen...
Bizimki tanımadığı bebek görünce sevmiyor. genelde bebeklere "sevimsiz, şunun ağzını kırasım geliyor, tiplere hareketlere bak" diyor. çoooook nadirdir bir çocuk sevdiği
ben de böyle düşünüyorum ama şimdilik buna tepki vermiyorum. buna da tepki verirsem elimde hiç bir şey kalmayacak
hep öyle hep...
düğün öncesi görümcem hep beni arardı, ben kardeşimle konuşamıyorum bağırıp çağırıyor sana anlatayım diye. hatta bir ara gelinliği ona mı giydirsek yeni gelin gibi kaprisli diye de düşündük
gitsem kk hatunları bile "bir Koalina vardı ne oldu" derler belki ama ne kocam deeer ne ailem
Bizimki tanımadığı bebek görünce sevmiyor. genelde bebeklere "sevimsiz, şunun ağzını kırasım geliyor, tiplere hareketlere bak" diyor. çoooook nadirdir bir çocuk sevdiği
ben de böyle düşünüyorum ama şimdilik buna tepki vermiyorum. buna da tepki verirsem elimde hiç bir şey kalmayacak
9 yıllık evliyim ,sizin 1 ayda yaşadıklarınızı 9 yılda yaşamadım ,ya sürekli sorunlusunuz ,yada evlilğinizdeki sorunları dışarı yansıtmayı seviyorsunuz
bakın size bir tavsiye ,hoşunuza gitmeyecek muhtemelen bence artık evliliğinizle ilgili çok büyük sıkıntınız olmadıkça konu açmayın ,nedeni ise burada farklı karakterde bir sürü insan var ve tavsiyelerde bulunuyorlar ve sizde az çok bunlardan etkileniyorsunuz ve bunu eve yansıtıp hayatınızın akışını değiştiriyorsunuz ,sağlıklı değil bu ,başka uğraşlar bulun biraz bence .evet evde kala kala can sıkıntısı yapmışsınız .
vallahi canım kızma ama bu adam hamile kalırsan(sanki tek başına yapmışsın gibi ) seni kapıya koyar gibime geliyor.çok psikopat düşünceler bunlar.
ben aslında hep "olmuyorsa biter" mesajı verdim. aslında kötü bir şey hani ne olursa olsun yanındayım sahip çıkarım demedim ona. çünkü bir süre sonra bana istemiyor gibi geldi. sorsan istiyor ama saçma bir tavır sergiliyor. hazır olmasa-istemese söylerdi diye düşünüyorum. ben asla baskı kurmadım çünkü...
bende sinirli bir insanım.
ve nişanlım bu konuda cok cekti garibim benden.
belki hala vardır bilemem
ama degiştim yada kendime ceki düzen verdim.
ilişkime bana ve karşımdakine fazla zarar veriyordu.
onu kaybetme korkusuda eklenince. otomatikmen düzelme oldu yani...
acaba kaybetme korkusu yokmu? seni:26:
yada acaba evliliğemi hazır degildi....:26:
Cnaım eğitimli bir insansın ama eşindeki şu tepkiler ne kadar bir şey. Yani o "bir şey" yerine ne yazsam bilemedim. Yani tamam kraliyet ailesinden gelir gibi konuşamaz kimse ama bebeklere ya da hayvanlara karşı kullanılan bu cümleler beni irrite ediyor. Ya benim eşim kedimize espri olarak kurbanda seni keselim mi dedi üzüldüm. Böyle olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?