Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

İlişkiye girmeme gibi bir seçeneğim olmuyor. Reddedip de üstelemediği olmadı. Daha fazla açmayayım bu konuyu
Onu kesinlkle reddediyor ve geri çekilmenin bir yöntem olduğunu zannediyor. Bu adama nasıl güvenip ona bırakayım bu işi?

Ben şundan korkuyorum, nişanlıyken konu açmışsın ve insanlar uyarmış. Bir şekil evlendin ve insanlar uyarıyor. Böyle devam edersen 50 yaşında hala aynı sorunlarla mücadele eden bir insan mı olacaksın? Ya da eşinin dediği gibi tatlı dille durum düzelir mi?

Daha 1 yil olmamis evleneli anlasmissiniz da bastan. Boyle sakalar sinir bozabilir kesinlikle. Bizde cok dikkat ettik ve konusup anlasip karar verdik oyle biraktik korunmayi. Eger cocuk bende istemiyorum diyosaniz hap kullanmak hatta hic sasmadan kullanmak zorundasiniz. Yani bu saka degil duzensiz kullanayim kismet diyebiliyorsaniz olursa da hayirlisi demis olmalisiniz ikinizde.

çocuk istemeyen bir erkek ile işim olmaz..insanlar çocuğu neden istemez onu hiç anlamam..
maddiyatmış özgürlükmüş hikaye...bildiğin ruhsuzluk sizinki..umarım sonra olmuyor diye ağlamazsınız.

Ah o tatlı dili büyük sabırla gösterebilsem anlayacağım da...Sonuna kadar yapamıyorum işte. Bir olayın bütününde tatlı dil gösterip sonucuna bakmam lazım ama karşımda adam bana parmak sallayıp yahut hakaret edince, banane tarzı sinirlerle gelince ben de sinirleniyorum sakin kalamıyorum
50 yaşında böyle olmayacağımı biliyorum daha doğrusu bu adam böyle devam ederse yıllarımı vermeyeceğimi. tek sorunum daha yeniyiz ben alışamadım haliyle acaba zamanla oturur mu? yoksa daha bir sinemaya dahi gitmeden , başbaşa tatil yapamadan bitmeli mi

Son düzenleme:
çocuk istemeyen bir erkek ile işim olmaz..insanlar çocuğu neden istemez onu hiç anlamam..
maddiyatmış özgürlükmüş hikaye...bildiğin ruhsuzluk sizinki..umarım sonra olmuyor diye ağlamazsınız.

çocuk istememenin maddiyatla özgürlükle ilgisi yok. herkes istemek durumunda değil, istemesin de zaten. ortalık sanki hep sağlıklı yetişen çocuklarla kaynıyor. ama çocuk istememek başka şeydir olunca atarım satarım kaçarım demek başka şey. ben çocuk istemeyen ama olursa iyi bkabileceğimi düşünen bir insanım, eşim ise istemeyen ve olursa da ağzına çorap tıkacağını düşünen...

Erkekler bizim kadar ince ayarlı değil.
Kaba esprilerinin aslında bizim iç dünyamızdaki yerini bilseler bence tövbe ederler bu tür şeyler yapmaya.
Emin ol olursa sever sevmez mi? İnsan tanımadığı bebek görünce seviyor..
Ama hazır olmak lazım.
Benim kızım 4 yaşında ve ben 34 yaşındayım. Son yıl 2. Çocuk için milyon kez düşünüyoruz “olmalı mı?” diye..

bence siz değilde eşinizi kısırlaştırın.ne demek ağzına çorap tıkarım şakası bile feci .ayrıca çocuk istemiyorum diyip hiçbir şekilde korunmayan bir adamıda afedersin ama hadım etmek lazım hem sex yap yap hem çocuk isteme çocuk başka nasıl olur

Son düzenleme:
Bizimki tanımadığı bebek görünce sevmiyor. genelde bebeklere "sevimsiz, şunun ağzını kırasım geliyor, tiplere hareketlere bak" diyor. çoooook nadirdir bir çocuk sevdiği

ben de böyle düşünüyorum ama şimdilik buna tepki vermiyorum. buna da tepki verirsem elimde hiç bir şey kalmayacak

onlar yüzünden evden kovuldum şimdi alır gidersem annem de sinir krizi geçiririr:26:
elimde papağanlarımla kaldım ortalarda

onlardanda ayrıl bayram ertesi.
bi arkadşaın falan varsa git onda kal
hepside arasın dursun kocanda dahil

kocanada cok gıcık oluyorum
özel gündeki kadınlar gibi. her an sinirli agresif kompleksliiiii

onlardanda ayrıl bayram ertesi.
bi arkadşaın falan varsa git onda kal
hepside arasın dursun kocanda dahil

kocanada cok gıcık oluyorum
özel gündeki kadınlar gibi. her an sinirli agresif kompleksliiiii

hep öyle hep...
düğün öncesi görümcem hep beni arardı, ben kardeşimle konuşamıyorum bağırıp çağırıyor sana anlatayım diye. hatta bir ara gelinliği ona mı giydirsek yeni gelin gibi kaprisli diye de düşündük

gitsem kk hatunları bile "bir Koalina vardı ne oldu" derler belki ama ne kocam deeer ne ailem

hayata sizin gibi bakan bir çift tanıdım..12 senelik evliliklerinde 7 sene istemiyoruz dediler..
3 sene olsun diye çabaladılar şimdi de bu kadar geç evlat sahibi oldukları için birbirlerine kızıyorlar..
hayat işte kimileri varını yoğunu evladı olsun diye doktorlara yatırır yıllarca bekler kimileri imkan varken istemez..
şahsen şaşırdım..bir erkek baba olamam diyorsa ondan sorumluluk beklememeli..neyse mutluysanız kime ne tabi.

vallahi canım kızma ama bu adam hamile kalırsan (sanki tek başına yapmışsın gibi ) seni kapıya koyar gibime geliyor.çok psikopat düşünceler bunlar.

bende sinirli bir insanım.
ve nişanlım bu konuda cok cekti garibim benden.
belki hala vardır bilemem
ama degiştim yada kendime ceki düzen verdim.
ilişkime bana ve karşımdakine fazla zarar veriyordu.
onu kaybetme korkusuda eklenince. otomatikmen düzelme oldu yani...
acaba kaybetme korkusu yokmu? seni:26:
yada acaba evliliğemi hazır degildi....:26:

Canım eğitimli bir insansın ama eşindeki şu tepkiler ne kadar bir şey. Yani o "bir şey" yerine ne yazsam bilemedim. Yani tamam kraliyet ailesinden gelir gibi konuşamaz kimse ama bebeklere ya da hayvanlara karşı kullanılan bu cümleler beni irrite ediyor. Ya benim eşim kedimize espri olarak kurbanda seni keselim mi dedi üzüldüm. Böyle olmaz ki.

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallahi canım kızma ama bu adam hamile kalırsan (sanki tek başına yapmışsın gibi ) seni kapıya koyar gibime geliyor.çok psikopat düşünceler bunlar.

beni kapıya koymaz da kendisi evden kaçar gibi geliyor bana da:)
böyle diyen adam ertesi gün de kızımız olurs adını Yağmur koyalım diyebiliyor ama tabi bu çok sonraki endişelerim olacak şimdi bir de bu adam iyi baba olamaz diye karalar bağlamayayım. sadece aklımn bir köşesinde

kuzum valla ne dıyım bılemedım ama az cok anlatımlarından esını bılıyoruz cocuk yapıcaksan cok ıyı dusun derım sonucda henuz kendı sorunlarınızı halledemedınız tup baglatma meselesıne gelınce sakın oyle bırsey yapma bence cok sakıncalı zaten korunuyorsunuz gerek yok bence :26:

ben aslında hep "olmuyorsa biter" mesajı verdim. aslında kötü bir şey hani ne olursa olsun yanındayım sahip çıkarım demedim ona. çünkü bir süre sonra bana istemiyor gibi geldi. sorsan istiyor ama saçma bir tavır sergiliyor. hazır olmasa-istemese söylerdi diye düşünüyorum. ben asla baskı kurmadım çünkü...

işte diyorum ya sevgisiz, merhametsiz gibi. doğal olarak bana "eve gelmem" cümlesi de çok rahatsız edici geldi. Adamın düşüncelerini bildiğim için. Yoksa herhangi bir şaka olsa insan neden düşünsün...sadece çocuklara da değil insanlara karşı da inanılmaz tepkili. tamam ben de kızıyorum bazı şeylere ama o kadar da değil. bana bir silah verecekler şu adamı öldürmem süründürürüm, bunu var ya arabanın arkasına bağlayıp sürükleyeceksin vs gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…