Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

Senin daha dolduracak coook çilen var bu kocanla...

Ay kusura bakmayin ama

Ayi , yavrusunu hirpalayarak severmis sozu aklima geldi nedense.

Son düzenleme:
Daha 1 aylik evlisiniz bence oturup bebek hakkinda saka yapacaginiza birbirnize iliskinize odaklanin daha cicim aylarinda ayri yatmaya dusunuyorsaniz cocugunuz filan olsa sizi kapiya filan koyar bu adam.

benim eşimde başta böyleydi...
sonra istemeye başladı olmadı 2 yıl boyunca...
oturup ağlardı neden olmuyo diye..
en son tüp bebek yaptıkta oğlumuz oldu..
şimdi 6 aylık oğlum ve o başta çocuk istemeyen adam kölesi oldu hem oğlumun hem benim...
ekmek almaya bile yanında götürüyo oğlunu..

Farkindalik ne kadar gerekli... cok yazik boyle bir adamla evlisin. Aglayinca cocugun agzina corap tikamayi dusunecek bir baba ... srnse hala gidip baglatsam mi deyip agzi gozu oynayan karakter koyma derdindesin. EVLI ciftler er yada gec cocuk yapar veya ister. Kazayla olsa nolur evlisiniz sonucta. Keske bu dusunde tarziyla hic evlenmeseymisdiniz. Size uzuldum .

Korunmanız olmayacagı anlamına gelmediği gibi, korunmadığınız da da olacağı kesin değil.Bize doktor 1 yıl deneyin olmazsa tedavi dedi. Çok umutsuz konuşunca bende sallamadım.Hap kullanırken hamile kaldımTabi doğum kontrol hapını kist için kullanıyordum o ayrı...
Eşimin tepkisine gelince hüngür hüngür ağladı bebek haberini alınca. SOnra ilk kalp atışını duyduğunda,ilk hareketlerini gördüğünde, cinsiyetini öğrendiğimizde.... Şimdi ben bu adamın ağzına çorap mı tıkayım, zır zır ağlıyor

Son düzenleme:
ben korkarım böyle insanlardan.Hayvana kötü davranabilen,anında değişebilen,bebek fikrine bu kadar ser tepki gösterebilen.Merhamet duygusundan noksan biraz galibi ve de bencil.Dikkat edin kendinize

Son düzenleme:
Siz sakın çocuk falan yapmayın bu adama sakın..
Hatta bitirin bence bu evliliği biraz önce...
Geleceği bir düşünsenize anlattığınız adamla..
Önünüzü görebildiniz mi??

Kuzum takma,her erkek hemen baba olmali diye bisey yok,
Fakat olursada nasil olur ihtimalinide düsünmeli esin.
Belkide kadinsin korunuyoruz dikkat et hamile kalma diye bir düsünceye mi sahip?

sabah sabah bismillah dedim ne oluyoruz ağlayan bebeğin ağzına çorap tıkamak mı nesiniz siz şaka mısınız bence sizin gibilerin hiç evlenmemesi lazım. ne yani bu kadar istemiyorsunuz oldu diyelim ne olacak büyük ihtimal aldıracaksınız yani ölüme mahkum olacak

bende bunları demek istiyordum. bu adamdan çok çekceğin var demişler mesela. sende bu fikre yoğunlaşabilirsin. başka şeylerle uğraş. kendi kendine hergün 1 filme izle. yabancı dizileri internetten izle. kitap oku. farklı şeylerle kafanı yok.

Zaten 8 buçuktan akşam 8e kadar neredeyse 12 saat boyunca kendimi oyalıyorum bunlarla. Ama eve gelinc de 2 saat muhabbet edemiyorsam neden evlendim ben? Ayrı eve çıksam hiç evlenmesem daha iyi değil miydi? En azından huzurum yerinde olurdu.
Aynı evde 2 yabancı olunca insn pek başka bir şey düşünemiyor sonuçta buna göre ben şehir değiştireceğim ve daha atamalar açılmamışken karar vermek istiyorum. Değer mi?

Ben bunları demek istemedimki. bunlar tabiki hakkınız sizin. madem öyle olacaktı neden evlendiniz haklısın. ben kafanı farklı şeylerle yormanı tavsiye ettim.
2014 lisans 1.atamadanmı bahsediyosun sanırım. hakkında hayırlısı.

Hayır özür grubu atamalarından. Yani sürekli gelecrğimin endişesindeyim. Daha çok erken belki zamana ihtiyacımız var ama hazır yol yakınken de dönsem mi demiyor değilim... özür grubundan istemezsem geri memleketime gideceğim, istersem burada nasıl bir süreç yaşarım bu adam düzelir mi emin değilim. Acaba daha büyük problemlerle bitik bir hale mi gelirim burada yalnız ve kimsesizim sonuçta.
Kafam farkl şeylere yorsam ileride "zamanında biliyordum keşke uzatmasaydım" der miyim...

Bencede cok dogru katiliyorum

Koalina sen ve eşin kaç yaşındasın?

Hem vuruyor hem hakaret ediyor. "Kes sesini g.zrkalı" falan gibi. Çocuklara yaklaşımı hoş diil

Zaten düşünmüyormuşsunuz siz de ama ben yinede söylemek istiyorum..

Bu adamdan baba olmaz!!!!

Çocuk hiç yapmayın siz bence hiççç!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…