Garip olan aslında normalde çok sevmesi. Bayağı özenir, en kaliteli yemleri alır sever okşar. O kadar sevdiği şeye bile bir anda hakaret edebiliyor. Yahut atıyorum tvnin üzerine konsa üzerine bir şey fırlatabiliyor. Ötse alıp çeneni kopartrım diye bağırıyor üzerlerine su sıkıyor falan. Haliyle kavga ediyoruz. Hayvanın fıtratı bu ötecek tabi yani...
Hem seviyor hem kötü davranıyor anlamadım gitti...
Konu aça aça bi hal oldum bu sıra. Bütün gün evdeyim can sıkıntısından galiba:)
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Gidip bağlatsam mı ne yapsamoff bu sıra düşünecek çok vaktim var
cok yersiz bi tepki vermiş...
eve geldimi peki
9 yıllık evliyim ,sizin 1 ayda yaşadıklarınızı 9 yılda yaşamadım ,ya sürekli sorunlusunuz ,yada evlilğinizdeki sorunları dışarı yansıtmayı seviyorsunuz
bakın size bir tavsiye ,hoşunuza gitmeyecek muhtemelen bence artık evliliğinizle ilgili çok büyük sıkıntınız olmadıkça konu açmayın ,nedeni ise burada farklı karakterde bir sürü insan var ve tavsiyelerde bulunuyorlar ve sizde az çok bunlardan etkileniyorsunuz ve bunu eve yansıtıp hayatınızın akışını değiştiriyorsunuz ,sağlıklı değil bu ,başka uğraşlar bulun biraz bence .evet evde kala kala can sıkıntısı yapmışsınız .
bende bunları demek istiyordum. bu adamdan çok çekceğin var demişler mesela. sende bu fikre yoğunlaşabilirsin. başka şeylerle uğraş. kendi kendine hergün 1 filme izle. yabancı dizileri internetten izle. kitap oku. farklı şeylerle kafanı yok.
Zaten 8 buçuktan akşam 8e kadar neredeyse 12 saat boyunca kendimi oyalıyorum bunlarla. Ama eve gelinc de 2 saat muhabbet edemiyorsam neden evlendim ben? Ayrı eve çıksam hiç evlenmesem daha iyi değil miydi? En azından huzurum yerinde olurdu.
Aynı evde 2 yabancı olunca insn pek başka bir şey düşünemiyor sonuçta buna göre ben şehir değiştireceğim ve daha atamalar açılmamışken karar vermek istiyorum. Değer mi?
Ben bunları demek istemedimki. bunlar tabiki hakkınız sizin. madem öyle olacaktı neden evlendiniz haklısın. ben kafanı farklı şeylerle yormanı tavsiye ettim.
2014 lisans 1.atamadanmı bahsediyosun sanırım. hakkında hayırlısı.
Bencede cok dogru katiliyorum9 yıllık evliyim ,sizin 1 ayda yaşadıklarınızı 9 yılda yaşamadım ,ya sürekli sorunlusunuz ,yada evlilğinizdeki sorunları dışarı yansıtmayı seviyorsunuz
bakın size bir tavsiye ,hoşunuza gitmeyecek muhtemelen bence artık evliliğinizle ilgili çok büyük sıkıntınız olmadıkça konu açmayın ,nedeni ise burada farklı karakterde bir sürü insan var ve tavsiyelerde bulunuyorlar ve sizde az çok bunlardan etkileniyorsunuz ve bunu eve yansıtıp hayatınızın akışını değiştiriyorsunuz ,sağlıklı değil bu ,başka uğraşlar bulun biraz bence .evet evde kala kala can sıkıntısı yapmışsınız .
Konu aça aça bi hal oldum bu sıra. Bütün gün evdeyim can sıkıntısından galiba:)
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Gidip bağlatsam mı ne yapsamoff bu sıra düşünecek çok vaktim var
Koalina sen ve eşin kaç yaşındasın?
çocuk istememesi sorun değil ki ben de hiç istemiyorum zaten sorun böyle bir şey olması durumunda vereceği tepkiler. o kadar katı ki resmen beni yalnız bırakacağının sinyallerini veriyor. hatta askerliğini yapmadı, sen hamile kalırsan direk askere giderim o arada geçir hamileliğini diyor.
büttün arkadaşlarım spirale, hapa ve hatta prezervatife rağmen hamile kalmışlar söylediklerine göre. umuyorum ki bulmaz
Hem vuruyor hem hakaret ediyor. "Kes sesini g.zrkalı" falan gibi. Çocuklara yaklaşımı hoş diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?