- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Hayır özür grubu atamalarından. Yani sürekli gelecrğimin endişesindeyim. Daha çok erken belki zamana ihtiyacımız var ama hazır yol yakınken de dönsem mi demiyor değilim... özür grubundan istemezsem geri memleketime gideceğim, istersem burada nasıl bir süreç yaşarım bu adam düzelir mi emin değilim. Acaba daha büyük problemlerle bitik bir hale mi gelirim burada yalnız ve kimsesizim sonuçta.
Kafam farkl şeylere yorsam ileride "zamanında biliyordum keşke uzatmasaydım" der miyim...
29 ikimiz de...
Zaten düşünmüyormuşsunuz siz de ama ben yinede söylemek istiyorum..
Bu adamdan baba olmaz!!!!
Çocuk hiç yapmayın siz bence hiççç!!!!
Evet tabi eminim olsa fikri değişir. Şuan ayrı yatıyoruz bütün gecemi mahvetti sağolsun
Onub tayin istemesi mümkün değil özelde çalışıyor ve bulup bulabileceği en iyiiş şu an. Asker dönüşü tekrar işe almazlarsa ancak düşünebiliriz başka şehriBence ikiniz de ailelere uzakta bir yere tayin isteyin. Basbasa olacaksiniz. Eşin duzelir sana baglanir diye dusunuyorum. Genelde oyle oluyor.
Ben anne olmak istemiyorum aslında çocuk hiç düşünmüyorum şimdilik. Zaten bizim bir şeyleri oturtmamız en az 2-3 yıl sürer bu süreçte sorunlar üzerine çocuk dünyaya getirmek doğru değil. Ama diyorum ya olursa? Onda da yalnız kalacağım belli ki ailem yanımda olmadığı gibi eşim de olmayacak...Özel olmaz ise 4-5 yıl çocuk istememek için çok değil mi? neden 35 yaşında anne olmak istiyorsun?
Ben de öyle düşünüyorum şu an bir planım yok ama istemeden olursa da en iyi şekillerde bakmak isterim haliyle. Ama onda o istek dahi yok. Her konu bi beni yalnız bırakma kendi keyfine bakma durumu söz konusu...
Bu ayri uyuma konusu nedense evliligin ilk gunlerindeki tartismalarin vazgecilmezi gibi birsey :) bence yatagi ayiran kim sizmissiniz gibi geldi bana yazilarinizdan anladigim kadariyla siz dominant bir karaktersiniz hersey sizin etrafinda donsun (esin icin diyorum) istiyormussunuz gibi evliligin ilk gunlerinin ennn buyuk hatalarindan biri baskin olup karsindakinin biran da degismesini beklemek bence daha ilimli olun onun nasil davranmasini istiyorsaniz once siz ona oyle davranin. Sorun kendiliginden duzelir hal boyle olunca nacizane benm dusuncem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kocanın bebek konusundaki düşüncesini bildiğin halde,neden onu hassasiyetinden vurmaya çalıştın.Yanlışlıkla hamile kalsan bile,gider testini alır emin olur,bunu uygun bir dille yüzyüze anlatırsın.Adama şok yaşatmakla eline ne geçti.Bak bomba senin elinde patladı.Konu aça aça bi hal oldum bu sıra. Bütün gün evdeyim can sıkıntısından galiba:)
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Gidip bağlatsam mı ne yapsamoff bu sıra düşünecek çok vaktim var
Biz bu konudan kavga etmedik ki. Sadece çalıştığı yer dolayısı ile test al dedim.orada bulunuyor testler. Mesele onun sert tepki vermesi. O zaman bu kadar istemiyorsa kendisi korunsun bir zahmet her şeyi ben düşünmek zorunda mıyım? Kadın korunsun ama olur da hamile kalırsa tüm suç ona atılsın bir de zaten yalnızken iyice yalnızlaşsın ne güzel işmiş keşke erkek olsaydım.Kocanın bebek konusundaki düşüncesini bildiğin halde,neden onu hassasiyetinden vurmaya çalıştın.Yanlışlıkla hamile kalsan bile,gider testini alır emin olur,bunu uygun bir dille yüzyüze anlatırsın.Adama şok yaşatmakla eline ne geçti.Bak bomba senin elinde patladı.
Ben bunu konuştum en son bana dediği "bu bahaneye sığınma". Yalnızım, başka şehirden geldim, berbaer vakit geçirmek istiyorum annenler gelmeden dediğimde "bi senin mi hayatın değişti benim de değişti sen bana anlayış göster" diyor.Askere gidecek eşiniz bir de.
Bu atama işinde ben olsam çok muallakta kalırdım.
Bunu ona çıtlatabilirsiniz, ne kadar yalnız olduğunuzu ve tayin istemenizin onunla geçirdiğiniz kaliteli zamana bağlı olduğunu biraz anlatabilirsiniz.
Tutuşuyorsa sizindir, tutuşmuyorsa zaten hiç sizin olmamıştır diyesim geldi.
Şaka bir yana gerçekten anlayıp tutuşmuyorsa çok üzücü.
Hayır ilk yalnz yatan kendisiydi ben de bu geleneği devam ettirdim. Daha doğrusu yalnız yatma amacıyla değil kendisi bağırıp çağırıp ellerime vurduğu için başka odaya gittim oturdum. Gelip özür dilemeyince de öyle kaldım.
Ben karşımdakinin değişmemesini bekliyordum aslında değişmesini değil. Ay canım cicim ne güzel sarılarak uyuruz beraber film izleriz beraber şunu yaparız vaatlerinin hepsinin yalan olduğunu gördüm. Bu konuda dominant değilim zaten ekstrem şeyler bklemiyorum.
Burada bir dönem sen kendin ortam hazırla istedikleriniçin kendin söyle ondan bekleme dendi. Dün aynen öyle yaptım ama adam benle oturup bir şeyle izlemek yerine bilgisayarı v saatler süren telefon konuşmalarını tercih etti.
sen bunlarin hepsini yaparak ilimli yaklasiyorsun ama karsindaki bunu ofke nobetlerinden snra bile fark etmiyorsa gercekten isiniz zor!!! Onceki konulariniza baktim da en kotu aile yine kocadan daha hayirli yagmurdan kacarken doluya tutulma olmus sizin evliliginiz Allah kolaylik versin, hayirla neticelendirsin ins.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz bu konudan kavga etmedik ki. Sadece çalıştığı yer dolayısı ile test al dedim.orada bulunuyor testler. Mesele onun sert tepki vermesi. O zaman bu kadar istemiyorsa kendisi korunsun bir zahmet her şeyi ben düşünmek zorunda mıyım? Kadın korunsun ama olur da hamile kalırsa tüm suç ona atılsın bir de zaten yalnızken iyice yalnızlaşsın ne güzel işmiş keşke erkek olsaydım.
Ben bunu konuştum en son bana dediği "bu bahaneye sığınma". Yalnızım, başka şehirden geldim, berbaer vakit geçirmek istiyorum annenler gelmeden dediğimde "bi senin mi hayatın değişti benim de değişti sen bana anlayış göster" diyor.
Evet geldi...ama bambaşka bir konudan kavga edip ayrı uyuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?