- Konu Sahibi sekerdelisi
-
bekonun ısıtıcısını aldım bir hevesle çok ucuz ama para kaybı sakın alma.ben cezvede daha çabuk ısıtıyorum bi saat bekle bekle çocuk çatlıyor.çok önceden koyman lazım çok gereksizmiş.sadece bir kere denedim kutusuyla duruyor.istersen satayım diycem ama valla çok kullanışsız ayıp olmasın :))
steril etme konusunda bulaşık makinesi kullanıyorum.makineye atıyorum çıkınca kaynar uda bi dakka bekletiyorum mis gibi oluyor.valla o da bana gereksiz geliyor...
telsiz bende kraft var.hem küçük hem diğerlerinden ekonomik hem de müthiş memnunum.weevell diye bir marka var genelde herkes ondan memnun bana pahalı geldi.chicco cızırtı yapıyor.kraft hem daha küçük cebe sığıyor hem çok hasssas hem de uygun kesinlikle tavsiye ederim...
Ürünlere baktım arzumun sterilizatör özellikli olan makinası güzel gibi. Hem fiyatı yaptığı işlere göre çok çok uygun bence. Birçok özellik bir arada olan makinelere pek güvenemiyorum nedense ama...
chicconun telsızı var bende, ama cok cızırtı yapıyor, olup olmdık yerde sebeke hatası verıyor, ki evimiz sadece 100m2, hıc memnun degılım. arkadasım bızımkının yarı parasına kraft aldı ve cook memnunlar. bendede bekonun bıberon ısıtıcısı var, cok gec ısıtıyor,neredeyse hıc kullanamadık. bırde hazır mama vermedıgım ıcın gerek de duymadım acıkcası ama gereklı oldugunda cıdden catladı cocugum beklemekten, onun ıcın cezve kullananlardanım. sterılızasyon olayında ise bulasık makınesınde yıkıyorum. corbalarıda cezvede gunluk pişirip blendırdan gecırıyordum, robota hıc ıhtıyac duymadım.
chicconun telsızı var bende, ama cok cızırtı yapıyor, olup olmdık yerde sebeke hatası verıyor, ki evimiz sadece 100m2, hıc memnun degılım. arkadasım bızımkının yarı parasına kraft aldı ve cook memnunlar. bendede bekonun bıberon ısıtıcısı var, cok gec ısıtıyor,neredeyse hıc kullanamadık. bırde hazır mama vermedıgım ıcın gerek de duymadım acıkcası ama gereklı oldugunda cıdden catladı cocugum beklemekten, onun ıcın cezve kullananlardanım. sterılızasyon olayında ise bulasık makınesınde yıkıyorum. corbalarıda cezvede gunluk pişirip blendırdan gecırıyordum, robota hıc ıhtıyac duymadım.
Canım cam biberonlar makinede yıkanabilir sadece plastik ve polikarbonlar yıkanmaz. Zaten steril olabilmesi için sıcaklığın 100 dereceyi geçmesi lazım makine en fazla 75 derecede yıkar. Makine sadece tahriş ederek sıcak sıyla yıkıyor steril etmiyor
Karar verdin mi canım alacağın ürünlere? (Özel mesajı çok merak etim atsanabuldum seni burda.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?