Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek telsizi, sterilizatör ve biberon ısıtıcısı

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
683
Konya
Mrb arkadaslar konuyu açmak için en uygun burayı buldum. Oğlum için bebek telsizi almak istiyorum kullanıp memnunum dediğiniz bi marka var mı? Bilmediğim bişey almak istemiyorum
İkinci olarak sterilizatör ve ısıtıcı almak istiyorum. Hem sterilize edecek hem ısıtacak hem de çok pahalı olmayan memnun kaldıgınız bi ürün tavsiye edebilir misiniz?
Arzumun iki ürünü var 1. Sterilizatör ve ısıtıcısı 2. Bebe multi robot. Multi robot bana çok cazip geldi kullanan var mı? Link eklemeye çalışacagım

Son düzenleme:
cnm ben bıberon ısıtıcısndan aldım gecenlerde hem kendıme hemde yenı dogum yapmıs ark o bebegıne kullanmıs cokda memnun kalmıs ben henuz bebegım dogmadıgı ıcın kullanmadım ama o kullanırken gordum uygun ve guzel bı urun tavsıye ederım.

ben de merak ediyorum telsiz düşünmüyorum ama sterilazör ve ısıtıcıya karar veremedim. almalı mı, gerekli mi acaba? gereksiz bir şey almak istemiyorum...

sterilizatör ve ısıtıcıya ek gıdaya ve mamaya baslayınca çok ihtiyaç duydum. Bebek telsizi ise evde iş yaparken ve gezmelerde çok ihtiyaç

bekonun ısıtıcısını aldım bir hevesle çok ucuz ama para kaybı sakın alma.ben cezvede daha çabuk ısıtıyorum bi saat bekle bekle çocuk çatlıyor.çok önceden koyman lazım çok gereksizmiş.sadece bir kere denedim kutusuyla duruyor.istersen satayım diycem ama valla çok kullanışsız ayıp olmasın :))
steril etme konusunda bulaşık makinesi kullanıyorum.makineye atıyorum çıkınca kaynar uda bi dakka bekletiyorum mis gibi oluyor.valla o da bana gereksiz geliyor...
telsiz bende kraft var.hem küçük hem diğerlerinden ekonomik hem de müthiş memnunum.weevell diye bir marka var genelde herkes ondan memnun bana pahalı geldi.chicco cızırtı yapıyor.kraft hem daha küçük cebe sığıyor hem çok hasssas hem de uygun kesinlikle tavsiye ederim...

yorum için sağol canım bekonun geç ısıttıgını duymustum. benim için ısıtıcı değil de sterilizatör ve robot daha iyi olacak sanırım çorba yapmak için

chicconun telsızı var bende, ama cok cızırtı yapıyor, olup olmdık yerde sebeke hatası verıyor, ki evimiz sadece 100m2, hıc memnun degılım. arkadasım bızımkının yarı parasına kraft aldı ve cook memnunlar. bendede bekonun bıberon ısıtıcısı var, cok gec ısıtıyor,neredeyse hıc kullanamadık. bırde hazır mama vermedıgım ıcın gerek de duymadım acıkcası ama gereklı oldugunda cıdden catladı cocugum beklemekten, onun ıcın cezve kullananlardanım. sterılızasyon olayında ise bulasık makınesınde yıkıyorum. corbalarıda cezvede gunluk pişirip blendırdan gecırıyordum, robota hıc ıhtıyac duymadım.

Arzum sterilizatör ve ısıtıcı:ARZUM
Arzum multi robot:ARZUM
Ürünlere baktım arzumun sterilizatör özellikli olan makinası güzel gibi. Hem fiyatı yaptığı işlere göre çok çok uygun bence. Birçok özellik bir arada olan makinelere pek güvenemiyorum nedense ama...
Kullananlardan yorum alsak...

Bulaşık makinesinde yıkıyorsan parlatıcı kullanmamalısın.

Canım cam biberonlar makinede yıkanabilir sadece plastik ve polikarbonlar yıkanmaz. Zaten steril olabilmesi için sıcaklığın 100 dereceyi geçmesi lazım makine en fazla 75 derecede yıkar. Makine sadece tahriş ederek sıcak sıyla yıkıyor steril etmiyor

dogru söylüyorsun canım ya aslında bızde durum şu, benım kızım biberon falan almadı. hep kaşıkla ıctı suyu, sımdıde bardak kullanıyoruz, emzık de almadı. benim kastım aslında kızmın kullandıgı kasık, tabak veya bardaklardı, onlarda makınede yıkanıyor zaten. sterıl olayında haklısın bende kızım kucukken dişliklerini cıngıraklarını falan tencerede kaynatırdım, ama hareketlendıkten sonra zaten herseyı agzına alıyor, kontrol edemıyorsun.artık takmıyorum onun ıcın.kullananlara saygım var ama bana genede gereksız gelıyor sterılızasyon aletı.

Karar verdin mi canım alacağın ürünlere? (Özel mesajı çok merak etim atsana buldum seni burda.)

Multi robot da ne? Markası ne onun? Yoğurt yapıyor mu yoğurt

9aylık bebeğim var 2. ayından beri sterilazatör kullanıyorum. arzum o zamn sadece bunu bulamamamıştık. ama çok memnunum tak sorun sadece 2 biberon alıyor olması.

telsiz olarakta weewell kullanıyoruz en ufak çıtırdıyı dahiiletiyor.

arkadaşlar bu biberon ısıtıcısı yaptıgımız mamayı sıcak tutuyor mu ne işe yaradıgını ben pek anlayamadım lütfen kullanan birisi cevap versin:2:

bebek telsizi konusunda chicco cızırtı yapıyor diyorlar ben anlamadım.ben chicconun görüntülü telsizini kullanıyorum evim 160 metrekare.heryerde çok rahat çekiyor.üst komsunun ayak seslerini dahi duyabiliyorsun o derece.yeni doğduğunda görüntülü olması çok işime yaramıştı.yan döndümü boğuldumu diye.şimdide hareketlenmeye başladı görüntülü olması yine çok işime yaradı.ben çok ama çok memnunum.şarjıda bayağı gidiyor.herkese tavsiye ederim.belki biraz pahalı ama ben anne bebek fuarından uyguna almıştım.istanbuldakiler bu ay fuar var ihtiyaçlarınızı fuar zamanına saklayın hem uygun hem alternatif çok.

chicco yu bende tavsiye etmiyorum, sürekli bağlantı kopuyor, ve uyarı sinyali veriyor dakka başı çok kötü

biberon ısıtıcsı çok geç ısııyor boşa para verme derim. ama sterilizatör büyük rahatlık. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…