slm kızlarrrrr...!! hadı hayırlısı bakalım bu aya başladık :) inşallah beişler bekletmeden gelirr artık lisetemizin tamamı hamiş olurrrrrrrrrr...bu arada ruyamda kız cocuugu gordum arkadasımın kızıydı hayırlısı allahtan:))))))))
ekledim cnm inşallah hiç gelmez o tarih
kızlar bu test sanırım ıkı gun sonra fln tamamen dıerı ıle esıt kırmızılıkta olur heralde değilmi kızlarrrrrrr?????... bu testler sanırım cok ıyı takıpcı olacak...ay onu bunu gectımde ovi testı olmasına rağmen ıkıncı cızgıyı gormek bıle sevındırıyor ınsanı...
kızlar bu test sanırım ıkı gun sonra fln tamamen dıerı ıle esıt kırmızılıkta olur heralde değilmi kızlarrrrrrr?????... bu testler sanırım cok ıyı takıpcı olacak...ay onu bunu gectımde ovi testı olmasına rağmen ıkıncı cızgıyı gormek bıle sevındırıyor ınsanı...
canım baya koyulaşmış ama her an çatlayabilir demek..çalışmaları sıkı tut bence..
tatlım çektirdinmi filmini sonuç ne merka ettim
Kızlar, bugün sabah rahim filmimi çektireceğimi yazmıştım önceden hatırlarsanız... Karar verene kadar çok düşünmüş, zar zor karar almış ve en sonunda randevumu almıştım. Dün gece uykularım kaçtı, yazılıp çizilenler, izlediğim videolar inanılmaz korkuyla dolmuştu içim. Hatta öyle ki sabah uyandığımda, ben bugün korkudan o masadan kalkıp geri dönmezsem iyidir dedim eşime. Hatta birşey olursa diye annem de geldi bizimle. Neyse gittik sabah 08.45 te beni içeri aldılar. Kalbim küt küt atıyor, annem ardımdan dua okuyor. Neyse içeride kabinde alt bölümümü çıkarıp üzerime önlük, ayaklarıma temiz ve dezenfekte edilmiş terlikleri giyip odaya geçtim. Cevat Hoca geldi yanıma, işlemden bahsetti, merak ettiğim birşey olup olmadığını sordu... Biraz rahatlattı beni tabi ama, heyecanlıydım hala. Neyse sonra masaya uzandım ama öyle jinekoloji masası gibi ayakları havaya dikmeli değil, bildiğiniz uzandım oraya. Sonra hemşire hanım geldi, önce yukarıdan görüntüleme yöntemi ile karnımdan film çekti. Sonra doktor Cevat Bey geldi, aletleri yeni paketinden çıkarttılar. Bacaklarımı karnıma doğru çekip hafif yana açmam istendi. Sonra başlayabiliriz dedi ve başladı. Alttan bir alet yerleştirdi, vajinal ultrason muayenesi esnasında duyulan hissiyattan bile hafifti. Sonra ekrandan izlemeye başladık. Tüplerimi gördüm, aynı zamanda ilacı da vermeye başladı, ilacın tüplerden gidişini izliyorduk, izlerken aynı zamanda anlatıyor da doktor. Görüntülerin resmini kaydettiriyor hemşireye. İlacın geçişini izliyorduk hep beraber. Sonra doktor dedi ki işlem bitti, yukarı doğru kayabilirsiniz. Nasıl yani dedim bitti mi,bu kadar mı?Evet, bu kadar. 5 dk. bile sürmedi. Belki 3 dk... O an ağzım kulaklarıma vardı sevinçten.Evet hiç mi hiç acı, yanma vs. duymadım, inanılır gibi değildi bu benim için Ama dedim ki doktora hiç okuduklarım gibi olmadı, hiçbirşey hissetmedim. O da insan kendini ne kadar rahatlatmaya çalışsa da yine de tedirgin oluyor tabi, ben de dişçimin koltuğuna oturunca aynı korkuyu, heyecanı yaşıyorum dedi Bir de bizim cihazlarımız en yeni teknoloji ile, onun da etkisi var tabi dedi, bir tek burada var bu cihaz dedi... Ben de dedim ki doktora, eve gider gitmez kadınlar kulübü diye bir forum var internette oraya yazacağım Cevat Hocam dedim, gülümsedi Sonra teşekkürlerimle ve yüzümde bir tebessümle çıktım odadan. Üzerimi değiştirip eşimin ve annemin yanına gittim, iyi olduğumu görünce onlar da sevindi tabi Olanları anlatırken sonuç raporum da geldi bile... Herşey normal, tüplerim açık Sevincimiz daha da arttı böylece... Yani kızlar diyeceğim o ki, bütün korkularım, endişelerim ve ertlemelerim boşunaymış. Sakın korkmayın ve ertelemeyin sizler de. Hatta imkanınız varsa benim yaptırdığım görüntüleme merkezine gidin, ağrısız, acısız ve son teknoloji Bu arada sonra Cerrahpaşa'daki doktoruma gittim sonucu göstermeye, önerdiği merkez ve doktor için teşekkür ettim, bana dedi ki benim kardeşim, daha doğrusu kuzenim dedi vajinismus problemi olmasına rağmen gitti oraya ve hiçbir acı, rahatsızlık hissetmedi, düşünün artık dedi. Dedim o durumda bile hissetmemiş yani, bravo E artık kızlar siz de korkusuzca gidebilirsiniz yani
canım bnmde bugün 7.günüm ama ovülasyon testim tek çizgi çıktı..sanırım ben geç yumurtluyorum..kızlar bu test sanırım ıkı gun sonra fln tamamen dıerı ıle esıt kırmızılıkta olur heralde değilmi kızlarrrrrrr?????... bu testler sanırım cok ıyı takıpcı olacak...ay onu bunu gectımde ovi testı olmasına rağmen ıkıncı cızgıyı gormek bıle sevındırıyor ınsanı...
canım bence risk etme bugünlerde hergün çalışma yap...her sperm 36 saat yaşıcak diye bişey yok...deqerlendir bence...ben yumurtlama günlerimde öyle yapıcam...evet cnm bır gunde bu kadr koyulastı dun gce bırlıktelık oldu bugun beklıyıcem yarın tekrar bırlıktelık olmalı gun asırı denıyor sanırım bklm ben cok erken yumurtluyorum galıba ..yumurta akı gıbı akıntıda baslıadı demın..
Ayyy, evet canım çektirdim, beni düşündüğün için sağolHiç acımadı, hem de sonuç süper. Sorun yok Bak diğer topiğe yazmıştım olanları, kopyalıyorum;
bu arada kızlar balçrek otu tarcın karısımına devamediyorum eşimede keçi boynuzu pekmezı sabah aksam:)
canım bnmde bugün 7.günüm ama ovülasyon testim tek çizgi çıktı..sanırım ben geç yumurtluyorum..
canım bence risk etme bugünlerde hergün çalışma yap...her sperm 36 saat yaşıcak diye bişey yok...deqerlendir bence...ben yumurtlama günlerimde öyle yapıcam...
canım bütçem müsait deqil gidicemde...olmuyor işte...
namaz kılıp geliyorum kızlar
senacım tmm oule yapıyımde sen baktınmı testımee yumurtluyomuyum anlamadımkı herkes 14gunde oluo bn nıe bu kadr erken kafm karıstı bak senınde bellı olmamıs cızgı alala..:S
Oyy, geçmiş olsun canım. Salgın var, geçen hafta ben de hastaydım, iyileştim çok şükür. Sen de iyi ol inşallah... Sen bugün de çalış, ovu kesin yarınsa bugünü de boş geçirme, hazırda beklesin spermler, karşılama merasimi düzenlesinler söyle de
geçmiş olsun taylinhasta olsanda hapşırsanda çalışmayı ihmal etme 1 ayın boşa geçmiş olmasın
geçmiş olsun canım salgın var sanırım bende geçen hafta öyleydim..iyileş bir an önce çalışmalara devam et cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?