Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bende ovulasyon testine başladım bugün negatifti çalışmalar hızlanacak inş olacak olacak

ovulasyon testleri bitti son 5 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar.bende ekime kaldım mı kalmadım mı anlayamadım henüz listeye yazın diyecem ama.dün regli günümdü az bi lekelenme oldu şimdi hiç bişey yok test yaptım o da negatif çıktı neyin nesi anlamadım valla

kızlar bu test sanırım ıkı gun sonra fln tamamen dıerı ıle esıt kırmızılıkta olur heralde değilmi kızlarrrrrrr?????... bu testler sanırım cok ıyı takıpcı olacak...ay onu bunu gectımde ovi testı olmasına rağmen ıkıncı cızgıyı gormek bıle sevındırıyor ınsanı ...

Eklentiler

• $IMG_5598.webp
    10 KB · Görüntüleme: 44
bu arada kızlar balçrek otu tarcın karısımına devamediyorum eşimede keçi boynuzu pekmezı sabah aksam:)

canım baya koyulaşmış ama her an çatlayabilir demek..çalışmaları sıkı tut bence..

canım ya inşallah gebelik testini de böyle görmek nasip olur inşallah hepimize..

Eki Görüntüle 517999 aynen bak gebeliğide böyle görmeyi nasip etsn rabbim amin

canım baya koyulaşmış ama her an çatlayabilir demek..çalışmaları sıkı tut bence..

evet cnm bır gunde bu kadr koyulastı dun gce bırlıktelık oldu bugun beklıyıcem yarın tekrar bırlıktelık olmalı gun asırı denıyor sanırım bklm ben cok erken yumurtluyorum galıba ..yumurta akı gıbı akıntıda baslıadı demın..

tatlım çektirdinmi filmini sonuç ne merka ettim

Ayyy, evet canım çektirdim, beni düşündüğün için sağol Hiç acımadı, hem de sonuç süper. Sorun yok Bak diğer topiğe yazmıştım olanları, kopyalıyorum;

canım bnmde bugün 7.günüm ama ovülasyon testim tek çizgi çıktı..sanırım ben geç yumurtluyorum..
canım bence risk etme bugünlerde hergün çalışma yap...her sperm 36 saat yaşıcak diye bişey yok...deqerlendir bence...ben yumurtlama günlerimde öyle yapıcam...
Ayyy, evet canım çektirdim, beni düşündüğün için sağol Hiç acımadı, hem de sonuç süper. Sorun yok Bak diğer topiğe yazmıştım olanları, kopyalıyorum;

canım bütçem müsait deqil gidicemde...olmuyor işte...

namaz kılıp geliyorum kızlar

bu arada kızlar balçrek otu tarcın karısımına devamediyorum eşimede keçi boynuzu pekmezı sabah aksam:)

Canım, keçiboynuzu pekmezini değil de kendisinin kürünü uygula. Saraçoğlu, pekmezler şekerli ve doğal yapılmıyor diye faydası olmayacağını söylüyor. Sana kürü yazayım, onu uygulayın eşine;

--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.

.....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. EKİM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM. AMİN

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]
Anniş Adayı :126:
[/td]
[td]
Beklenmeyen Adet Tarihi
[/td]
[td]
Sonuç
[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Paradeisos[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mnsroz[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hatibulut[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Beslenme_Cantasi[/td]
[td]2 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Benimben61[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Nevalee[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Efsun_30[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Lipaka[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Nurflz[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Angels[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Alminasu[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Taydin[/td]
[td]9 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Gelecek_se[/td]
[td]10 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Boswer[/td]
[td]13 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Drc05[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Esra1982[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Ayseeem[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Bedesten[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tatliebbi[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Bebss[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sunbal[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Phia[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]İnci61İnci[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tugra034[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Asyaeren[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hazalgzn[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]19 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sevoo83[/td]
[td]20 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

senacım tmm oule yapıyımde sen baktınmı testımee yumurtluyomuyum anlamadımkı herkes 14gunde oluo bn nıe bu kadr erken kafm karıstı bak senınde bellı olmamıs cızgı alala..:S

senacım tmm oule yapıyımde sen baktınmı testımee yumurtluyomuyum anlamadımkı herkes 14gunde oluo bn nıe bu kadr erken kafm karıstı bak senınde bellı olmamıs cızgı alala..:S

canım belkide 2 defa yumurtluyorsundur..yumurtan büyüyüp çatlama kıvamına geldiyse mutlaka adetinden önce birkez daha yumurtlamışsındır...şansın 2 katına çıkıyor böylelikle.... bugün ve yarın senin için çok önemli...testini yarında diqer günde yap çalışmalarınıda bu akşam yarın ve diqer gün sakın ihmal etme...

geçmiş olsun taylin hasta olsanda hapşırsanda çalışmayı ihmal etme 1 ayın boşa geçmiş olmasın

geçmiş olsun canım salgın var sanırım bende geçen hafta öyleydim..iyileş bir an önce çalışmalara devam et cnm...

Sağoln kızlar, bugün biraz daha iyiyim ama başım çatlıyor.
Hiç keyfim olmamasına rağmen dünü değerlendirdik bebiş uğruna.. Karşılama ekibi hazır yani

İki çizgi hepimizin hayali, ovi testi alıştırma olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…