Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

tüpler tıkalıysa ağrı oluyormuş heralde.? inşallah gerek kalmaz de bu ay bir süpriz olur... :))

tüpler tıkalıysa ağrı oluyormuş heralde.? inşallah gerek kalmaz de bu ay bir süpriz olur... :))

Evet canım, tıkalıysa ağrı daha fazla oluyormuş. Benim için dua et canım nolur, yarınım acısız geçsin ve tüplerimde sorun çıkmasın...

eğer idrarını 2-3 saat birşey yiyip içmeden tutabilirsen gün içinde akşam 8den önce ve hep aynı saatte yapıyorsun.yok diyorsan sabah ilk idrar..ama hiç tavsiye etmiyorlar ilk idrarı tatlım.ben yaptım zaten 14.gün yumurtladım

anladım canım çalışıyorum işte yapmam zor olur.birşey yiyip içmeme konusunda güvenemedim kendimeolmazsa bir hafta sıkacağım dişimi ne yapalım akşam eve gelince yapacağız

anladım canım çalışıyorum işte yapmam zor olur.birşey yiyip içmeme konusunda güvenemedim kendimeolmazsa bir hafta sıkacağım dişimi ne yapalım akşam eve gelince yapacağız

ben öğle arasında yapıyordum sabah 10dan sonra birşey yemez içmezdim sonra tam 12:30 da yemeğe çıkmadan tuvalete gider yapardım imkanın varsa öyle yap yoksa akşam eve giderken yaparsın

Evet canım, tıkalıysa ağrı daha fazla oluyormuş. Benim için dua et canım nolur, yarınım acısız geçsin ve tüplerimde sorun çıkmasın...

no stress :)) ne kadar acıyabilirki ? Bak çektiripte hissetmeyenler bile varmış yarın haberini bekliyorum bu arada....

Son düzenleme:
.....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. EKİM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM. AMİN

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]
Anniş Adayı :126:
[/td]
[td]
Beklenmeyen Adet Tarihi
[/td]
[td]
Sonuç
[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Paradeisos[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mnsroz[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hatibulut[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Beslenme_Cantasi[/td]
[td]2 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Benimben61[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Nevalee[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Efsun_30[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Lipaka[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Nurflz[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Taydin[/td]
[td]9 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Gelecek_se[/td]
[td]10 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Boswer[/td]
[td]13 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Drc05[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Esra1982[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Ayseeem[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Bedesten[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tatliebbi[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Bebss[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sunbal[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Phia[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]İnci61İnci[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tugra034[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Asyaeren[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hazalgzn[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]19 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

canım bende yaklaşık bir sene önce çektirdim hsg yi,bende interneten yorumları çok okudum ve korktum ama korktuğum kadar değilmiş,bazı adet sancılarım bundan daha rahatsız edici olmuştur.tavsiyem operasyon sırasında kendini kasma,sıkma,aksi taktirde canın daha fazla yanar ve tüpler açık olsa bile tıkalı çıkabilir filmde,çünkü kendini sıkmandan dolayı kanallar kapanabilir ve verilern sıvı bu kanallardan geçemez röntgendede kapalı çıkabilir.ağrı ne kadar olcakmış gibi olsada serbest bırakın kendinizi ve derin nefes alın doğumda yaparlar onun gibi o zamn az acı ile sağlıklı bir hsc çektirmiş olursunuz,

Merhaba kızlar,

3 gündür hasta yatıyorum.. hapşıra hapşıra bir hal oldum.. doğal olarak en son 3 gün önce birlikte olabildik. yarın yumurtlama günüm takvime göre.. :44:

Merhaba kızlar,

3 gündür hasta yatıyorum.. hapşıra hapşıra bir hal oldum.. doğal olarak en son 3 gün önce birlikte olabildik. yarın yumurtlama günüm takvime göre.. :44:

Oyy, geçmiş olsun canım. Salgın var, geçen hafta ben de hastaydım, iyileştim çok şükür. Sen de iyi ol inşallah... Sen bugün de çalış, ovu kesin yarınsa bugünü de boş geçirme, hazırda beklesin spermler, karşılama merasimi düzenlesinler söyle de

Merhaba kızlar,

geçmiş olsun taylin hasta olsanda hapşırsanda çalışmayı ihmal etme 1 ayın boşa geçmiş olmasın

arkadaşlar merhabaaa..bende geldim eylül topiğinden maleseffff benide eklermisiniz yeni bat 20 ekim....

Merhaba kızlar,

geçmiş olsun canım salgın var sanırım bende geçen hafta öyleydim..iyileş bir an önce çalışmalara devam et cnm...

slm kızlarrrrr...!! hadı hayırlısı bakalım bu aya başladık :) inşallah beişler bekletmeden gelirr artık lisetemizin tamamı hamiş olurrrrrrrrrr...bu arada ruyamda kız cocuugu gordum arkadasımın kızıydı hayırlısı allahtan:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…