Tüplerin ve rahmin durumuna bakacaklar. Alttan bir cihazla girip, tazdikli ilaç yolluyorlarmış tüplere, aynı anda da görüntülüyorlar, tıkalı mı değil mi vs. terslik var mı onu kontrol ediyorlarmış. Acılı bir tetkikmiş, kısa sürüyor fakat sancılı diyorlar. İleri teknolojik cihazlarla yapılması acıyı ve tüplerin zarar görme riskini azaltıyormuş, o yüzden ben Radyotom diye bir yer var, orada yaptıracağım canım, 370 lira imiş, yarın sabah gidiyorum ben.. Cerrahpaşa'daki profesör dedi ki bana, aman kızım eğitim ve araştırma hastanelerinden uzak dur, onlar hastane değil yavrum, sakın ha dedi bana. (İstanbul için, hatta Semiha Şakir Süleymaniye hastanesini sormuştum ona cevaben söyledi bunları) O yüzden dışarda çektireceğim canım...
tüpler tıkalıysa ağrı oluyormuş heralde.? inşallah gerek kalmaz de bu ay bir süpriz olur... :))
bende cuma sipariş verdim bugün teslim ettiler ovulasyon testi ve gebelik testi de varmış içnde
bunu sorması ayıp sabah ilk idrarla mı yoksa gün içindemi yapacağız benim kafamı orası çok karıştırdıda
eğer idrarını 2-3 saat birşey yiyip içmeden tutabilirsen gün içinde akşam 8den önce ve hep aynı saatte yapıyorsun.yok diyorsan sabah ilk idrar..ama hiç tavsiye etmiyorlar ilk idrarı tatlım.ben yaptım zaten 14.gün yumurtladım
anladım canım çalışıyorum işte yapmam zor olur.birşey yiyip içmeme konusunda güvenemedim kendimeolmazsa bir hafta sıkacağım dişimi ne yapalım akşam eve gelince yapacağız
Kolay kolay, yaparsın... Ben de kurcalaya kurcalaya öğrendim çizelgeyi. Sen şimdilik benim son yaptığım hazır nasılsa, onu alıntı ile cevapla diye bas, sonra da en baştaki
işlem tamamdır canım
Kolay kolay, yaparsın... Ben de kurcalaya kurcalaya öğrendim çizelgeyi. Sen şimdilik benim son yaptığım hazır nasılsa, onu alıntı ile cevapla diye bas, sonra da en baştaki
işlem tamamdır canım
Evet canım, tıkalıysa ağrı daha fazla oluyormuş. Benim için dua et canım nolur, yarınım acısız geçsin ve tüplerimde sorun çıkmasın...
işlem tamamdır canım
Evet canım, tıkalıysa ağrı daha fazla oluyormuş. Benim için dua et canım nolur, yarınım acısız geçsin ve tüplerimde sorun çıkmasın...
Merhaba kızlar,
3 gündür hasta yatıyorum.. hapşıra hapşıra bir hal oldum.. doğal olarak en son 3 gün önce birlikte olabildik. yarın yumurtlama günüm takvime göre.. :44:
Merhaba kızlar,
3 gündür hasta yatıyorum.. hapşıra hapşıra bir hal oldum.. doğal olarak en son 3 gün önce birlikte olabildik. yarın yumurtlama günüm takvime göre.. :44:
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?