senacım tmm oule yapıyımde sen baktınmı testımee yumurtluyomuyum anlamadımkı herkes 14gunde oluo bn nıe bu kadr erken kafm karıstı bak senınde bellı olmamıs cızgı alala..:S
evet cnm bır gunde bu kadr koyulastı dun gce bırlıktelık oldu bugun beklıyıcem yarın tekrar bırlıktelık olmalı gun asırı denıyor sanırım bklm ben cok erken yumurtluyorum galıba ..yumurta akı gıbı akıntıda baslıadı demın..
Ayyy, evet canım çektirdim, beni düşündüğün için sağolHiç acımadı, hem de sonuç süper. Sorun yok Bak diğer topiğe yazmıştım olanları, kopyalıyorum;
phiacım gelmiş geçmiş olsun Allah en kısa zamanda da bebişlerimizi göndersin inşallah...
kızlar bu test sanırım ıkı gun sonra fln tamamen dıerı ıle esıt kırmızılıkta olur heralde değilmi kızlarrrrrrr?????... bu testler sanırım cok ıyı takıpcı olacak...ay onu bunu gectımde ovi testı olmasına rağmen ıkıncı cızgıyı gormek bıle sevındırıyor ınsanı...
Çok sağol canım, amin inşallah
rahim filmi sitesini okudum..kafam karma karışık...ben çektirmesem olmazmı yaa :18:
benimde bugün adetin 5.günü deneyeyim dedim meraktan senin ilki gibi çıktı.9.güne kadar ara vereyim diyordum ama sende 7.gün daha koyuyu görünce acaba dedim devam mı etsem
rahim filmi sitesini okudum..kafam karma karışık...ben çektirmesem olmazmı yaa :18:
canım spermiyoqramı nasıl yapılıyor?Canımcım, yazdım ya, Fındıkzade'de hiç acı yok. Korkma sakın yaaa. Bak ben korktum da noldu, koca bir hiç... Bu arada kocişin bu seferki spermiyogramı biraz düşük çıktıdoktor E vitamini hap verdi, bakalım, hayırlısı, bir de biz keçiboynuzu takviye yapacağız yükselteceğiz inşallah
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm...benimde 17 ekim kızlar eklermısınız 1 yıldır ewlıyım cocugum olmuor yarın esıle bırlkte doktora gdıcez dua edın bısey cıkmasın...
canım ben doktorumu deqiştirmiştim doktor hemen rahim filmi ve eşimden spermiyoqramı istedi... eşimde bizim böyle bir sorunumuz yok diye yaptırmak istemedi...evet 2 çocuqum var 2 de düşüqüm...canım benim nasılsın giremedim çoktandır uzak kaldım sizden ama aklım hep sizdeydi :) ne yapıyosun rahim filmi neden istedi doktorun senin zaten 2 çocuğun yok mu anlamadım ben? bende çektirdim 3 ay önce korktuğumdan ve cesaret edemediğimden anestezi ile yaptırdım yani hiç bişe hatırlamıyorum baygındım :) bu arada bu ay ovitrelleyi geç vuruldum o yüzden bat 4 gün ileri oluyo 8 ekimi değiştirip 12 ekim yapabilirmisiin cancağzım
kızlar günaydıın..beni de eklermisiniz listeye 23 ekim
günaydın kızlaradetime 4 gün kaldı adet sancılarım çok fazla göğüslermde herzmanki gibi patlıyo kocaman oldu ama dün biraz rahatsızdım eşim apranax verdi içmek zorunda kaldm sizce bebek olsaydı zararı olurmuydu apranaxın ?
gebelikte ilk 8 hafta çok önemli inş etkilenmez ama ilaç işte keşke parol alsaydın
ya çok rahatsızdım evdde sadece o ilaç vardı geberecektim o kadar yani.eşimde onu verdi içtim uyudum.hani gebe değilimde eğer öyle bir ihtimal varsa etkilenmiştir öylemi.nasip ozaman ne dim ya rabbm hayrlısını versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?