Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

senacım tmm oule yapıyımde sen baktınmı testımee yumurtluyomuyum anlamadımkı herkes 14gunde oluo bn nıe bu kadr erken kafm karıstı bak senınde bellı olmamıs cızgı alala..:S

canım herkesin adet döngüsü farklı sonuçta sen kendi testini değerlendir sanırım sen 25-26 günde adet oluyorsun normal yani erken yumurtlaman...

hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişler...

Ayyy, evet canım çektirdim, beni düşündüğün için sağol Hiç acımadı, hem de sonuç süper. Sorun yok Bak diğer topiğe yazmıştım olanları, kopyalıyorum;

phiacım gelmiş geçmiş olsun Allah en kısa zamanda da bebişlerimizi göndersin inşallah...

benimde bugün adetin 5.günü deneyeyim dedim meraktan senin ilki gibi çıktı.9.güne kadar ara vereyim diyordum ama sende 7.gün daha koyuyu görünce acaba dedim devam mı etsem

Çok sağol canım, amin inşallah

canım maş.öyle böyle derken kurtulmuşsun ve sıkıntı olmadığına çok sevindimbu rahim filminden sonra ilaçtan dolayı tüpler açılıp şans artıyormuş diyorlar ya hadi bakalım inş. sana ekim ayı uğurlu gelecek
eğer ocak yada şubata kadar bebiş hala gelmezse bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum

rahim filmi sitesini okudum..kafam karma karışık...ben çektirmesem olmazmı yaa :18:

Canımcım, yazdım ya, Fındıkzade'de hiç acı yok. Korkma sakın yaaa. Bak ben korktum da noldu, koca bir hiç... Bu arada kocişin bu seferki spermiyogramı biraz düşük çıktı doktor E vitamini hap verdi, bakalım, hayırlısı, bir de biz keçiboynuzu takviye yapacağız yükselteceğiz inşallah

benimde bugün adetin 5.günü deneyeyim dedim meraktan senin ilki gibi çıktı.9.güne kadar ara vereyim diyordum ama sende 7.gün daha koyuyu görünce acaba dedim devam mı etsem

cnm vallaa bu ısten bende bısye anlamadım:) orda cızgıyı gordugum surece devam etcem çalışmalara hayırlısı allhtn ama arkadaslar ayda ıkıkezde yumurtlama olabılıyor dedı anladımkı dmk bı basında bıde sonunda ymurtluyorda olblrr o yuzden bu bı kac gun hergun daha sonra gun asırıya donucem hadı hyrlısı bakalım..sende bırakma bnce degerlendır derım gunlerı cnm...

benimde 17 ekim kızlar eklermısınız 1 yıldır ewlıyım cocugum olmuor yarın esıle bırlkte doktora gdıcez dua edın bısey cıkmasın...

rahim filmi sitesini okudum..kafam karma karışık...ben çektirmesem olmazmı yaa :18:

canım benim nasılsın giremedim çoktandır uzak kaldım sizden ama aklım hep sizdeydi :) ne yapıyosun rahim filmi neden istedi doktorun senin zaten 2 çocuğun yok mu anlamadım ben? bende çektirdim 3 ay önce korktuğumdan ve cesaret edemediğimden anestezi ile yaptırdım yani hiç bişe hatırlamıyorum baygındım :) bu arada bu ay ovitrelleyi geç vuruldum o yüzden bat 4 gün ileri oluyo 8 ekimi değiştirip 12 ekim yapabilirmisiin cancağzım

Son düzenleme:
canım spermiyoqramı nasıl yapılıyor?
benimde 17 ekim kızlar eklermısınız 1 yıldır ewlıyım cocugum olmuor yarın esıle bırlkte doktora gdıcez dua edın bısey cıkmasın...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm...
canım ben doktorumu deqiştirmiştim doktor hemen rahim filmi ve eşimden spermiyoqramı istedi... eşimde bizim böyle bir sorunumuz yok diye yaptırmak istemedi...evet 2 çocuqum var 2 de düşüqüm...
listeyi phia güncelliyor cnm bende kopy yapıyoruz
kızlar günaydıın..beni de eklermisiniz listeye 23 ekim

hoşgeldin cnm

günaydın kızlar adetime 4 gün kaldı adet sancılarım çok fazla göğüslermde herzmanki gibi patlıyo kocaman oldu ama dün biraz rahatsızdım eşim apranax verdi içmek zorunda kaldm sizce bebek olsaydı zararı olurmuydu apranaxın ?

gebelikte ilk 8 hafta çok önemli inş etkilenmez ama ilaç işte keşke parol alsaydın

gebelikte ilk 8 hafta çok önemli inş etkilenmez ama ilaç işte keşke parol alsaydın

ya çok rahatsızdım evdde sadece o ilaç vardı geberecektim o kadar yani.eşimde onu verdi içtim uyudum.hani gebe değilimde eğer öyle bir ihtimal varsa etkilenmiştir öylemi.nasip ozaman ne dim ya rabbm hayrlısını versn

sonuçta hamile olup olmadığını bilmiyoruz bile bile yaptığın bşiey değil Allah dilemişse olur içini ferah tut ama yinede dikkatli ol kuzenim hamileydi ve çok hasta olmuşştu dr sadece parol tb verdi o yüzden söyledim amacım seni kaygılandırmak değildi benim bi aarkadaşım korunuyordu güvendiği için aşı olmuş dişçiye gitmiş bi sürü antibiyotik kullandı sonra hamile old anlaşıldı turp gibi çocuğu oldu nasip kısmet meleklerin koruması altında yavrularımz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…