phia;
nasıl listeme girmeyi başardın quuuugörünce çok şaşırdım liste bundan sonra senindir cnm
Kızlar bi sorum olcak size.İğneli epilasyon yaptırıyorum.Bebek için de çalışmalar devam etmekte.Şuan hamile kalma şansımın yüksek olduğu tarihler içindeyiz. Onun için epilasyona gitsem bi zararı olur mu acaba diye düşünüyorum.Ya bebeğim tam tutunmaya çalışırken ben şu istenmeyen tüyler yüzünden onu kaybedersem diye üzülüyorum.
Sizce bi sıkıntı olur mu?Yardımcı olacak birileri var mı?
ama beni eklememişiniz yeni listenize
kızlar selaammm canım çok sıkkın. normalde 23 ünde olması gereken adetim 18 inde par die geldi. ama o günden beri damla damla açık pembe renkte veya kahverengi gibi sanki sulandırılmış gibi. neden böyle oldu anlamadım. diyorum gebelik varda düşüyo mu acaba. tutunmaya mı çalışıyo. bugun test yaptım az önce çizgi belirgin ama renksizdi. anlayamadm tam. yarın doktora mı gitsemm yoksa beklesemmmi daha a,zce ne yapayım bana bi akıl verin yaaa
canım bat tarihini yazmışmıydın gözümüzden kaçmıştır kusura bakma olurmu...sen tekrar yaz phia gelince ekler
sen ilk sayfadaki listeyi guncelemicenmi artık senacım
ben hep ordan bakıyodum yaww..
günaydın kızlarr
ovülasyon testi sipariş ettim yarın elimde olucak...inşallah faydasını görürüm dua edin kızlar
sena sende mi ovulasyon testi aldınbu ay aldım ben kullandım
sena sende mi ovulasyon testi aldınbu ay aldım ben kullandım
Film nasıl çekiliyor acaba? bende hazırlıksız yakalanmayayım eğer isterse :? merak ettim. ilaç veriyorlarmış hatta kanallar açılabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.
cnm bende istanbuldayın nerde çektireceksin doktor bendende film istedi :26::26:
phia;
nasıl listeme girmeyi başardın quuuugörünce çok şaşırdım liste bundan sonra senindir cnm
Sorma kııızzzzBen yöneticiye dedim ki, benim kendi listemi güncellemem lazım, düzenleme panelini açar mısınız bana dedim. O da dedi ki 2. 3. mesajlarda düzenleme aktif olmuyor, sadece konunun ilk mesajı düzenlemeye açık kalabiliyor, onu atayım istersen dedi. Ben de tamam dedim, özel bi link atacak sandım, arkadaşıma -yani sana- söyler izin alır onu yaparım dedim. Aaaa sonra bir mesaj tamamdır diye link atmış bi baktım, konu sahibi olarak beni yapmış, meğer konuyu sana atayayım mı demiş ben anlamıştım atayım Sonra neyse baktım sen yoksun, dedim dur bari çizelgeyi kurayım, hazırlayayım gelince söylerim Sena'ya. Çizelgeyi düzenledim ama konu sahibi olarak benim kalmamı istemedim çünkü sonuçta senin haberin, iznin yok, olmaz olamaz Sonra ben yöneticiye tekrar mesaj tamam, ben çizelgeyi düzenledim ancak arkadaşımın haberi yok konuyu bana verdiğinizden, siz onu tekrar arkadaşıma tanımlayın dedim. Tamam okey, konu senin üzerine alınmış, aaaa sonra ne göreyim senin hesap geçici süre dondurulmuş. Ayy ben bir tutuşursun, bir utanırsın sandım ki benim yüzümden yönetici ayarları kurcalarken seni dondurdu Söyledim, yazdım yöneticiye düzeltsin diye, saatler sonra öğrendim ki meğer sebep başkaymış, ben bozdurmamışım Ayyy, ama o anlar beni görmeliydim, eyvah dedim, gitti kadının hesap, yönetici bozdu hesabı dedim
Yani durum böyleydi anlayacağın. Şimdi ilk sayfanın listesinde top sende :13:Ben orayı düzeltemiyorum, konunun benim üzerime geçmesi gerek, ona da gerek yok, bu konunun sahibesi sensin canım. Çizelge çok basit, kopyala yapıştır ile yapabilirsin tarihlerin sırasına göre. Zaten her çizelge arası boşluk bırakmıştım sana kolay olsun diye, kopyala yapıştır yapman kolay olsun diye yani... Ben yine sayfa aralarında liste güncellemesi yaparım canım olur mu?
büyük bir serüven yaşamışsın canım geçmiş olsun
bende sevinmiştim listeyi düzenliceksin diye...bilmiyorum bakmam lazım karışık gibi geliyor... olmazsa senin listeyi kopyala yapıştır yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?