Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım istersen yaptırdığın yere sor onlar daha iyi bilirler.ama içine sinmiyorsa istersen öbür aya çalışmalara başlamadan önce gidersin.bende hep bu sebebten aylardır herşeyden kendimi koruyorum ama sonuç hep kırmızılar

yeni ve sonn olsunn nolurr bu ay herkesle ama herkesler bir dokuz ay bat hesaplamasın gelmez olasıca bat tarihim 19 ekim

kızlar selaammm canım çok sıkkın. normalde 23 ünde olması gereken adetim 18 inde par die geldi. ama o günden beri damla damla açık pembe renkte veya kahverengi gibi sanki sulandırılmış gibi. neden böyle oldu anlamadım. diyorum gebelik varda düşüyo mu acaba. tutunmaya mı çalışıyo. bugun test yaptım az önce çizgi belirgin ama renksizdi. anlayamadm tam. yarın doktora mı gitsemm yoksa beklesemmmi daha a,zce ne yapayım bana bi akıl verin yaaa

selam canım
bişeyler kullandın mı bu ay
yoksa durup duruken mi oldu?
mevsim gecişlerinde benimde adetlerimde böyle düzensizlikler olur ama ....

yarında bir bekle bakalım
olmadı gidersin doktra ama düşüyosa zaten düşer yani
ki düşük bence kötü bişey değil
bi sebebi varki düşer saglıklı olmayan döllenmeler düşer..
o yüzden üzülme

günaydın kızlarrrrrrrrrr :87: adetime son 7 gün ama adet sancılarım var sanırım bu ayda yok bebek

günaydın kızlarr
ovülasyon testi sipariş ettim yarın elimde olucak...inşallah faydasını görürüm dua edin kızlar

sen ilk sayfadaki listeyi guncelemicenmi artık senacım
ben hep ordan bakıyodum yaww..

canım ilk sayfa yine güncellenecek ama phia yapıcak..onu listesi daha güzel

sena sende mi ovulasyon testi aldın bu ay aldım ben kullandım

bende cuma sipariş verdim bugün teslim ettiler ovulasyon testi ve gebelik testi de varmış içnde
bunu sorması ayıp sabah ilk idrarla mı yoksa gün içindemi yapacağız benim kafamı orası çok karıştırdıda

Film nasıl çekiliyor acaba? bende hazırlıksız yakalanmayayım eğer isterse :? merak ettim. ilaç veriyorlarmış hatta kanallar açılabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.

cnm bende istanbuldayın nerde çektireceksin doktor bendende film istedi :26::26:

Tüplerin ve rahmin durumuna bakacaklar. Alttan bir cihazla girip, tazdikli ilaç yolluyorlarmış tüplere, aynı anda da görüntülüyorlar, tıkalı mı değil mi vs. terslik var mı onu kontrol ediyorlarmış. Acılı bir tetkikmiş, kısa sürüyor fakat sancılı diyorlar. İleri teknolojik cihazlarla yapılması acıyı ve tüplerin zarar görme riskini azaltıyormuş, o yüzden ben Radyotom diye bir yer var, orada yaptıracağım canım, 370 lira imiş, yarın sabah gidiyorum ben.. Cerrahpaşa'daki profesör dedi ki bana, aman kızım eğitim ve araştırma hastanelerinden uzak dur, onlar hastane değil yavrum, sakın ha dedi bana. (İstanbul için, hatta Semiha Şakir Süleymaniye hastanesini sormuştum ona cevaben söyledi bunları) O yüzden dışarda çektireceğim canım...

Son düzenleme:
phia;
nasıl listeme girmeyi başardın quuuu görünce çok şaşırdım liste bundan sonra senindir cnm

Sorma kııızzzz
Ben yöneticiye dedim ki, benim kendi listemi güncellemem lazım, düzenleme panelini açar mısınız bana dedim. O da dedi ki 2. 3. mesajlarda düzenleme aktif olmuyor, sadece konunun ilk mesajı düzenlemeye açık kalabiliyor, onu atayım istersen dedi. Ben de tamam dedim, özel bi link atacak sandım, arkadaşıma -yani sana- söyler izin alır onu yaparım dedim. Aaaa sonra bir mesaj tamamdır diye link atmış bi baktım, konu sahibi olarak beni yapmış, meğer konuyu sana atayayım mı demiş ben anlamıştım atayım Sonra neyse baktım sen yoksun, dedim dur bari çizelgeyi kurayım, hazırlayayım gelince söylerim Sena'ya. Çizelgeyi düzenledim ama konu sahibi olarak benim kalmamı istemedim çünkü sonuçta senin haberin, iznin yok, olmaz olamaz Sonra ben yöneticiye tekrar mesaj tamam, ben çizelgeyi düzenledim ancak arkadaşımın haberi yok konuyu bana verdiğinizden, siz onu tekrar arkadaşıma tanımlayın dedim. Tamam okey, konu senin üzerine alınmış, aaaa sonra ne göreyim senin hesap geçici süre dondurulmuş. Ayy ben bir tutuşursun, bir utanırsın sandım ki benim yüzümden yönetici ayarları kurcalarken seni dondurdu Söyledim, yazdım yöneticiye düzeltsin diye, saatler sonra öğrendim ki meğer sebep başkaymış, ben bozdurmamışım Ayyy, ama o anlar beni görmeliydim, eyvah dedim, gitti kadının hesap, yönetici bozdu hesabı dedim

Yani durum böyleydi anlayacağın. Şimdi ilk sayfanın listesinde top sende
:13:Ben orayı düzeltemiyorum, konunun benim üzerime geçmesi gerek, ona da gerek yok, bu konunun sahibesi sensin canım. Çizelge çok basit, kopyala yapıştır ile yapabilirsin tarihlerin sırasına göre. Zaten her çizelge arası boşluk bırakmıştım sana kolay olsun diye, kopyala yapıştır yapman kolay olsun diye yani... Ben yine sayfa aralarında liste güncellemesi yaparım canım olur mu?

.....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. EKİM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM. AMİN

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]
Anniş Adayı :126:
[/td]
[td]
Beklenmeyen Adet Tarihi
[/td]
[td]
Sonuç
[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Paradeisos[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mnsroz[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hatibulut[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Beslenme_Cantasi[/td]
[td]2 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Benimben61[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Nevalee[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Efsun_30[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Lipaka[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Taydin[/td]
[td]9 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Gelecek_se[/td]
[td]10 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Boswer[/td]
[td]13 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Drc05[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Esra1982[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Ayseeem[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Bedesten[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tatliebbi[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Bebss[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Sunbal[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Phia[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]İnci61İnci[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Tugra034[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Asyaeren[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hazalgzn[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]19 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:

büyük bir serüven yaşamışsın canım geçmiş olsun
bende sevinmiştim listeyi düzenliceksin diye...bilmiyorum bakmam lazım karışık gibi geliyor... olmazsa senin listeyi kopyala yapıştır yaparım

büyük bir serüven yaşamışsın canım geçmiş olsun
bende sevinmiştim listeyi düzenliceksin diye...bilmiyorum bakmam lazım karışık gibi geliyor... olmazsa senin listeyi kopyala yapıştır yaparım

Kolay kolay, yaparsın... Ben de kurcalaya kurcalaya öğrendim çizelgeyi. Sen şimdilik benim son yaptığım hazır nasılsa, onu alıntı ile cevapla diye bas, sonra da en baştaki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…