Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Ayyy, evet canım çektirdim, beni düşündüğün için sağol Hiç acımadı, hem de sonuç süper. Sorun yok Bak diğer topiğe yazmıştım olanları, kopyalıyorum;

Geçmiş olsun canım.Daha önce de yazmıştım hiç korkulcak bişey değil diye.ben de yaklaşık 2 ay öncesi falan çektirdim,özel hastanede muayene ücreti de dahil olmak üzere 50 tl gibi bi rakam ödedim.Pahalı değil yani.Çektircek arkadaşlar önce bi araştırsınlar,sorsunlar derim ben.

Hadi bu ay inşaallah cümle isteyen herkese hayırlı bebişler....

canım özele gittiysen onların para tuzağı hep eşin haklı yani kaç sene ara verdin ki? tüplerin kapalı olsa zaten çocuğun olmazdı bu doktorlar vallahi bi acayip canım her biri farklı bişe söylüyor hele bide özele gittiysen nerden ne bulsakda bunlardan para koparsak die yapmadıkları kalmıyor beni mahvettiler resmen bizde doktor die ne dediyse yaptırdık ama hiçbirine de gerek yokmuş yani

kızlar bana da doktor tavsiye eder misiniz? düzenli gidebileceğim, öncelikle devlet hastanesi, sonra sgk ile gidilebilecek özel hastane. özellere hiç güvenmiyorum ama devlette de ilgi alaka bulamadım kadın doğumda.

istanbul avrupa yakası başakşehirdeyim. başakşehir, bakırköy, bahçelievler civarı olabilir.

hem kontrol, hem gebeliğe hazırlık hem de gebelik takibi için şimdiden bir dr bulmak istiyorum.

çok uzağız canım ben anadolu yakasındayım
o civarda bildiğim doktorda yok malesef üzgünüm

bu arada akşam hastanelik oldum. dünkü çalışma da yalan oldu. akşam ve bugün aldığım ilaçlardan sonra şimdi iyiyim. kociş de güzel bir haber almış, keyfi yerindeydi. bu akşam kaldığımız yerden devam ederiz umarım..

şimdi aldığım ilaçların da olumsuz bir etkisi olmaz herhalde. yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuştum. gebelik belirtilerini vermeye başlamadan önce alınan ilaçlar olumsuz etki yapmıyormuş. belirtiler başlayana kadar vücut bebeği koruyormuş, belirtilerle birlikte anneye sen artık bebek bekliyorsun kendin de bebeğini korumalısın mesajı veriyormuş vücut. inşaallah doğrudur..

canım umarım tez zamanda kavuşursun bebişine sen ne ilacı kullanıyosun bizde bebiş istiyoruz çalışmalara başlıyalı baya oluyo ama tık yok tüm testler güzel çıktı hsg de çektirdim 2 hafta önce bekliyoruz bizde kısmet sen hangi aşamadasın?

listeye beni eklemeyi unutmayın bak unutursanız ikiz çoçuklarınız olur inşallah
iki taneye nası bakıcaz quuuuu :26::26::26:
phia hemen ekle arkadaşı bedduası büyükkk
sen nerde çektirdin cnm devlet hastanesinde falanmı?
canım özele gittim ama orda rahim filmi çekilmiyor başka yere sevketti...en son 5 yıl önce düşük yaptım...eşimde öyle diyor gitme doktora falan gerek yok diyor..bilemedim bende...6-7 aydrı korunmuyoruz olmuyor..aklım karıştı..
kızlar bana da doktor tavsiye eder misiniz? düzenli gidebileceğim, öncelikle devlet hastanesi, sonra sgk ile gidilebilecek özel hastane. özellere hiç güvenmiyorum ama devlette de ilgi alaka bulamadım kadın doğumda.

canım z.burnu avrasyada gamze hanım var 4/4 lük....heryerden gelen var ona..sgklı ücreti 30 tl....hem banada gelirsin kısss yakınım oraya

üşütmüşüm, 4-5 gündür yatıyorum soğuk algınlığından. antibiyotik kullanıyorum, ondan bahsetmiştim. 4-5 aydır deniyoruz biz de. çok uzun zaman olmadı. dr.a gittim birkaç ay önce genel muayene için. ultrasonla baktı , yumurta var görüyorum, gebeliğe engel bir durum yok dedi. anlayacağın daha yeniyiz, Allah'a şükür şimdilik problem yok gibi gözüküyor. Tamamen bizim beceriksizliğimiz

burda toplanıp bildiklerimizi paylaşmak, güzel haberleri birlikte beklemek oldukça güzel..

Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…