Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Harika canım devam devamm Bende başlıcam inşallah o teste haftaya

Kızlar aslında takmayalım stres yok diyoruz ama çevredekiler de sağolsunlar rahat bırakmıyolar ki arayıp soran sorana yok mu daha bişey diye kaynanam desen öle

gün aşırı devam gayet ii şimdilik

Canım, bugün beraberlik düşünüyor musun? Sanki sen bugün, yarın, öbür gün de beraber olsan iyi olur gibime geliyor. Aslında söylendiği gibi gün aşırı beraberlik spermlerin kalitesi açısından daha iyi ama bir yandan da herkesin spermleri o ortalamalarda olduğu gibi 36 saat canlı kalamayabiliyor... Sanki ovü günleri öncesi ve hemen sonraki günleri de kaçırmamak lazım gibi :26: Sence canım? :44:

gayet iyi çalışmalara devam:)))

Bende dün başladım folik asit desteğine.Bebeğin ilk 28 günü omurilik ve beyin sistemi için gerekiyormuş.Geneldede bu dönemi bebeğin olduğunu bilmeden atlattığımız için erken doğum-düşük-rahime bebeğin tutunamaması ve bebeğin sinir sisteminde sıkıntılar oluyormuş.O yüzden en az 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş.Ben bırakmayı düşünmüyorum.Kullanmayan varsa da başlasın bi an önce..

Al benden de o kadar bi kaç öncesine kadar adetim gecikmişti de hamilemiyim diye çok korkmuştum keşke olsaymışım o zaman..
Filmi geç benim tanıdıklarım var öle ilk gece kalan hatta nişanlı iken

ay vala bravo:))) nışanlıyken hı ıyımış:) demekkı heycanın cok etkısı var gorev gıbı degılde oldu bıttıyle oldugunu dusunuyorumD ay bazen aklıma gelmıyor degıl evde kalıcı mısafır varken falan ses cıkarmadan çalışma yapmak fln,yada ne bılıyım bı anlık heycanla oldu bıttıyle oluyor gıbımede gelıyor gıbı bebısler o heycanla olu verırmıs denemek lazım:)))))

phia sana katılıyorum canım uzmanlarda öyle söylüyor yumurtlamanın 2 gün öncesi ve sonrası ama tabi diğer günlerde de olabilir RABBİM bilir :)))

2 aydır kullanıyorum folik asit bebek düşünenler için evet başlamalı diye düşünüyorum ben

)))) Allah seniii nasıl güldüm yaa

dogru soluyorsun canım ay napıcagmı bende bılmıyorum kadesım gelıo bugunde kalıcak bende, nasıl olcak bılmıyorum demın yazdıgım konuya gelck:))) hersey bıyanada ztn bn ılıskıden sonra sankı hıc sper kalmıomus gıbı gelıo neden anlamıorum hepsi cıkıo gibime gelıo dunde ole oldu ben bıde sabaha kadar olece yatıroum.. ay napsam! sankı yarın daha da koyulasıck gıbı bugun beklesemmı gunu kacırmakta ıstemıyorum:/ bılemedim...

Heyecan işte sanaa kaçırma))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…