kızlar bu testler gayet güzel işliyorr bakın kanıtı kademe kademe koyulasıyorr cok ılgınc ..heralde yarın yada dıer gun tam koyuyu gorurum sağ tarafında nokta olan kitlerin gununde ilişkioldu ..ne dıyorsunuz kızlar ne durumda sızce yumoş:))))) belkıde agrım bu nedenle dıe dusunmeye basladım
kızlar bu testler gayet güzel işliyorr bakın kanıtı kademe kademe koyulasıyorr cok ılgınc ..heralde yarın yada dıer gun tam koyuyu gorurum sağ tarafında nokta olan kitlerin gununde ilişkioldu ..ne dıyorsunuz kızlar ne durumda sızce yumoş:))))) belkıde agrım bu nedenle dıe dusunmeye basladım
kızlar folik asit kullanıyomusunuz hamile kalmak isteyenler önceden kullanmaya başlaması gerekiyormuş dr. söyledi banada uzun süre önce başlamıştım baktık gördükki hamile fln kalmıyorum bıraktım1 ay kadar oldu şimdi tekrar başladım
Al benden de o kadar bi kaç öncesine kadar adetim gecikmişti de hamilemiyim diye çok korkmuştum keşke olsaymışım o zaman..
Filmi geç benim tanıdıklarım var öle ilk gece kalan hatta nişanlı iken
Canım, bugün beraberlik düşünüyor musun? Sanki sen bugün, yarın, öbür gün de beraber olsan iyi olur gibime geliyor. Aslında söylendiği gibi gün aşırı beraberlik spermlerin kalitesi açısından daha iyi ama bir yandan da herkesin spermleri o ortalamalarda olduğu gibi 36 saat canlı kalamayabiliyor... Sanki ovü günleri öncesi ve hemen sonraki günleri de kaçırmamak lazım gibi :26: Sence canım? :44:
Bende dün başladım folik asit desteğine.Bebeğin ilk 28 günü omurilik ve beyin sistemi için gerekiyormuş.Geneldede bu dönemi bebeğin olduğunu bilmeden atlattığımız için erken doğum-düşük-rahime bebeğin tutunamaması ve bebeğin sinir sisteminde sıkıntılar oluyormuş.O yüzden en az 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş.Ben bırakmayı düşünmüyorum.Kullanmayan varsa da başlasın bi an önce..
ay vala bravo:))) nışanlıyken hı ıyımış:) demekkı heycanın cok etkısı var gorev gıbı degılde oldu bıttıyle oldugunu dusunuyorumD ay bazen aklıma gelmıyor degıl evde kalıcı mısafır varken falan ses cıkarmadan çalışma yapmak fln,yada ne bılıyım bı anlık heycanla oldu bıttıyle oluyor gıbımede gelıyor gıbı bebısler o heycanla olu verırmıs denemek lazım:)))))
2 aydır kullanıyorum folik asit bebek düşünenler için evet başlamalı diye düşünüyorum ben
Canım, bugün beraberlik düşünüyor musun? Sanki sen bugün, yarın, öbür gün de beraber olsan iyi olur gibime geliyor. Aslında söylendiği gibi gün aşırı beraberlik spermlerin kalitesi açısından daha iyi ama bir yandan da herkesin spermleri o ortalamalarda olduğu gibi 36 saat canlı kalamayabiliyor... Sanki ovü günleri öncesi ve hemen sonraki günleri de kaçırmamak lazım gibi :26: Sence canım? :44:
dogru soluyorsun canım ay napıcagmı bende bılmıyorum kadesım gelıo bugunde kalıcak bende, nasıl olcak bılmıyorumdemın yazdıgım konuya gelck:))) hersey bıyanada ztn bn ılıskıden sonra sankı hıc sper kalmıomus gıbı gelıo neden anlamıorum hepsi cıkıo gibime gelıo dunde ole oldu ben bıde sabaha kadar olece yatıroum .. ay napsam! sankı yarın daha da koyulasıck gıbı bugun beklesemmı gunu kacırmakta ıstemıyorum:/ bılemedim...
Heyecan işte sanaa kaçırma))
Heyecan işte sanaa kaçırma))
çok güldüm ya patronlarda diyecek bu kız ekrana bakıp bakıp gülüyor kafayımı yedi ne dicekler
:)))ama oyle bıde bu yontemı deneyelım kızlarr:)))))
Ben teste başlayınca eşim ölmezse iyi valla
:)))ama oyle bıde bu yontemı deneyelım kızlarr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?