:)))ama oyle bıde bu yontemı deneyelım kızlarr:)))))
bende yatıya kardeşimi çağırayım bari:))
dogru soluyorsun canım ay napıcagmı bende bılmıyorum kadesım gelıo bugunde kalıcak bende, nasıl olcak bılmıyorumdemın yazdıgım konuya gelck:))) hersey bıyanada ztn bn ılıskıden sonra sankı hıc sper kalmıomus gıbı gelıo neden anlamıorum hepsi cıkıo gibime gelıo dunde ole oldu ben bıde sabaha kadar olece yatıroum .. ay napsam! sankı yarın daha da koyulasıck gıbı bugun beklesemmı gunu kacırmakta ıstemıyorum:/ bılemedim...
deneyelim valla bende yatıya kardeşimi çağırayım bari:))
ayh çok güldüm bunada yah:) bebişin oluyomuş büyüyomuş anne babam nerde diyomuş sende ben test yaparken öldü diyomuşsun ALLAHIM komedi gibi (gerçi kimse ölmesin uzun ömürler versin)
ahaha kesinlıkle...:)) ya bıde gelmek ıcın oyle bı gunu sectılerkı,, tam hafta sonu :) testımıde gormussundur:) artık var bunda bı hıkmet =) ))
Ben kimi çağıracam yaa ailem falan il dışın da yalnızım ben :-(
Az önceki fantezi gerçek olacak desene Bugünü atlama sen, bakarsın yarın daha açık çıkar test, çünkü bazılarının öyle olmuş, okumuştum sanki, tam diğeri kadar kıpkırmızı olmadan silikleşmeye başlıyor falan. Nolur nolmaz. Bi de dedim ya her sperm 36 saat yaşamıyormuş, belli mi olur eşininki de az yaşıyordur falan, riske atma bence, şu 4-5 gün çalış sen bence. Çünkü yumurta tam koyu göründükten 24 saat içinde falan çatlıyormuş, döllenmesi de 6 ile 12 saat arasında gerçekleşiyormuş yanlış hatırlamıyorsam...Ama tabi son karar senin olsun, etkimizde kalma yine de, sadece bir fikir. Bak biz riske atmamak için dün gece ve bugün sabah 6'da beraber olduk, benim ovü muhtemelen dündü çünkü. Yarın da olacağız inşallah, öbür gün de. Çünkü biz geçen ay gün aşırı yaptık, 1-2 gün de art arda, ama tutmadı işte, o yüzden bu ayki ovü günümü ve sonrasını da hergün dolu geçireceğiz inşallah
Az önceki fantezi gerçek olacak desene Bugünü atlama sen, bakarsın yarın daha açık çıkar test, çünkü bazılarının öyle olmuş, okumuştum sanki, tam diğeri kadar kıpkırmızı olmadan silikleşmeye başlıyor falan. Nolur nolmaz. Bi de dedim ya her sperm 36 saat yaşamıyormuş, belli mi olur eşininki de az yaşıyordur falan, riske atma bence, şu 4-5 gün çalış sen bence. Çünkü yumurta tam koyu göründükten 24 saat içinde falan çatlıyormuş, döllenmesi de 6 ile 12 saat arasında gerçekleşiyormuş yanlış hatırlamıyorsam...Ama tabi son karar senin olsun, etkimizde kalma yine de, sadece bir fikir. Bak biz riske atmamak için dün gece ve bugün sabah 6'da beraber olduk, benim ovü muhtemelen dündü çünkü. Yarın da olacağız inşallah, öbür gün de. Çünkü biz geçen ay gün aşırı yaptık, 1-2 gün de art arda, ama tutmadı işte, o yüzden bu ayki ovü günümü ve sonrasını da hergün dolu geçireceğiz inşallah
istanbuldaysan eşimle geliris yatıya:)))
herkese mrb malum eylul ayindan coktan umidi kestik sirada 3 ekim bat :) walla gunleri saymamak takip etmemek istiyorum hayirlisi Allah tan folik aside de basladim smear,kultur temiz cikti yola devam. liste yapildimi bide kanda gebelik nezaman belli oluyor
Ben herife iyi bakım o zaman gün aşırı olayı ile riske atmayayım
hadi hayırlı olsun cnm
kanda gebelik 14-15 gunde belli oluyo die biliyorum ama daha gec belli olanda varmış hormonlarının calışmasına bağlı oalrak kanda ve idrarda cıkıma olasılığı herkesde değişiyi garantisi 3 haftalıkken
Ben herife iyi bakım o zaman gün aşırı olayı ile riske atmayayım
olabilir neden olmasın güzelim7 aydir deniyoruz hayirlisi walla bu ay cok ilginc birsey oldu spermler hep disari cikardi bu sefer hic disari cikmamaya basladi acaba bu no isaretmi he he :)
aynen ıyı bakmak lazım:))) bende sabah, akşam keçi bonuzu pekmezi yedırıyorum.kavonozu yarıladık vallahııı ..bıde faydalarını actım okdum ınternetten dıo ıyımıs bunu dıer gunlerdede yemek laızm ,dedım evetsırf cocuk ıcın degıl saglık ıcınde onemlı yüzüne bı parlama geldı dıorum:)):)))) hep ıstedıgı yemelerı yapıyorum :))) kız yazık onlarada, kıyamamm ...:)))
aynen ıyı bakmak lazım:))) bende sabah, akşam keçi bonuzu pekmezi yedırıyorum.kavonozu yarıladık vallahııı ..bıde faydalarını actım okdum ınternetten dıo ıyımıs bunu dıer gunlerdede yemek laızm ,dedım evetsırf cocuk ıcın degıl saglık ıcınde onemlı yüzüne bı parlama geldı dıorum:)):)))) hep ıstedıgı yemelerı yapıyorum :))) kız yazık onlarada, kıyamamm ...:)))
hahahha ayyy cok güldüm aynı seyi bende sölicektim şimdii
İstanbuldayım istanbuldayım bekleriim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?