Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Az önceki fantezi gerçek olacak desene Bugünü atlama sen, bakarsın yarın daha açık çıkar test, çünkü bazılarının öyle olmuş, okumuştum sanki, tam diğeri kadar kıpkırmızı olmadan silikleşmeye başlıyor falan. Nolur nolmaz. Bi de dedim ya her sperm 36 saat yaşamıyormuş, belli mi olur eşininki de az yaşıyordur falan, riske atma bence, şu 4-5 gün çalış sen bence. Çünkü yumurta tam koyu göründükten 24 saat içinde falan çatlıyormuş, döllenmesi de 6 ile 12 saat arasında gerçekleşiyormuş yanlış hatırlamıyorsam...Ama tabi son karar senin olsun, etkimizde kalma yine de, sadece bir fikir. Bak biz riske atmamak için dün gece ve bugün sabah 6'da beraber olduk, benim ovü muhtemelen dündü çünkü. Yarın da olacağız inşallah, öbür gün de. Çünkü biz geçen ay gün aşırı yaptık, 1-2 gün de art arda, ama tutmadı işte, o yüzden bu ayki ovü günümü ve sonrasını da hergün dolu geçireceğiz inşallah

deneyelim valla bende yatıya kardeşimi çağırayım bari:))

ahaha kesinlıkle...:)) ya bıde gelmek ıcın oyle bı gunu sectılerkı,, tam hafta sonu :) testımıde gormussundur:) artık var bunda bı hıkmet =) ))

ayh çok güldüm bunada yah:) bebişin oluyomuş büyüyomuş anne babam nerde diyomuş sende ben test yaparken öldü diyomuşsun ALLAHIM komedi gibi (gerçi kimse ölmesin uzun ömürler versin)

Amin Allah herkese uzun ömür versin...İşi zor valla ben silik çizgi gördüğüm anda yandı valla ikinciye gerek kalmadan

valla istem dısı fantezı gercke olacak:)) var dıom bundada bı hayır:) ama sana cok katılıyorum canım topu topu 3-5 gun kırmızı oluo test kımınde o bıle olmuomus o zmn dıorumkı durmak yok yola devam :)))))) inşllh cnm sende bende bütün arkidişlerde kaçırmayız yumıs gunlerımızı:))) bu ay cok guzl haberler alıcaz ınsallahh..bu arada sabaha dogru ılışkı daha etkılı oluomus duymustum bklm nolck:)

Aynen katılıyorum bugün aşırı olayı yanlış etki ediyo bence herkes ortalama yumurtlama gununu hesapladığı için evdeki hesap carşıya uymuyo gunleri atlaya atalaya geciriyoruz benlkide en verimli gunler ara verildi de heba oluyodurr..bi hafta durmaksızın calışıcaksın bakalım ozman noluyoo....yılmak yok kızlarrr calışın çalıştırın

folik asit olayına gelince bende başlamıştım hala kullanıyorum ilk zamanlarda cok önemliymişş öle sölemişti doktor...kullanılması lasım yani hala kullanmayan arkadaşlar varsa alsın hemen ne kadar erken okadar iyi beklemeyin sakın...aslında vucudumuzda varmış ama bize kadarmış bebek fazladan ihtiyac duyduğu için kesinlikle kullanılması gerekiyomuş

herkese mrb malum eylul ayindan coktan umidi kestik sirada 3 ekim bat :) walla gunleri saymamak takip etmemek istiyorum hayirlisi Allah tan folik aside de basladim smear,kultur temiz cikti yola devam. liste yapildimi bide kanda gebelik nezaman belli oluyor

hadi hayırlı olsun cnm
kanda gebelik 14-15 gunde belli oluyo die biliyorum ama daha gec belli olanda varmış hormonlarının calışmasına bağlı oalrak kanda ve idrarda cıkıma olasılığı herkesde değişiyi garantisi 3 haftalıkken

7 aydir deniyoruz hayirlisi walla bu ay cok ilginc birsey oldu spermler hep disari cikardi bu sefer hic disari cikmamaya basladi acaba bu no isaretmi he he :)

Ben herife iyi bakım o zaman gün aşırı olayı ile riske atmayayım

aynen ıyı bakmak lazım:))) bende sabah, akşam keçi bonuzu pekmezi yedırıyorum.kavonozu yarıladık vallahııı ..bıde faydalarını actım okdum ınternetten dıo ıyımıs bunu dıer gunlerdede yemek laızm ,dedım evetsırf cocuk ıcın degıl saglık ıcınde onemlı yüzüne bı parlama geldı dıorum:)):)))) hep ıstedıgı yemelerı yapıyorum :))) kız yazık onlarada, kıyamamm ...:)))

7 aydir deniyoruz hayirlisi walla bu ay cok ilginc birsey oldu spermler hep disari cikardi bu sefer hic disari cikmamaya basladi acaba bu no isaretmi he he :)
olabilir neden olmasın güzelim

ayy adamlara ye yeeee
hehh bugece
hehh zamanı geldi
heh test yaptım
oldu olmadı valla yazıkk

Yazık tabii onların işi de zor ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…