sağlık bakanlığı mı:44: yoksa sen de az önce haberleri mi izledin
bana bısıler oluo tutamıorum suan goz yaslarımı.............piskolojım alt ust olduuuuuuuuuuuuuu evdede kımse yok hıckıra hıckıraa
inşallah regl sivilcen değildir cnm kaç gün var bat ına
ayyyyyyyyyy kıyamam cnm ya ağlama lütfen niye kendini üzüyosun ya yapma inşallah olmassın cnm bana kızmada isyan etme sakın rabbim demekki bizleri bununla sınıyo yapma neolur biliyorum hissediyorum inşallah bizimde olacak bebişlerimiz
inş..15ekım cnm:S
evetttt yok 10bin adım yok o yok bu iibe vericez dedimmmm
bılmıyorum nısacım gelınce dahada kotulestımm tutamıorum suan kendımı akıo elımde degıl tutamıorum bıde cok guclu ınsanımdır ama suan garıpbısey oldu tutamıorum inşşllah nısanurcum ınsallaahhh...cok dolmusum galıba patlak verdıı suannn..
ıyıkı varısnızzz kızlarr annemle bıle paylasamıorumm tek basımayım hep içime at at bole oluorum işteee sizlerde olmasanızz bılmıyorummhepınız ablam kardesım oldunuz sankııı....
ıyıkı varısnızzz kızlarr annemle bıle paylasamıorumm tek basımayım hep içime at at bole oluorum işteee sizlerde olmasanızz bılmıyorummhepınız ablam kardesım oldunuz sankııı....
daha koskoca 4 gün önünde sen ne zamandır istiyosun peki cnm yaaaaaaaaaaaaa
kızlar biyere itmeyin he bi yemek koyayım ocağada geleyim gitmeyin he oldumu bende içimi boşaltmak istiyorum tamamen
cnm ben 3senelık evliyim cok olmadı korunmayı tam anlamı ıle bırakalı 3ay ama keşke beklemeseymısım 3senelık evlı oldugum ıcın herkes beklıoo bendenn 2senelıkken baslasymısım dıorum kızıyorum kendıme sımdı o zmn soranda olmazdı streste yapmazdım bıktım patavatsız ınsanlardan etrafımdaa ...hyrlısı allhtaannnn
temizlikçi çalışan 117 den 70 e düşmüş eeee örnek alın bu kadınııııııııııı diye çıkarmışlar bide ekrana
bende 3 senelik evliyim ve korunmayı yeni bıraktık ..senin gibi herkes banada söylüyor hatta kafamı adeta şişiriyor ama umursamıyorum çünkü bu hayat bizim başkalarının söylediklerine göre yaşarsak ohoo yandık o zaman..içimden bir his diyorki herkes doğru zamanda burada müjdeli haberler verecek..
cnm ben 3senelık evliyim cok olmadı korunmayı tam anlamı ıle bırakalı 3ay ama keşke beklemeseymısım 3senelık evlı oldugum ıcın herkes beklıoo bendenn 2senelıkken baslasymısım dıorum kızıyorum kendıme sımdı o zmn soranda olmazdı streste yapmazdım bıktım patavatsız ınsanlardan etrafımdaa ...hyrlısı allhtaannnn
inşallah canım inşallahhhh..........
seninle aynı zamanda aynı telaşın içine düşmüşüz bu aradasunbal eline aldı sopayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?