Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bana bısıler oluo tutamıorum suan goz yaslarımı.............piskolojım alt ust olduuuuuuuuuuuuuu evdede kımse yok hıckıra hıckıraa

ayyyyyyyyyy kıyamam cnm ya ağlama lütfen niye kendini üzüyosun ya yapma inşallah olmassın cnm bana kızmada isyan etme sakın rabbim demekki bizleri bununla sınıyo yapma neolur biliyorum hissediyorum inşallah bizimde olacak bebişlerimiz

bılmıyorum nısacım gelınce dahada kotulestımm tutamıorum suan kendımı akıo elımde degıl tutamıorum bıde cok guclu ınsanımdır ama suan garıpbısey oldu tutamıorum inşşllah nısanurcum ınsallaahhh...cok dolmusum galıba patlak verdıı suannn..

ıyıkı varısnızzz kızlarr annemle bıle paylasamıorumm tek basımayım hep içime at at bole oluorum işteee sizlerde olmasanızz bılmıyorummhepınız ablam kardesım oldunuz sankııı....

anlıyorum cnm aslında ben sana diyorum ama bende aynı durumdayım be inan yani bende 6 aydır istiyorum ama hala yok bişey ne biliim insan ister istemez karamsarlığa düşüyo kendimden biliyorum çünkü 1 senelik evliyim ama 6 aydır olmadı rabbim zamanı var daha bekleyin diyor demekki bizede sadec sabır etmek düşüyo elimizden başka bişey gelmez bunun dışında bunu hepimiz biliyoruz dimi

ıyıkı varısnızzz kızlarr annemle bıle paylasamıorumm tek basımayım hep içime at at bole oluorum işteee sizlerde olmasanızz bılmıyorummhepınız ablam kardesım oldunuz sankııı....

aynen cnm aynen bende annemle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum inanın yani aslında bende çok doluyum ama elimden bişey gelmio inan yanbi tatlım üzme canını ne yapalım bizimde sınavımız böyle şükretmek lazım halimize

canım batımız aynı ben yarın sabah test yapıcam ve şu an güldüğüme bakma benim de içim kan ağlıyo bazen dolup ben de ağlıyorum ama elden birşey gelmiyo.. isyan etmek yerine dua edelim ama sakın ha başkalarına veriyo bana niye vermiyo demeyelim tatlım

heyy karamsar olmayın.. en azından sizin umudunuz var isteyipde hiç olamayacağını bilenler ne yapsın.. Rabbim ol dediinde olucak emin olun ama böyle üzülüp metobolizmanızı bozmayın stres faktörü hamişliği bile engelleyebilir.. pozitif olun herşey güzel olacak

daha koskoca 4 gün önünde sen ne zamandır istiyosun peki cnm yaaaaaaaaaaaaa

cnm ben 3senelık evliyim cok olmadı korunmayı tam anlamı ıle bırakalı 3ay ama keşke beklemeseymısım 3senelık evlı oldugum ıcın herkes beklıoo bendenn 2senelıkken baslasymısım dıorum kızıyorum kendıme sımdı o zmn soranda olmazdı streste yapmazdım bıktım patavatsız ınsanlardan etrafımdaa ...hyrlısı allhtaannnn

bende 3 senelik evliyim ve korunmayı yeni bıraktık ..senin gibi herkes banada söylüyor hatta kafamı adeta şişiriyor ama umursamıyorum çünkü bu hayat bizim başkalarının söylediklerine göre yaşarsak ohoo yandık o zaman..içimden bir his diyorki herkes doğru zamanda burada müjdeli haberler verecek..

temizlikçi çalışan 117 den 70 e düşmüş eeee örnek alın bu kadınııııııııııı diye çıkarmışlar bide ekrana

öle ama nasılda güzelleşmiş zayıf olunca lşişman olmak kötü bişi bak bebek bile olmuyo ama şişman olmayıda ben istemedimki Allah ın nimetleri çok güzel her yediğimde pişman oluyordum bu vicdan azbını kimse bilemez inan şişman olmak demek yasama hakkın yok denecek kadar az demek şimdi bende başlıcam ağlamaya benimde en hassaas noktam çocukluğumdan beri hep aynı en kötüsüde özel bi gün için kıyafet aramak çokk acıııııııııı

inşallah canım inşallahhhh..........

Allahım daha 3 ay olmuş dertlrere karıcan kızım benim 9. ay bua y ben bile bu kadar üzülmüyorum daha önünde nice ay var yüzde 80 lik kısım ilk 6 ayda gebe kalıyormuş zamana bırak rahat ol lütfen kendine kısır muamelesi yapmaktanda vazgeç tammaı yoksa ben sana kızıyorummm hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…