Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

üzülme balım yaa ben de kendime şişmanım diyorum belki sen benden daha kilolu olabilirsin ama inan kimse halinden memnun değil.. benim arkadaşım vardı 125 kilolarda hamile kaldı iri yarı bi de, doğum yaptı olmıycak diye birşey yok..

karnım ağrımaya başladı benim hep adetten 3 gün önce karnım ağrımaya başlar.. kasık ağrım geldi yine bitti bu ay

ya zaten zayıflamak istememin sebebi tamamen sağlık yoksa beni böle seven biri var zaten sağlık çok önemli hasta olsan bu kadar kiloyla seni nasıl hasteneye götürsünler dimi zayıflayacağım inşallah

haklısın cnmm ınsanlar bole sormasa takmıcm valaa ,tmm tmm kızma sunbişş tmmm sustum ..:) seni sevıorum..

ahhh be cnm daha 3 ay olmuş korunmayı bırakalı sende niye bu kadar üzüyosun kendini yazık yıpratıyosun ya ben 6 aydır bekliyorum henüz bendede yok bende çok stres yapıyorum belkide o yüzden olmuyo ne bileyim işte amaaaan

herkese merhaba, iyi akşamlar kızlar..yazdıklarınızı okudum da daha 3 -6 ay olmuş bebek isteyeli olmadı diye hemen ümitsizliğe kapılmışsınız...sakin olun Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek inşallah tüm isteyenlere...ben 4 yıllık evliyim, 2 yıl korunduk, bebiş isteyeli de 2 yıl oldu amaaaaaaaaa daha bebek yok ortada..nasip ne diyelim..Allah "ol" diyecek ve olacak biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım boş..olmayınca olmuyor işte...Allahım burda bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez zamanda içlerinde bana da

amin kardeşim amin rabbim cümlemize tez zamanda bi bebek nasip etsin seninde demen gibi demekki daha vakti zamanı var hayırlısı herşey Allahtan ümidimizi kesmeyelim kesmekte yok zaten inşşallah..........

Tatlım bi daha seni bu kadar karamsar umutsuz üzgün görmek istemiyorum tamam mıııı hiç kimse senden değerli değil başkaları için kendini üzmeye değmez o kıymetli gözyaşlarını böle çenesi düşükler için boşa harcama sakın..Benim de bu ay üçüncü denemem olacak herşeyin bi zamanı vardır eminim bebişlerimizin de ben her zaman ne olursa olsun en doğru zaman da ver diye dua ederim umudunu kaybetmek yok oldu mu bu ay ister olsun ister olmasın canım benim

aynen öle cnm sana bende katılıyorum üzülmek yıkılmak yok Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak hayırlısıyla alacağız kucaklarımıza inanıyorum bende. bence sizde inanın bu kadarı yeter inanmak başarmanın yarısıdır çünkü 9:9

selam kızlar nabersiniz??

phiam çizgi belirdimi yine?
tugram yoklugun çok belli oluyo kuzu yaa
mmllk canım karamsar olma.rabbim daha büyük dert vermesin kuzu yaa...yakın zamanda hamilelik haberini alıcaksın inanıyorum ben ama sen bu isyan ettiğinle kalıcaksın.lütfen yapma böyle...
Allah'Im sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda...

merhabalar işleri bitirip geldim dercede aldım sonunda

ooo sunbalım sende dereceli oldun heee
senin de yüksek dereceli ateşlerini görmek isteriz artık :) inşallah

ya kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum ya sürekli çişim geliyor çok fazla su bile içmiyorum of yakında laptopumu alıp tuvaletin önünde çalışam

ayy inşallah bebiştendir kuzu yaa
benim de çok olur hamişlikte...

tamam yapalım kaç olması lazımmış

canım sayının kaç oldugu önemli değil.
her sabah aynı saatteki ateşinin düşmeden sabitlenmesi veya artış olması yeterli

canım benim 35.9 35.8 35.7 35.8 hep bu civarlarda çıkıyo ateşim ve kulaktan ölçüyorum ben
ben 2 gün kala ögrendim canım istersen ilk idrarınla yap

bu dereceleri nekadar süre içersinde ölçtün canım?
sabah ateşlerin mi bunlar?

yha rabbime çok şükür diyemiyoruz nedense...
ne insanlar var yıllarca bekliyip emellerine ulaşıyorlar...
ne insanlar var olmuyor olmuyor diyorlar ardından 2-3 ay içinde hamilelik haberini alıyorlar.
ne insanlar var olmuyor deyip dr gidiolar ve sebep ufacık birşey çıkıyor tedavi olup bebeklerini doğuruyorlar...
benim gibi insanlar da var? hamile kalabilip çok zor sahip olabilenler, sevincini yaşayıp hemen kaybedenler...

ben bunlara dert demiyorum...

ya sağlık problemleri olanlar?
bebegi olmadan rahmi alınanlar,eşinde sperm problemi olup çocuk sahibi olamaayanlar?
ve daha neler neler...
çok şükür aşılmayacak dertlerimiz yok kızlar yaa...
tek derdimiz de bebek olsun.
zamanı gelince gerçekten oluyor.
ben 5 yıl acı çektim.
etraftan duymadıgım kalmadı.
sık sık düşük yaptım ama hep rabbime tevekkül ettim.elbette vardır bir bildiği,bu da benim sınavım dedim ve sabrettim...
siz de sabredin ve rabbimden isteyin...
o duaları kabul eden ve geri çevirmeyendir...

inşallah kısa zamandaa hepimizin güzel haberleri inletir topiğimizi aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…