öle ama nasılda güzelleşmiş zayıf olunca lşişman olmak kötü bişi bak bebek bile olmuyo ama şişman olmayıda ben istemedimki Allah ın nimetleri çok güzel her yediğimde pişman oluyordum bu vicdan azbını kimse bilemez inan şişman olmak demek yasama hakkın yok denecek kadar az demek şimdi bende başlıcam ağlamaya benimde en hassaas noktam çocukluğumdan beri hep aynı en kötüsüde özel bi gün için kıyafet aramak çokk acıııııııııı
üzülme balım yaa ben de kendime şişmanım diyorum belki sen benden daha kilolu olabilirsin ama inan kimse halinden memnun değil.. benim arkadaşım vardı 125 kilolarda hamile kaldı iri yarı bi de, doğum yaptı olmıycak diye birşey yok..
Allahım daha 3 ay olmuş dertlrere karıcan kızım benim 9. ay bua y ben bile bu kadar üzülmüyorum daha önünde nice ay var yüzde 80 lik kısım ilk 6 ayda gebe kalıyormuş zamana bırak rahat ol lütfen kendine kısır muamelesi yapmaktanda vazgeç tammaı yoksa ben sana kızıyorummm hııı
seninle aynı zamanda aynı telaşın içine düşmüşüz bu aradasunbal eline aldı sopayı
karnım ağrımaya başladıbenim hep adetten 3 gün önce karnım ağrımaya başlar.. kasık ağrım geldi yine bitti bu ay
haklısın cnmm ınsanlar bole sormasa takmıcm valaa ,tmm tmm kızma sunbişş tmmm sustum ..:) seni sevıorum..
evet vallaa ..demek 3ten sonra bole oluo ınsansunbal bizi haşlıcak vallaa
evet vallaa ..demek 3ten sonra bole oluo ınsansunbal bizi haşlıcak vallaa
karnım ağrımaya başladıbenim hep adetten 3 gün önce karnım ağrımaya başlar.. kasık ağrım geldi yine bitti bu ay
cnm ben 3senelık evliyim cok olmadı korunmayı tam anlamı ıle bırakalı 3ay ama keşke beklemeseymısım 3senelık evlı oldugum ıcın herkes beklıoo bendenn 2senelıkken baslasymısım dıorum kızıyorum kendıme sımdı o zmn soranda olmazdı streste yapmazdım bıktım patavatsız ınsanlardan etrafımdaa ...hyrlısı allhtaannnn
herkese merhaba, iyi akşamlar kızlar..yazdıklarınızı okudum da daha 3 -6 ay olmuş bebek isteyeli olmadı diye hemen ümitsizliğe kapılmışsınız...sakin olun Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek inşallah tüm isteyenlere...ben 4 yıllık evliyim, 2 yıl korunduk, bebiş isteyeli de 2 yıl oldu amaaaaaaaaa daha bebek yok ortada..nasip ne diyelim..Allah "ol" diyecek ve olacak biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım boş..olmayınca olmuyor işte...Allahım burda bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez zamanda içlerinde bana da
İyi akşamlar kızlaarrrrr
ii akşamlar hoşgeldin
Tatlım bi daha seni bu kadar karamsar umutsuz üzgün görmek istemiyorum tamam mıııı hiç kimse senden değerli değil başkaları için kendini üzmeye değmez o kıymetli gözyaşlarını böle çenesi düşükler için boşa harcama sakın..Benim de bu ay üçüncü denemem olacak herşeyin bi zamanı vardır eminim bebişlerimizin de ben her zaman ne olursa olsun en doğru zaman da ver diye dua ederim umudunu kaybetmek yok oldu mu bu ay ister olsun ister olmasın canım benim
merhabalar işleri bitirip geldim dercede aldım sonunda
ya kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum ya sürekli çişim geliyor çok fazla su bile içmiyorum of yakında laptopumu alıp tuvaletin önünde çalışam
tamam yapalım kaç olması lazımmış
canım benim 35.9 35.8 35.7 35.8 hep bu civarlarda çıkıyo ateşim ve kulaktan ölçüyorum ben
ben 2 gün kala ögrendim canım istersen ilk idrarınla yap
heyy karamsar olmayın.. en azından sizin umudunuz var isteyipde hiç olamayacağını bilenler ne yapsın.. Rabbim ol dediinde olucak emin olun ama böyle üzülüp metobolizmanızı bozmayın stres faktörü hamişliği bile engelleyebilir.. pozitif olun herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?