selam kızlar nabersiniz??
Phiam çizgi belirdimi yine?
Tugram yoklugun çok belli oluyo kuzu yaa
mmllk canım karamsar olma.rabbim daha büyük dert vermesin kuzu yaa...yakın zamanda hamilelik haberini alıcaksın inanıyorum ben ama sen bu isyan ettiğinle kalıcaksın.lütfen yapma böyle...
Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda...
Ooo sunbalım sende dereceli oldun heee
Senin de yüksek dereceli ateşlerini görmek isteriz artık :) inşallah
ayy inşallah bebiştendir kuzu yaa
benim de çok olur hamişlikte...
Canım sayının kaç oldugu önemli değil.
Her sabah aynı saatteki ateşinin düşmeden sabitlenmesi veya artış olması yeterli
Bu dereceleri nekadar süre içersinde ölçtün canım?
Sabah ateşlerin mi bunlar?
Yha rabbime çok şükür diyemiyoruz nedense...
Ne insanlar var yıllarca bekliyip emellerine ulaşıyorlar...
Ne insanlar var olmuyor olmuyor diyorlar ardından 2-3 ay içinde hamilelik haberini alıyorlar.
Ne insanlar var olmuyor deyip dr gidiolar ve sebep ufacık birşey çıkıyor tedavi olup bebeklerini doğuruyorlar...
Benim gibi insanlar da var? Hamile kalabilip çok zor sahip olabilenler, sevincini yaşayıp hemen kaybedenler...
Ben bunlara dert demiyorum...
Ya sağlık problemleri olanlar?
Bebegi olmadan rahmi alınanlar,eşinde sperm problemi olup çocuk sahibi olamaayanlar?
Ve daha neler neler...
çok şükür aşılmayacak dertlerimiz yok kızlar yaa...
Tek derdimiz de bebek olsun.
Zamanı gelince gerçekten oluyor.
Ben 5 yıl acı çektim.
Etraftan duymadıgım kalmadı.
Sık sık düşük yaptım ama hep rabbime tevekkül ettim.elbette vardır bir bildiği,bu da benim sınavım dedim ve sabrettim...
Siz de sabredin ve rabbimden isteyin...
O duaları kabul eden ve geri çevirmeyendir...
Inşallah kısa zamandaa hepimizin güzel haberleri inletir topiğimizi aminnn
boswer naber canım??
hoşgeldiinnn
Tatlım bi daha seni bu kadar karamsar umutsuz üzgün görmek istemiyorum tamam mıııı hiç kimse senden değerli değil başkaları için kendini üzmeye değmez o kıymetli gözyaşlarını böle çenesi düşükler için boşa harcama sakın..Benim de bu ay üçüncü denemem olacak herşeyin bi zamanı vardır eminim bebişlerimizin de ben her zaman ne olursa olsun en doğru zaman da ver diye dua ederim umudunu kaybetmek yok oldu mu bu ay ister olsun ister olmasın canım benim
hoşbuldum canım..
Bakınıyordum malum yarın adet olma ihtimallerim var..okuyorum belki bir okuduğumdan hamile olacağımı çıkarırım diye..umut işte
Hoşbuldum canım..
Bakınıyordum malum yarın adet olma ihtimallerim var..Okuyorum belki bir okuduğumdan hamile olacağımı çıkarırım diye..Umut işte
tubiloshumm derecelendim bakalım bu ay derceye girecekmiyim bakalım
ya tuğraya noldu neden pasif görünüyoo
saolun kızlarr hpinize teşekkür çok ederim ,herşeyın zamanı var canım buna ınanıyorumm, isyan etmiyorum ztn töbe olsun ısyan etmıyorum, kurban oldugum zamanını bılyıordur elbet inşallh ....,bu bı kac gundur bole oldumm cesaret sızlestım belkıde bıde bugunku mevlut bnı yıprattı insanlardn kacıyorum hayırlısı allhtan ama guclu olmaya clıscm bıraz kendıme geldım simdi sizler bole dıyınce. Bazn kaybedıyorum kendımı yanlızlıktan olsa gerek konsucak kımsem olmadıgından olsa gerek şimdi iiyiim ama canlarım haklısınızz sizz hepsını bılıyorum hepinizdenallh razı olsun hepimizn gönlüne göre versin kurban olduugm sizlerleyim iyi haberlerımızı bırbırımızle paylaşana kadr ınsallh.... O zmn unutucaz bu zmnları çok ıyı bılıyorumm gulucem kendıme bıle:) inş.....sizi sevıorum şekerler...
selam kızlar nabersiniz??
phiam çizgi belirdimi yine?
tugram yoklugun çok belli oluyo kuzu yaa
mmllk canım karamsar olma.rabbim daha büyük dert vermesin kuzu yaa...yakın zamanda hamilelik haberini alıcaksın inanıyorum ben ama sen bu isyan ettiğinle kalıcaksın.lütfen yapma böyle...
Allah'Im sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda...
ooo sunbalım sende dereceli oldun heee
senin de yüksek dereceli ateşlerini görmek isteriz artık :) inşallah
ayy inşallah bebiştendir kuzu yaa
benim de çok olur hamişlikte...
canım sayının kaç oldugu önemli değil.
her sabah aynı saatteki ateşinin düşmeden sabitlenmesi veya artış olması yeterli
bu dereceleri nekadar süre içersinde ölçtün canım?
sabah ateşlerin mi bunlar?
yha rabbime çok şükür diyemiyoruz nedense...
ne insanlar var yıllarca bekliyip emellerine ulaşıyorlar...
ne insanlar var olmuyor olmuyor diyorlar ardından 2-3 ay içinde hamilelik haberini alıyorlar.
ne insanlar var olmuyor deyip dr gidiolar ve sebep ufacık birşey çıkıyor tedavi olup bebeklerini doğuruyorlar...
benim gibi insanlar da var? hamile kalabilip çok zor sahip olabilenler, sevincini yaşayıp hemen kaybedenler...
ben bunlara dert demiyorum...
ya sağlık problemleri olanlar?
bebegi olmadan rahmi alınanlar,eşinde sperm problemi olup çocuk sahibi olamaayanlar?
ve daha neler neler...
çok şükür aşılmayacak dertlerimiz yok kızlar yaa...
tek derdimiz de bebek olsun.
zamanı gelince gerçekten oluyor.
ben 5 yıl acı çektim.
etraftan duymadıgım kalmadı.
sık sık düşük yaptım ama hep rabbime tevekkül ettim.elbette vardır bir bildiği,bu da benim sınavım dedim ve sabrettim...
siz de sabredin ve rabbimden isteyin...
o duaları kabul eden ve geri çevirmeyendir...
inşallah kısa zamandaa hepimizin güzel haberleri inletir topiğimizi aminnn
saolun kızlarr hpinize teşekkür çok ederim ,herşeyın zamanı var canım buna ınanıyorumm, isyan etmiyorum ztn töbe olsun ısyan etmıyorum, kurban oldugum zamanını bılyıordur elbet inşallh ....,bu bı kac gundur bole oldumm cesaret sızlestım belkıde bıde bugunku mevlut bnı yıprattı insanlardn kacıyorum hayırlısı allhtan ama guclu olmaya clıscm bıraz kendıme geldım simdi sizler bole dıyınce. bazn kaybedıyorum kendımı yanlızlıktan olsa gerek konsucak kımsem olmadıgından olsa gerek şimdi iiyiim ama canlarım haklısınızz sizz hepsını bılıyorum hepinizdenallh razı olsun hepimizn gönlüne göre versin kurban olduugm sizlerleyim iyi haberlerımızı bırbırımızle paylaşana kadr ınsallh.... o zmn unutucaz bu zmnları çok ıyı bılıyorumm gulucem kendıme bıle:) inş.....sizi sevıorum şekerler...
saolun kızlarr hpinize teşekkür çok ederim ,herşeyın zamanı var canım buna ınanıyorumm, isyan etmiyorum ztn töbe olsun ısyan etmıyorum, kurban oldugum zamanını bılyıordur elbet inşallh ....,bu bı kac gundur bole oldumm cesaret sızlestım belkıde bıde bugunku mevlut bnı yıprattı insanlardn kacıyorum hayırlısı allhtan ama guclu olmaya clıscm bıraz kendıme geldım simdi sizler bole dıyınce. bazn kaybedıyorum kendımı yanlızlıktan olsa gerek konsucak kımsem olmadıgından olsa gerek şimdi iiyiim ama canlarım haklısınızz sizz hepsını bılıyorum hepinizdenallh razı olsun hepimizn gönlüne göre versin kurban olduugm sizlerleyim iyi haberlerımızı bırbırımızle paylaşana kadr ınsallh.... o zmn unutucaz bu zmnları çok ıyı bılıyorumm gulucem kendıme bıle:) inş.....sizi sevıorum şekerler...
umutlarımız hiç tükenmesin inşallah:
belirti felan varmı canım?
testin varmıııııı
akşam akşam az heycan yaşayalım yawvarsa testi yapsana hadiii
belirti felan varmı canım?
testin varmıııııı
akşam akşam az heycan yaşayalım yawvarsa testi yapsana hadiii
inşallah girersin canım dereceye :)
sabahları ölç ve not et.sonra bize bildir olurmu
tugra düşük çenesi yüzünden banlanmış
o çeneyi burada sohbet ederek kullansaydı banlanmazdı
yanlış yerlerde takılıyordu anlayacagın
Ya kızlar bişey sordum size ama cevap alamadım lütfen cvp verirmisiniz ya benim kasıklarım ve belim çok ağrıyo özellikle belimin ağrısına duramıyorum neden acaba hadi ama bana yardımcı olurmusunuz aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ya kızlar bişey sordum size ama cevap alamadım lütfen cvp verirmisiniz ya benim kasıklarım ve belim çok ağrıyo özellikle belimin ağrısına duramıyorum neden acaba hadi ama bana yardımcı olurmusunuz aaaaaaaaaaaaaaaaaa
amin İnşallah..En kısa zamanda hepimiz bu güzel heyecanı yaşarız..
Belirtim yok.Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen..Bazende hayallere kapılıyorum..
Testim yok..Ben adetim geçmeden test yapmak istemiyorum.Tek çizgiyi görünce üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?