Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah

Ayyyyyyyyyy kızlar ya benim kasıklarım ve belim çok ağrıyo neden acaba ya belimin ağrısından duramıyom valla neden ki

tubiloshumm derecelendim bakalım bu ay derceye girecekmiyim bakalım

ya tuğraya noldu neden pasif görünüyoo

saolun kızlarr hpinize teşekkür çok ederim ,herşeyın zamanı var canım buna ınanıyorumm, isyan etmiyorum ztn töbe olsun ısyan etmıyorum, kurban oldugum zamanını bılyıordur elbet inşallh ....,bu bı kac gundur bole oldumm cesaret sızlestım belkıde bıde bugunku mevlut bnı yıprattı insanlardn kacıyorum hayırlısı allhtan ama guclu olmaya clıscm bıraz kendıme geldım simdi sizler bole dıyınce. bazn kaybedıyorum kendımı yanlızlıktan olsa gerek konsucak kımsem olmadıgından olsa gerek şimdi iiyiim ama canlarım haklısınızz sizz hepsını bılıyorum hepinizdenallh razı olsun hepimizn gönlüne göre versin kurban olduugm sizlerleyim iyi haberlerımızı bırbırımızle paylaşana kadr ınsallh.... o zmn unutucaz bu zmnları çok ıyı bılıyorumm gulucem kendıme bıle:) inş.....sizi sevıorum şekerler...

Hoşbuldum canım..

Bakınıyordum malum yarın adet olma ihtimallerim var..Okuyorum belki bir okuduğumdan hamile olacağımı çıkarırım diye..Umut işte

belirti felan varmı canım?
testin varmıııııı
akşam akşam az heycan yaşayalım yaw varsa testi yapsana hadiii

tubiloshumm derecelendim bakalım bu ay derceye girecekmiyim bakalım

ya tuğraya noldu neden pasif görünüyoo

inşallah girersin canım dereceye :)
sabahları ölç ve not et.sonra bize bildir olurmu
tugra düşük çenesi yüzünden banlanmış
o çeneyi burada sohbet ederek kullansaydı banlanmazdı
yanlış yerlerde takılıyordu anlayacagın

bizde seni çok seviyoruz cnm heeeeeeeeeee şöle kendine gel biraz ya biz buraya stres atmaya gelioruz olacak biliyoruz bunu düşünelim allah sendende razı olsun cnm beni

tubilosh nede güzel söylemişsin ağzından bal akıyor

Biz de seni seviyoruuuuzzz

bizde seni canımm

Ya kızlar bişey sordum size ama cevap alamadım lütfen cvp verirmisiniz ya benim kasıklarım ve belim çok ağrıyo özellikle belimin ağrısına duramıyorum neden acaba hadi ama bana yardımcı olurmusunuz aaaaaaaaaaaaaaaaaa

umutlarımız hiç tükenmesin inşallah:

amin İnşallah..En kısa zamanda hepimiz bu güzel heyecanı yaşarız..
belirti felan varmı canım?
testin varmıııııı
akşam akşam az heycan yaşayalım yaw varsa testi yapsana hadiii

Belirtim yok.Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen..Bazende hayallere kapılıyorum..

Testim yok..Ben adetim geçmeden test yapmak istemiyorum.Tek çizgiyi görünce üzülüyorum

Son düzenleme:

aaaaa öle şeylerdemi olmuşşşşş inş bakalım unutmazsam her sabah ölçüp yazıcam

Bence belirtilere takılma canım..Belirtiler bazen çok fena oyun oynuyor bize

Canım kasık ağrını ayaklarını mı üşütüyosun dicem ama beline anlam veremedim ovulasyon günün bitti miii

canım inşallah hamileliktendir ama neden dolayı olabileceği konusunda kesin birşey diyemeyiz ki :44:
üşütmüş olabilirsin,ters bir hareket yapmış olabilirsin,sert bir yerde yatmış olup belin tutulmuş olabilir.
ama hamilelik de olabilir...
adet belirtisi de olabilir ki inşallah değildir...
bekleyip görcez bu durumda.neydenmiş anlıcaz zamanla

2 günün var değilmi?
inşallah olmazsın da çift çizgili test resmini paylaşırsın bizimle
peki yarın olmazsan bat günü de yapmazmısın :44:

kızlar bu arada dr gittim dişçiye...
tel takmama gerek yokmuş çok şükürrr
sadece boş yere köprü yaptırmam gerekli...yakın zamanda dişe köprü yaptıran oldumuu?
sigorta karşılıyormu? fiyatları bilen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…