2 günün var değilmi?
inşallah olmazsın da çift çizgili test resmini paylaşırsın bizimle
peki yarın olmazsan bat günü de yapmazmısın :44:
kızlar bu arada dr gittim dişçiye...
tel takmama gerek yokmuş çok şükürrr
sadece boş yere köprü yaptırmam gerekli...yakın zamanda dişe köprü yaptıran oldumuu?
sigorta karşılıyormu? fiyatları bilen varmı??
bazen döllenio ama gelişmeden o şekilde kalıyor sonradan da adet kanamasıyla gidiyor arkadaşım işte farkında olmadığımız düşükler bu şekilde olabiliyor o yüzden dr. lar bir önceki adet tarihini geçmeden test yapmayın diyorlar seninki de öyle olabilir canım..
canım inşallah hamileliktendir ama neden dolayı olabileceği konusunda kesin birşey diyemeyiz ki :44:
üşütmüş olabilirsin,ters bir hareket yapmış olabilirsin,sert bir yerde yatmış olup belin tutulmuş olabilir.
Ama hamilelik de olabilir...
Adet belirtisi de olabilir ki inşallah değildir...
Bekleyip görcez bu durumda.neydenmiş anlıcaz zamanla
2 günün var değilmi?
Inşallah olmazsın da çift çizgili test resmini paylaşırsın bizimle
Peki yarın olmazsan bat günü de yapmazmısın :44:
ya cnm adet belirtim olamaz çünkü daha adetime 16 gün var bende nedenini anlamadım size sordum yumurtlama günüm olduğu için olabilrmi acaba
amanın nisa yumurtlamadan olabilir çünkü bende ovide dünden beri çif çizgiyi görüyorum aynı sorunlar bendede var
phia ölçtüm bak akşam 36.8 çıktı
Dur buldum canım "beğendiğim" bölümünden kolay buldum... 463. sayfada;
Benim 36.8 imiş şimdi 37.3 olmuş
Senin 36.5 imiş şimdi 36.8 olmuş...
Benim dün akşam bu saatlerde de sanırım ya 37.1 ya da 37.2 idi... Demek ki akşamları böyle yüksek oluyor.
Bakalım senin yarın sabah kaç çıkacak?
Erken saatte ölç canım ve her gün aynı saatte olsun
o zaman yarın sabah 7 gibi ölçeyim ne çıkacak bakalım
selam kızlar iyiakşamlar
işe başladıqım için fazla giremiyorum...akşam 8de eve geliyorum ve sadece pazar günü evdeyim....oda işlerle geçiyor...arada bir bakıyorum sizlere...umarım bu ay hepiniz mutlu haberler alırsınız...ben bu ay hamiş kalmazsam bebeqi ertelicem...bir süre çalışmak istiyorum....sonrasında Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun...hepinizi öpüyorum ve takipteyim...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr
kızlar ben burdayken niye konuşmuyonuz bakimm yoksa beni istemionuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?