Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

2 günün var değilmi?
inşallah olmazsın da çift çizgili test resmini paylaşırsın bizimle
peki yarın olmazsan bat günü de yapmazmısın :44:

aslına bakarsab 27 günde genellikle adet oluyorum.Ama bazende 28 gün oluyor..

Yarın 27. günüm..Adet olmazsam 28. günü bekliyecen..Yani ctesiyi..

Cumartesi evimde okuma olacak.Misafirlerden anlamam geçer ogün.Eğer hala regl olmazsam pazar bilemedin pazartesi test yaparım..

İnşallah çift çizgiyi görmek banada nasip olur..

Köprü değil ama tel taktım..

Dişimdeki aralığı doktor bir anda kapatmıştı telle..Hey gidi günler

bilmiyorum ki canım benim sonuç 4.38 çıkınca baya ümitlenmiştim

ya cnm adet belirtim olamaz çünkü daha adetime 16 gün var bende nedenini anlamadım size sordum yumurtlama günüm olduğu için olabilrmi acaba

ya cnm adet belirtim olamaz çünkü daha adetime 16 gün var bende nedenini anlamadım size sordum yumurtlama günüm olduğu için olabilrmi acaba

amanın nisa yumurtlamadan olabilir çünkü bende ovide dünden beri çif çizgiyi görüyorum aynı sorunlar bendede var

ya tubilosh cnm yumurtlama zamanlarında böyle ağrılar olduğu zman ne yapmalıyım eeeeee yani sevinmelimiyim ya ne olur yardım edermisin ilişkiye falan ne sıklıkla girmeliyim söylermisin

ya cnm yumurtlama zamanlarında böyle ağrılar olduğu zman ne yapmalıyım eeeeee yani sevinmelimiyim ya ne olur yardım edermisin ilişkiye falan ne sıklıkla girmeliyim söylermisin

Herkesler nerdeee? Tubişş, Tugra, Mmlkk, Sevoo, Rose, Alminaa, Taydiiinn, Sunball, Ebiii, Tokoyaaayy, Yesaalllpp, Savaaasss, Angel, İrmegannn, Nisa, Boswer, Esraaa???

Elma dersem çıkın armut dersem çıkmayıııınnn.

Elmaaaaaaaaaaaa

.........

Şimdi ben de ölçtüm canım, 37.3 çıktı... Gündüz kaçtı ki dur bakalım bi hangi sayfadaydı :44:

Dur buldum canım "beğendiğim" bölümünden kolay buldum... 463. sayfada;
Benim 36.8 imiş şimdi 37.3 olmuş
Senin 36.5 imiş şimdi 36.8 olmuş...
Benim dün akşam bu saatlerde de sanırım ya 37.1 ya da 37.2 idi... Demek ki akşamları böyle yüksek oluyor.
Bakalım senin yarın sabah kaç çıkacak?
Erken saatte ölç canım ve her gün aynı saatte olsun

selam kızlar iyiakşamlar
işe başladıqım için fazla giremiyorum...akşam 8de eve geliyorum ve sadece pazar günü evdeyim....oda işlerle geçiyor...arada bir bakıyorum sizlere...umarım bu ay hepiniz mutlu haberler alırsınız...ben bu ay hamiş kalmazsam bebeqi ertelicem...bir süre çalışmak istiyorum....sonrasında Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun...hepinizi öpüyorum ve takipteyim...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr

o zaman yarın sabah 7 gibi ölçeyim ne çıkacak bakalım

Ha canım, bu arada, sabahki ateş gündüz ve akşam ateşinden düşük çıkıyor, bugünkülerden düşük görürsen panik yapma sakın

kızlar ben burdayken niye konuşmuyonuz bakimm yoksa beni istemionuzmu

selam senacım nerelerdesin..yoğunsun sanırım ıse gırdın hayırlısı olsun cnm ...inşllah allah gonlune gore verır senınde cnm ..arada gır bızleri sensizzde bırakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…